Header

Igår blev det en dag på salongen med fransar till vackra kvinnor. En av mina fantastiska kunder kom med den här underbara sommarbuketten till mig, blir så himla glad när mina kunder är nöjda och glada. Jag som älskar blommor😍 alltid lika kul att bli uppskattad för mitt jobb.

Mina kunder är bäst💞

Bra avslut på kvällen blev grillat med familjen och sen vinmys med mannen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här spenderar jag gärna tid, älskar att laga mat. Så står köket lite i centrum av vår nedre del i huset. Här är vårt fantastiska kök, med marmor vägg och bänkar 😍 grått och härligt.

Hur skulle erat drömkök se ut? Eller har ni redan ert?

Likes

Comments

När man hittar sin waisttrainer i garderoben och blir lite extra glad för att kunna ge lite avlastning för ryggen som just nu krånglar. Himla tråkigt med remautism men de är bra att gilla läget.

Sen behöver bålen lite mer tryck efter två barn på kort tid. Ett bra tips för alla mammor där ute👍🏻

Likes

Comments

Reflektionen av att inte kunna ändra andras beteende men att kunna påverka sitt egna. Det är något jag tänker på ofta men tyvärr är det inte alltid det fungerar eller får en ändring. Kanske ibland till och med ta upp frågan att kunna få påverka. I alla frågor privata som i arbetslivet, hur kan jag påverka? Vad kan jag göra? Hur ska jag göra? Det är aldrig fel att fråga personen du vill ska hantera detta med dig. Det uppskattas ofta och visar att du faktiskt bryr dig. Bara frågan att få möjligheten att påverka gör ofta den eller de andra glada och uppskattar dig mer.

Det är något jag tror på och försöker hålla i livet ut även om det inte alltid går som man tänkt så har jag gjort min del.

Du kan inte ändra andra
Men du kan ändra dig själv

Likes

Comments

Helgen var fullspäckad och vi åkte tunt mellan jobb, dop och tillsist bröllop.

Är fortfarande helt slut efter festen, märks väl att man är mamma och mina två vaknar alltid kl 06.00. Vem behöver vila när man kan göra så mycket mer.

Kläder från h&m
Väska Tory Burch
Skor hittade jag som sagt på ett outlet.

Likes

Comments