Header

Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som har möjlighet att va hemma så länge som jag har med mina killar. Att vi kan va tillsammans och njuta, ta en tur till lekparken och äta en glass.

Göra små utflykter ihop eller bara vara hemma på tomten. Det är Supermysigt och behöver inte va så storslaget varje gång.

Byxor: h&m
Linne: h&m
Väska: Tony Burch
Skor: Novita

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ni vet ibland lyckas man hitta skor som man känner verkligen är jag, dessa var sådana. Helt underbara och bekväma. Blir lite extra lycklig när man fann dom på ett outlet.

Likes

Comments

Jag har alltid haft väldigt torra nariga läppar och testa i princip allt på marknaden för att se vad som fungerar för mig.
Så nu tänkte jag ge ett snabbtips som jag kör ibland för att få mjuka läppar.

När du ändå borstar tänderna avsluta med att du faktiskt borstar läpparna och runt munnen. Inte för hårt utan mjukt men ändå ordentligt. Det skrubbar av död och narig hud på direkten.

Sen lägger jag min absoluta favorit balsam, Aloe Lip. Det är faktiskt den enda som garanterat funkar för mig. Kommer nog aldrig få ifrån den! Körde på Elisabeth Arden ett tag och den va helt ok, men nu har jag hittat min läppälskling.

Avsluta med din favorit för läpparna.
Gör denna innan du går och lägger IG med ett rikligt lager läppbalsam som får vårda under natten.👌🏻😍

Bild från pintarest.


<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18907279/?claim=627jw34cq44">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments

Något jag är bra på så är det att laga mat och veta vad som är bra och inte. Vad saker innehåller och vad för vitaminer, enzymer osv maten innehåller och vad den gör med oss.

Jag tycker verkligen om att laga mat och baka, det betyder oerhört mycket för både mig och min man att vi ger barnen bra nyttig mat. Vi bojkottar halvfabrikat i hemmet.

T är just nu inne i en period där det är lite kräset med maten och då får man klura lite på hur man ska få i han tex vissa grönsaker. Jag brukar göra såser på olika grönsaker som jag mixar släta och blandar med tex hans pasta. Idag blev det äggpasta med paprikasås och kycklingfilé.

Jag åt en grön sallad med kycklingfilé och thainisås. Så himla gott! Ska öka mitt frukt och grönt intag ännu mer och minska det vita så som mjöl, socker, salt.

Likes

Comments

Förskolan är stängd alla dagar denna vecka förutom onsdag så vi är hemma allihop och då är det givet att det blir en avslappnad outfit.

Linne h&m basic
Shorts h&m (är faktiskt mina gamla gravidshorts)

Nu ska vi njuta av frukost och en stor kopp kaffe 🌸

Likes

Comments