Header

2017

Ja så är snart denna dag också slut. Jag har verkligen varit i min egna bubbla idag. Började dagen hos veterinären och där gick allt bra och vi har en plan framöver. När jag kom hem fick hundarna sin frukost sen softade vi bara. Jag var väldigt väldigt trött och somnade tillslut. 
Tog snabbmat med min man idag och fixade lite ärenden samtidigt och när vi kom hem så var det hundträning på schemat och det gick väldigt bra. Nu är J på träning och jag myser här hemma i soffan med hundarna, tända ljus och Familjen Annorlunda på tv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2017

Godmorgon!
Idag regnar det. Massor. Jag var inte alls taggad för morgonpromenad idag men i och med att jag snart ska åka till veterinären med Lex. Sitter just nu och har väl precis torkat efter promenaden med en stor kopp te och tittar på Bonde Söker fru - kärlek för alla.

Håll er torra idag 😘

Likes

Comments

2017

Hej på er.
Hur är läget med er? Jag är matt och trött idag. Tålamod, humör och ork har verkligen svajat idag. Var hos kuratorn på förmiddagen vilket gick bra. Gick även igenom min remiss vilket kändes så skön att läsa så jag vet vilken information som skickats vidare. Hoppas verkligen den går vidare så jag får mer hjälp och professionell hjälp att se över all behandling på olika sätt. När jag kom hem blev det vila innan jag släpade fram dammsugaren för med regn och höst så känns det som hundarna släpar in en halv sandlåda varje dag.

Ikväll blir det Bonde Söker Fru! Jag älskar verkligen att följa bönderna varje sommar. I år följer jag  även de övriga på play.

Imorgon ska jag till ortopeden med ena hunden. Sen är inget mer planerat. Vilket känns väldigt skönt! Blir trött bara jag ser att det står något i kalendern just nu.

Vi hörs. Sköt om er där ute 🖤

Likes

Comments

2017

Nu har jag tänkt ett par dagar att jag skulle uppdatera bloggen men det har inte blivit av, vet inte riktigt varför men har inte orkat lyfta datorn och börja skriva antar jag. Jag var hos läkaren igår, tycker allt snurrar ännu mera efter det. Just nu vet jag inte vad som kommer hända egentligen, innan fanns det en plan. Nu känns det väldigt oklart. Det har skickats en remiss vidare till psykiatrin så vi får väl se vad som händer. Tanken med det är att få professionell hjälp med samtalsterapi och medicinering.

I övrigt händer inte så mycket tycker jag. Kämpar på med mig själv och hundarnas träning. Igår var en väldigt konstig dag. Känslorna svajade upp och ner hela dagen. Men jag fick sova klokt för en gångs skull, annars är det väldigt oregelbunden sömn och drömmer otroligt mycket konstiga saker.

Jag skall försöka fixa med bloggen lite mer så att jag vill blogga mera här och så ska jag vila eftersom jag precis varit ute med 2 av hundarna på promenad.

Likes

Comments

2017, Foto, Psykisk ohälsa

Jag försöker alltid att hantera sorgen. Men skall jag vara ärlig vet jag inte hur jag ska bära mig åt. Det gör fortfarande så fruktansvärt ont. Oavsett om det är djur eller människor. Jag är livrädd att förlora någon nära igen. Hur jag ska hantera det och klara av det vet jag inte. Jag satt och tittade på första avsnittet av Sofias änglar denna säsongen, när pappan där berättar "jag hör ännu smällen" så brister det för mig. Det gör så fruktansvärt ont allting. Jag inser också det att jag nog förstår den känslan, fast i min värld är det en bild. Jag minns så fruktansvärt väl allt när jag kramade om pappa den där kvällen, han stod upp, i sovrummet, med böjd rygg eftersom han inte mådde bra, och jag säger "Ha det bra, vi ses" men jag kunde inte titta på honom, det gjorde för ont, jag såg hans smärta, så otroligt tydligt.

