Familj, Mamma

Idag ser jag på min Facebook att det var ett år sedan jag gjorde justeringen efter Nornas förlossning. Det som hände var att jag blev sydd för mycket så jag inte kunde leva normalt, det stramade och kändes konstigt. Tack och lov gick operationen bra och allt läkte snabbt.

Idag är jag erfaren med ytterligare en förlossning som gick jättebra! Det är verkligen som natt och dag när de jämförs! Jag kommer så småningom skriva om dem båda för de som är intresserade.

Tänk! Idag kan jag blicka framåt och inte oroa mig över fler förlossningar, trasigt underliv, hård mage och ömmande pattar!

Jag är evigt tacksam över att jag blivit återställd och mår bra igen efter en sån fruktansvärd förlossning! Jag är också evigt tacksam över att Eira (trots all planering) valde att komma ut en dag tidigare så jag fick uppleva en normal förlossning! Jag är så jävla värd den revanschen! Och åter igen var Niklas det absolut bästa stödet hela tiden ❤️

Det blir inga fler barn nu, allt är perfekt och jag har strävat efter att ha en liten familj. Vi är nöjda med våra två starka tjejer ♀

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Familj

Idag blir vår lilla mini 1 månad! Vi älskar våra döttrar så mycket, varje dag, hela tiden!

Likes

Comments

Att vara morsa, Familj, Mamma

Nu är det natt, barnen sover gott, likaså mannen. Det är så jäkla skönt att sova men ändå har jag svårt att komma till ro. Sömnen blir ju helt tokig med småttingar... tur att vi är två som kan ge varann extra sömn så vi inte blir helt dumma i huvudet! 

Många som får barn tätt pratar om att det kan vara jobbigt med två blöjbarn. Jag tycker att blöjorna är det minsta problemet vi har med två små. Nu är bara Eira knappt 1 månad gammal och Norna 1,5 år så vi har inte haft två barn samtidigt så länge. Det jag tycker verkar mest jobbigt är sömnen och när tex ena ungen är sjuk eller inte lyssnar på en. När jag är ensam och mannen borta på jobb så är det svårt att klona sig vissa stunder. I det stora hela hittills fungerar allt bra :-) 

Likes

Comments

Familj, Att vara morsa

Idag har vi åkt till vårt landställe som vi längtat efter sedan sommarsemestern! Att åka till Vikarbyn är verkligen så skönt! Här kan vi få lugn, slippa betongen, jakan och stressen!
Även om det är sjukt Nice att vara här så skulle jag aldrig kunna bo här permanent... jag älskar Stockholm för mycket!

Nu sover våra små tjejer sött och vi ska avnjuta ett glas vin innan sängen. Jag inser att jag är fruktansvärt trött faktiskt... några dagar med dålig sömn och jag blir ett vrak! Men Niklas ska ta Eira en natt så jag får sova, då kanske Jag är på banan igen!

Likes

Comments

Att vara morsa, Familj

Här är hon, Nornas lillasyster Eira som föddes 18 september på Danderyds sjukhus. Vi kallar henne även mini eftersom hon är yngst men faktiskt också jätteliten! Hon vägde 2590g och var 47 cm lång.

Jag är så kär och lycklig över att hon finns hos oss nu! <3

Likes

Comments

Jag har fått min första designstol! Eller jag har egentligen två stolar men valde att klä om en. Min mamma gav mig stolen och min svärmor hjälpte mig att klä om dynan! Jag älskar svensk tenn, speciellt det där tyget! Min dotter Norna älskar också stolen för hon kryper alltid upp i den. Töserna får ärva stolarna sen tror jag faktiskt. Jag ska klä om den andra stolen också så de matchar varann :-) #svensktenn #solfjädern

  • 23 readers

Likes

Comments

Jag ville liksom testa att blogga på en ny portal. Jag tycker att Blogger strular till det ibland med bilder osv.
Men nu är jag irriterad över att detonerade går att importera den gamla bloggen som jag så enkelt kan göra med nouws instruktioner... men det funkar ändå inte... jävligt surt!

Testade att ta med två underbara bilder, den ena är när Norna pussar lillasyster Eira och när Norna fångas i solens sken när hon leker glatt! <3

Att bli storasyster har varit omtumlande! Men hon är världens snällaste med lillasyster!

  • 24 readers

Likes

Comments

Norna växer och blir alltmer en liten flicka och är ingen bebbe längre! Det händer så mycket i hennes utveckling och nu har förskolan börjat för henne.
Att skola in har gått superbra men nu börjar hon förstå att jag lämnar henne där så det blir mer och mer gråt. Jag känner mig trygg med hennes pedagoger så det är inte så jobbigt att lämna henne när hon blir ledsen. Jag vet att de ringer mig om det inte funkar bra för henne.

Eira växer och har det bra där inne i magen. Jag börjar dock bli jävligt less på detta bärande nu! Det är otroligt oglamoröst att knata runt här. Men jag och Niklas räknar ner dagarna nu... Inte långt kvar till snittet och Eiras födelsedag är här :-)

Likes

Comments

Norna är förkyld men ändå ganska glad! Lite klängig från och till men det gör inget. Det enda som är jobbigt är gravidmagen som är lite i vägen när Norna klänger och har sig. Men snart är magen borta! :-)

Idag gjorde jag och min mamma bea till middagen, det blev så sinnesjukt gott! Jag fick fixa rostbiff som blev utmärkt att kalasa på! Asså det är så trist väder här i Vikarbyn att vi måste hitta på lite kul saker! Sommarsemestern känns mer som regnsemester! Imorgon ska jag sy igen i alla fall! Ska lära mig att sy tights till båda töserna i skitcoolt tyg morsan köpt! Ska bli så spännande!

// Maria

Likes

Comments

Idag fick jag hjälp av min mor att sy byxor till Norna. Grejen är att Norna är ganska liten över rumpan och har liksom typ 80 i längd men 74 i midjan så att sy byxor till henne gör att jag själv kan välja hur mkt resår hon behöver! Så sjukt bra!

Idag sydde jag mina första byxor! Hoppas de andra jag ska sy går snabbare att göra. :-)

Norna har blivit förkyld här i mysiga stugan, hon snorar som fan men verkar ändå glad. Hoppas att natten går smidigt trots att hon har svårt att andas. Nässug är ens bästa pryl när ungen är snorig!

Tack och hej!

Likes

Comments