Header

Tänkte slänga in ett inlägg nu när Edvard somnat och jag är färdigtränad, ny duschad och plockat undan disken.

Kalas hela helgen och vi har verkligen njutit av vädret varje dag nu och det var väl bra. För precis i denna stund faller SNÖ utanför fönstren. Hur tråkigt😩🙄

Men vi har tankat massor med d-vitamin och energi från släkt och vänner hel fredag-tisdag. Pappa har chockande nog vart både ledig och jobbat korta dagar som passat perfekt. Så vi har njutit i lekparker, promenadturer och kalas osv tillsammans. Fått massor gjort och tankat familjetid.

Alla är helnöjda och killarna har sovit middag 2ggr! Man blir slut av att leka ute så mycket hela dagarna.

Bjuder på en massa bilder från vår helg och gårdagens familjetur i lekparker och upptäcksfärd.

Full fläkt med dessa killar 😍❤️ älskar verkligen tiden tillsammans och nu när livet blir både härligare och lättare med värme och sol.
Mer energi i denna familj.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tackar så mycket för att Edvard faktiskt sov 6h i streck, man blir lite chockad när man vaknar upp och inser att det faktiskt är ljust och måste titta på klockan. Vi somnade sen om och vaknade nån timme senare av Theodors skepp som sjöng och att han satt och lekte i sitt rum. Han tyckte nästan i störde när vi kom in och sa godmorgon😂

Passat på att rensa att killarnas garderober, mamma hjärtat värker varje gång en storlek ska ut för att göra plats för större. Ut med stl 98 för Theodor och ut med stl 80 för Edvard. Har två stora killar så de känns som om de bara har en stl nån månad sen ska de bytas igen.

Under tiden passade de på att måla mammas fina puderrosa schäslong😩 ville typ gråta och båda såg väldans skyldiga ut... Det gick bort i tvätten som tur var.

Sen gick Theodor ned och tog fram en toalettrulle och sax helt sj 😳 man får lite smått panik, men han satte sig på sin plats vid bordet och bad mig ta fram pinnar. Jag hjälpte till med klippandet och han pekade var jag skulle göra hål osv. Sen fixade han sj. Tejpade lite och gjorde ett flygplan som han nu är superstolthet över 😍 Min lilla kille blir stor. Så fantastiskt att se deras utveckling och det händer så mycket nu för Theodor.

Lyckligt lottad mamma till små grisar 💞

Likes

Comments

Vi bestämde oss för att lägga all fokus på barnen och göra nåt som dom skulle uppskatta och tycka om. Bläddrade runt bland alla alternativ i Sthlms området och vi bestämde oss för Skansen.

Men när vi kom fram blåste det så mycket och va inte alls så mysigt ute som vi hade trott men så passerade vi Aquaria vattenmuseum och tänkte perfekt vi hälsar på Nemo och Doris. Theodor är jätte förtjust i filmerna så han blev superglad.

Båda killarna va i sitt esse där inne och så glada att de sprang omkring massor och tittade på allt.

Är verkligen jättenöjda med besöket. Supertrevlig personal som var så gulliga mot barnen och tillmötesgående. Lagom stort för våra killar så det var inte svårt att hålla koll på dom även om de sprang omkring. Vi fick dock passa vid vissa vattenhål där killarna tänkte dyka i 😂🙈

Djungeln var superhäftig och väldigt fuktig, verkligen verklighetstroget med regn, åska, muller och djurläten. Theodor hoppade så högt när åskan slog till, stackarn men det var ändå det mest spännande så där gick vi tillbaka flera gånger. Litet café men ändå stort utbud av fika.

Massor av fiskar, Doris och Nemo var vi tvungna att gå tillbaka till och säga hej då till innan vi gick. Underlättar en hel del när vi har möjlighet att åka på en vardag och museet är nästan folktomt. 👌🏻

Vi kommer verkligen att besöka Aquaria igen! Besök😍

Likes

Comments

Kände att jag kunde döpa om eftersom jag gör min lite annorlunda än vanlig bolognese så varför inte mylognese. Hoppas ni kommer tycka om den lika mycket som jag och familjen.

Ingredienser:
400gr nötfärs
1 gullök
1 stor morot
1 paprika
4 msk tomatpuré
1 burk passerade tomater
1 köttbuljong
Salt
Peppar
Paprikakrydda
Chili
Cayennepeppar
Grillkrydda
4 vitlöksklyftor
1 glas vatten

Gör:
Fräs hackad lök & riven morot tills de är mjuka, ha i köttfärsen och stek den klar. Ha i paprikan (även selleri om man vill) och alla kryddor inkl pressad vitlök och buljong Blanda om allt ordentligt.

Ha i passerade tomater och vatten. Riv eller hacka ned färsk basilika blad. Låt puttra i minst 15min.

Vi åt med färsk äggpasta 👌🏻

Likes

Comments

Brukar träna såhär på morgonen när Simon och Theodor har åkt till förskolan. Ibland är Edvard med och ibland så kör jag lite senare när han somnat. Men under träningen kom febern på Lill Skrutt så han blev klängigare än vanligt. Blev en 13kilos extra vikt men en mysig sådan.

Efter träningen hade jag ett telefonmöte och gick med Edvard lutandes på min axel och han somnade skönt till mitt samtal och promenerande farm och tillbaka i vardagsrummet.

Så idag blir det en lugn dag hemma för att kurera Edvard, snorig har han vart den senaste veckan och haft svårt att sova men feberfri. Så hoppas denna febertopp är sista så vi får en frisk kille snart.

Blir tvätt och städ innan vi tar vagnen och promenerar ned för att hämta Theodor.

Likes

Comments