Lite kille blir plötsligt stor. Kommer ni ihåg allra första skoldiskot? Alltså... danstävling... kiosk och allt! Prins G påminde mig om att det minsann var inträde - 20 kr kostade det - samt att man gärna fick ha med sig en lite peng till läsk, godis och popcorn.
Magiskt! Mycket taggad ung herre begav sig iväg. Två timmar senare kom han hem - två danstävlingar - två vinster!! Alltså!! Myyyycket lyckat!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nyss hemkomna efter en vecka i Spanien, fastlandet. Så då har man fått sin soldos för i år - för inte fick vi många soltimmar på Revingehed denna sommar.

Och nu faller höstlugnet.

Jag älskar verkligen ljuset på hösten, färgerna. Och trots att vår trädgård just nu är överöst med grenar etc så njuter vi av höstmyset.

Anledningen till alla grenar är att två 100-åriga träd tyvärr har fått lämna in - det gick bara inte att leva med det mörker som träden skapade. Mycket spännande att se nästa sommar om det hjälper. Men just nu... massor av grenar.

Likes

Comments

Min Signe - mitt hjärta
Redan när hon var liten kände jag att det inte riktigt var som det skulle. Ibland hoppas jag och tror att det handlar om att Signe är andra barnet - för som så många säger "det blir aldrig som det första"... Men...

Hur skall jag förklara detta... kan inte ens riktigt förklara det för mig själv.

Jag vet allra innerst inne att jag skulle göra allt för min S, jag skulle dö för henne.

Men jag jobbar med mig själv varje dag för att verkligen ta henne till mig. Hon besvärar mig liksom - hon gör inte som jag säger (eller tänker), jag blir lätt irriterad på henne - och om jag skall jämföra mitt engagemang som jag hade med G så går det inte att jämföra. Vet inte varför... vet inte vad jag skall göra... om jag skall göra nåt... jag kan inte ta på det.

Går inte riktigt att förklara... jobbigt - Men tro inget annat än att jag älskar henne

Likes

Comments

Denna sommar på heden har liksom regnat bort - dessutom har Mannen arbetat extra heeeeela sommaren så jag och en prins och Lilla S har fått roa oss själva. Men idag åkte familjen till farmor och farfar och jag tänkte iallafall göra något på "listan".

Jag är inte glad för saker som är "perfekta" utan gillar det som är kantstött, sprucket och snett - så det där med att t ex olja trädgårdsmöbler är inget för mig - Nix - desto mer slitna och väderbitna de blir desto bättre liksom. Men... nu tänkte jag iallafall halvt som halvt ge dem lite "näring".

Så utan att egentligen tvätta ner dem utan genom att behålla lite smuts och annat och liksom olja runt över det så stannar känslan av slitage kvar. Så vill jag har det. Så projekt olja trädgårdsmöbler ✔️

Likes

Comments

Men svensk midsommar! Man kan ju aldrig veta hur vädret skall blir 😂 2016 var det ett fantastiskt midsommar väder - tills åskan kom smygande på sen timmarna - vilket inte gjorde så mycket - blev mest mysigt att kura ihop sig med filtar och mysa.

I år... ja vad skall man säga - solen vann på dagen iallafall - men lagom till dansen kl 14 öppnade himmelen sig. Och så fortsatte det hela eftermiddagen, kvällen och natten. Men vi var glada gäster ändå - Familjen Axelsson i Blentarp hade satt upp tält så vi var inte jätte berörda. Många drinkar blev det och kvällens låt var helt klart "dansa som kungen" 😂

Likes

Comments

Äntligen är solen tillbaka på iallafall ett kort besök - igår och idag sken den på och gjorde axlarna röda - men imorgon skall den visst ta en paus igen.

Passade iallafall på att vara ute och njuta av alla väldoftande blommor idag - perioden är såååå kort och helt plötsligt är den över. Syrenerna blommade som bäst när vi hade ett rent it sagt skit väder här på heden så den rent av missade man... men rosorna - de vill man bara inte missa!

Lite trötta är vi dessutom idag - kusinen fyllde 9 år och det firades kvällen lång. Så när väckarklockan ringde och det var dags att logga in på datorn, önskade jag och "pyrena" att det åtminstone kunde varit lördag... eller söndag - iallafall absolut inte måndag med jobb och förskola. Men det gick trots allt bra och nu njuter vi av sol och rosendoft.

Likes

Comments

Alltså... inte mycket till sommar i Skåne just nu. Solen kämpar för att titta fram emellanåt men regnmolnen och blåsten gör det svårt.

Men... nu blommar våra Acaciaträd på framsidan. Dessa magiska träd som i stort sett ser mer eller mindre döda ut 10 månader om året - och så plötsligt! Full blom!

Bara att njuta - underbart är kort...

Likes

Comments

Måste ju erkänna att så fort solen värmer så blir jag sugen på sommardrinkar. Dricker inte gärna starksprit annars men när det nalkas sommardrinkar så är jag på.

Framförallt Mojito är en favorit. Förra sommaren satte vi Mynta i en gammal kittel och i år levererar den med måtta. Och så vacker den är! Njuter av solen! Och en mojito ikväll.

Likes

Comments

Som man har längtat! Men nu - nu kommer dom, och i massor. I vår familj älskar vi sparris - kan äta dem varje dag, hur många som helst, utan att tröttna.

Detta måste vara världens lättaste grönsak att odla - plantorna planterades - sedan fick man iversig vänta några år innan man fick skörda - men nu! Nu kommer det massor.

Likes

Comments

Jag har länge saknat ordentliga skåp i köket - för porslin, vaser etc samt "skafferivaror". Äntligen tog vi tag i saken och byggde en vägg av skåp. Skåpen är djupa så att de sväljer en hel del.

Jag är sjukt svag för IKEAs "Ivar" serie - billig och sååååå fin. Så det fick bli Ivar även i köket.

Likes

Comments