View tracker

Idag gjorde jag och min bästa vän Rebecca Bröstkvier! Ingen har gjort sånna tidigare så vi var liksom tvungna. Här om natten kom jag på att biskvier skulle lika gärna kunna göras om till bröst, #bröstkvier 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 11 readers

Likes

Comments

View tracker

Matlagning , Morsa, Förskolan

Idag ska jag och min bästa vän Rebecca baka tillsammans! Det ska bli så jäkla kul! Får lägga upp bilder här sedan.
På fars dag bakade jag en kladdkaka som blev helt amazing fucking good!! Precis som den ska vara, kladdig, mjuk och god!

Eira blir 2 månader imorgon! Tiden går fort och jag är så förälskad i henne! Norna är på förskolan och jag förväntar mig att hon blir sjuk igen till helgen... det brukar vara det mönstret i allafall, vi får se om jag har rätt.

Eira har fått sina första gosedjur! Kaninen Saffran och kaninen Frida! Sjukt mysiga! Extra kul att döpa barnens alla gosedjur 😊

Likes

Comments

View tracker

Familj, Privat, Vardagspusslet

Alltså all denna snö som kom över Stockholm! Det var helt sjukt vad det snöade! Jag höll mig inomhus med barnen tack och lov! Folk satt i sjuka bilköer... vi snackar flera timmar!
Det är synd dock att snön inte får ligga kvar... det känns som det verkligen töar bort! Jag vill att det ska vara vitt och vackert!

Jag är med i ett projekt! Några vet om det men jag kan inte avslöja vad det är riktigt. Innan jul ska jag tala om vad det är..

Snart är det fan december! Julens månad, min månad! Jag älskar att följa julkalendern och jag ska fixa julfint hemma hos oss! Nu känns det som att jag mest vill göra det för Nornas skull som smått börjar uppfatta sin omgivning lite mer 😊

Vad önskar du dig i julklapp?

Likes

Comments

Familj, Matlagning , Morsa

Jag vet inte vad som hänt men det känns som att jag kanske börjar få tillbaka lite matglädje igen! Under lång tid har jag bara tyckt matlagning varit tråkig och jobbig. Jag älskar att äta mat men helst om någon annan lagar!

Men nu här i dagarna har jag bara slängt ihop mat som blivit bra! Laxbiffar, Kikärtsbiffar, kräftpasta och kladdkaka idag. Redan nu planerar jag morgondagens matlagning. Ska jag göra soppa eller köttbullar? Gör jag soppa borde ett bröd kanske bakas? Hmm... då måste jag handla jäst i alla fall.

Jag tänker mer på mat och vill att vi ska äta bra varierad enkel kost. Maten ska gå snabbt att göra :-)

Likes

Comments

Familj, Vardagspusslet, Privat

Tiden går snabbt... ja faktiskt! Eira är redan 7 veckor imorgon. Norna har börjat prata mer och mer vilket är jättekul! Det låter som hon pratar hindu ibland 😊

Niklas har jobbat sin första vecka efter semestern och jag har varit mammaledig såklart! Det har gått över förväntan bra! Barnens gulliga farmor hjälper gärna till så det känns jättebra!
Jag trodde att det skulle bli mer kaos med två barn under 2 år. Norna har dessutom varit galet risig i magen hela veckan och varit förkyld men det har fan gått bra!

I torsdags var vi på Astrid Lindgren med Eira. Hon har ett navelgranulom som måste tas bort men vi fick inte möjlighet att röntga henne så nu är det ny tid på måndag. Navelgranulom är som en liten vävnad som man måste snöra eller operera bort. Vi tror snöre kommer hjälpa för då är det samma sak som när naveln ska "falla bort" efter förlossningen.

Tiden går så jävla snabbt! Den 1 november har jag och Niklas vår årsdag och vi har hållt ihop 8 år nu! Vi träffades egentligen för 8,5 års sedan på en fest i Nacka. Jag tror det var 22:a eller 29:e mars 2008! Tänk allt som hänt under dessa 8 år... wow!
Niklas är verkligen min bästa vän, pappan till mina barn och min absolut största kärlek!

Likes

Comments

Privat, Familj, After Work

"Älskling! Gå till puben och ta en öl, sitt för dig själv och njut"
När jag får denna chans av @nikke_666 måste jag ju bara ta den! Tack älskling!

Så här sitter jag med en öl och tid för mig själv! Hur skönt? JÄTTESKÖNT! 🍺
Vad är egentid för dig? Jag trodde det var att få skita men inte ens det är egentid längre har jag upptäckt...

Cheers!

Likes

Comments

Familj, Morsa

Idag ser jag på min Facebook att det var ett år sedan jag gjorde justeringen efter Nornas förlossning. Det som hände var att jag blev sydd för mycket så jag inte kunde leva normalt, det stramade och kändes konstigt. Tack och lov gick operationen bra och allt läkte snabbt.

Idag är jag erfaren med ytterligare en förlossning som gick jättebra! Det är verkligen som natt och dag när de jämförs! Jag kommer så småningom skriva om dem båda för de som är intresserade.

Tänk! Idag kan jag blicka framåt och inte oroa mig över fler förlossningar, trasigt underliv, hård mage och ömmande pattar!

Jag är evigt tacksam över att jag blivit återställd och mår bra igen efter en sån fruktansvärd förlossning! Jag är också evigt tacksam över att Eira (trots all planering) valde att komma ut en dag tidigare så jag fick uppleva en normal förlossning! Jag är så jävla värd den revanschen! Och åter igen var Niklas det absolut bästa stödet hela tiden ❤️

Det blir inga fler barn nu, allt är perfekt och jag har strävat efter att ha en liten familj. Vi är nöjda med våra två starka tjejer ♀

Likes

Comments

Familj

Idag blir vår lilla mini 1 månad! Vi älskar våra döttrar så mycket, varje dag, hela tiden!

Likes

Comments

Familj, Morsa

Nu är det natt, barnen sover gott, likaså mannen. Det är så jäkla skönt att sova men ändå har jag svårt att komma till ro. Sömnen blir ju helt tokig med småttingar... tur att vi är två som kan ge varann extra sömn så vi inte blir helt dumma i huvudet! 

Många som får barn tätt pratar om att det kan vara jobbigt med två blöjbarn. Jag tycker att blöjorna är det minsta problemet vi har med två små. Nu är bara Eira knappt 1 månad gammal och Norna 1,5 år så vi har inte haft två barn samtidigt så länge. Det jag tycker verkar mest jobbigt är sömnen och när tex ena ungen är sjuk eller inte lyssnar på en. När jag är ensam och mannen borta på jobb så är det svårt att klona sig vissa stunder. I det stora hela hittills fungerar allt bra :-) 

Likes

Comments

Familj

Idag har vi åkt till vårt landställe som vi längtat efter sedan sommarsemestern! Att åka till Vikarbyn är verkligen så skönt! Här kan vi få lugn, slippa betongen, jakan och stressen!
Även om det är sjukt Nice att vara här så skulle jag aldrig kunna bo här permanent... jag älskar Stockholm för mycket!

Nu sover våra små tjejer sött och vi ska avnjuta ett glas vin innan sängen. Jag inser att jag är fruktansvärt trött faktiskt... några dagar med dålig sömn och jag blir ett vrak! Men Niklas ska ta Eira en natt så jag får sova, då kanske Jag är på banan igen!

Likes

Comments