Somnade direkt efter min körlektion vid 08 imorse. Som för övrigt gick katastrofalt. Är mycket tveksam till att jag klarar uppkörningen imorgon...men trodde inte jag skulle bli godkännd på teorin i onsdags. Och det blev jag !

Sov sen igen fram till 22, så vad hittar man på en torsdagskväll, höggravid ? Jo man startar projekt naglar. Riktigt bra blev dem. Får se hur länge dem får sitta innan jag vill ha någon ny färg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ligger nu i sängen för ytterligare en sömnlös natt. Kommer förhoppningsvis somna runt 5-6 imorgon bitti. Då efter fulldos Alvedon, som inte hjälper för fem öre. Och 17 varv runt lägenheten, då smärtan är som minst när jag rör mig.

Har dem senaste veckorna haft ett så enormt sug efter alkohol ! Öl, drinkar, ja allt. Drömmer varje "natt" att jag sitter på en uteservering, barnfri & halsar underbar, iskall öl. Gör det mig dålig ? Vet att det finns alkoholfria alternativ men det är inte alls lika gott.

Lillgrabben, så fort du kommer ut så ska morsan din dricka alkohol!

Får man säga så utan att få sjutton arga blickar på sig & alla tror man är något sorts white trash ? Hmm...

Likes

Comments

Pysslade ihop en lampa till sovrumsfönstret. Allt söm behövdes var lite servetter, en loka-flaska & tejp. Woalla !

Likes

Comments

Fan. Mår som en påse skit. Ont över allt & migrän på ingång.

Hörs när livet är mer på topp / den mest positiva människan i världen. Not.

vill ha sommar, sol & framförallt ett leende på läpparna just nu.

Likes

Comments

Favoriter från h&m påväg hem till monstret. Och självklart ett par dr martens som han fått av mormor. Det första han fick i klädesväg!

Efter ett besök hos barnmorskan & x antal rör med blod lämnade senare påbörjade jag min tur på stan. Var väl tur i oturen att jag inte mådde så bra, turen på stan blev inte så långvarig. Men dyrt han det att bli. Fick med mig massor av fint från Lindex.

Känner att det har varit bra att jag inte började shoppa för flera månader sen. Inte nog med att vi skulle hunnit bli ruinerade. Han skulle behöva en egen walk in closet vid det här laget i så fall !

Likes

Comments

Det är skönt att du bara ligger på en sida. Har trorligtvis en spricka i revbenen tack vare dig mitt älskade monster ♡

Nu är det inte långt kvar! Känner att det är dax att packa bb-väskan & fixa så man har allt man behöver hemma.
Kände mig så nöjd för flera veckor sen när vi fick hem vagnen, att nu har vi ju det mesta fixat. Men nej. Enbart en vagn kan väl inte riktigt räknas som det mesta.

Så imorgon står shopping som dagens aktivitet. Yeeey ! Och ett besök hos BM.

Likes

Comments

Två punkter till har jag bockat av på min to do-lista. Känner mig rätt nöjd med det faktiskt. Men såklart hittade jag något roligare att göra. En egengjord tavla.
Den blir ändå helt okej med tanke på att jag målat på fri hand & mitt ögonmått är katastrofalt. Sen att pennan jag målade med tog slut är en annan femma. Som tur vad hittade jag lite svart akrylfärg i en låda & en av mina gelepenslar som jag har till att göra naglar fick offra sig.

Dax att gå & lägga sig nu tror jag. Blir hämtad kl. 09 imorgon bitti. Det är galet tidigt enligt min mening & dygmsrytm.

Likes

Comments

Som heltidssjukskriven pga en helvetes graviditet så har man all tid i världen om dagarna. Så man skulle kunna tänka sig att hemmet är konstant nystädat, finns aldrig mer än 2 par strumpor i tvättkorgen & att karln får middag serverat när han kommer från jobbet.
Icke sa nicke !

Det är istället ett helt projekt att bara gå och handla. Får med mig max 2 liter mjölk i viktväg. Så att storhandla själv är bara att fetglömma.

Har generellt ganska dålig självdiciplin (blivit värre senaste tiden) så ska jag få saker gjorde behöver jag en lista att pricka av. Och belöning. Efter varje punkt.

Men inte ens det funkar idag. Lyckades med 2 av 9 punkter innan jag började med allt annat än det jag skulle göra. T.ex. måla om en tavla. Bra Sara!
Bättre lycka nästa gång tänker jag oerhört optimistisk.

Likes

Comments