Morgonen efter fick jag mitt livs värsta besked. Pappa fanns inte mer.. Vi skulle med in i rummet för att inte ångra oss efteråt, jag glömmer det aldrig. Man vill inte minnas sin pappa på dödsbädden. Smärtan och hatet. #FUCKCANCER

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det kom in en människa i mitt liv. Jag skulle vilja påstå att hon blev min räddning i många lägen. Hon förstod mig i så mycket och sa till mig "Har jag klarat det, då klarar du det också Johanna" Hon kom alltid med dem rätta orden. Ingen annan har kunnat vara som hon. Men den dagen jag läser ett meddelande till henne på FB där det framgår att hon inte längre finns bland oss, då skakade jag i panik. Det fick inte vara sant. Att en underbar människa som varit mitt livs stöd, inte fanns kvar längre. Jag blir ännu otroligt ledsen för jag vet inte riktigt till vem jag skall vända mig till när allt känns så fruktansvärt risigt, för Monika var den enda som förstod vad jag menade när jag beskrev min smärta. <3

jag saknar dig,
tacksam att jag fick lära känna dig.

Likes

Comments

2017, Foto

Det är mycket jag är nöjd med så här i efterhand när det gäller bröllopet men något som jag är extra nöjd med är min ring. Fjärilarna gör att den känns avslappnad tycker jag, hjärtat är valt i safir eftersom blått var vår temafärg på bröllopet. Jag gläds åt att bära denna fantastiska ring som ett tecken på kärleken mellan mig och min man.

Likes

Comments

Jag sov mestadels igår. Kroppen behövde det. Sov mycket inatt också. Idag tar jag det mest lugnt, myser med hundarna, läser bloggar och dricker kaffe. Var ute på en promenad med hundarna tidigare, gick nog lite för långt mot vad kroppen faktiskt orkade.

Mannen har idag varit på Guldfynd med mitt smycke som jag fick i morgongåva som tappat stenen. Så när han kommer hem har jsg äntligen mitt halsband igen.

Ville mest bara uppdatera er och berätta att läget är stabilt.

Likes

Comments

2017, Psykisk ohälsa

Tacksamheten är enorm till mina nära. Jag har dem senaste veckorna egentligen känt av saker som egentligen menat att jag skulle lyssna på, men jag inbillar mig att jag mår bättre än vad jag gjort, kört på och vägrat lyssna på min kropps signaler. Vilket igår resulterade till att jag nästan krockade med bilen och sen senare svartna allt och sen dess har jag mestadels sovit. Mannen väckte mig för att ge hundarna mat vid sju igårkväll, vilket jag gjorde men sen la jag mig igen. Somnade och väcktes vid 6tiden idag och begrep ingenting. Somnade med alla kläder och skulle idag lämna in Lexie för röntgen hos veterinären. Han körde oss dit och sen mig hem igen innan han åkte och jobba. Jag sov hela vägen hem också. När han slutar sen ska vi hämta hem henne. Tacksam till max att ha honom vid min sida. Varit i kontakt med min kurator, vila, sova och äta är det jag ska fokusera på nu..


förresten, nås ej på mobilen då min är på lagning och simkortet inte funkar i den andra.

Likes

Comments

2017, No poo

Jag umgås mycket med Sandra och i våras sa hon till mig att så ringblommor. Dem är ju verkligen helt fantastiskt vackra! Nu har jag gjort min egna ringblomsolja som sen ska bli ringblomssalva 😍

Likes

Comments

Jag försöker verkligen begränsa mig idag. Det är inte helt enkelt kan jag ju säga. Men jag måste. Jag måste verkligen börja ta min hälsa på allvar och vårda den bättre. Idag har jag tränat en hund. Vi ska på kurs imorgon så ville testa henne lite idag. Sen dess har jag druckit kaffe och nu slappar jag i soffan och ska nog allt lägga mig ner bredvid dessa fina 4benta vänner. När mannen kommer hem blir det kaffe och kanske lite spel innan det blir hundpromenad och mat.

Likes

Comments