Header

KARRIÄR, MINA PROJECT

Det glamorösa livet som företagande kan se ut precis såhär, här sitter jag med en kaffe för att samla kraft och försöker hinna med lite måsten, upplägg, planering, design, kontakter och barnfilmer rullar på tvn som stora killen vilar till medan lillebror sover.

Min utsikt är leksaker över hela golvet, alla kuddar ligger överallt förutom i soffan precis som hos de flesta föräldrar.

Men det har sin charm att kunna jobba hemifrån när det passar mig och när jag kan. Så dessa små tider mitt på dagen när barnen ändå vilar. Försöker hinna med så mycket som de går nu innan nästa vecka då E skolas in på förskolan. Så spännande!

Och kaffet det smakar ljuvligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

VARDAG

Morgonstatus; blev väckt halv sex av en gnällig Edvard. Bar in han till stora sovrummet så vi drog oss en timme, storebror har fortfarande inte vaknat. Trött!

I mitt morgonkaffe slogs jag av hur mycket jag faktiskt längtar till att börja jobba. Kunna få planera min vecka och dagar, göra nytta och känna att jag växer. Kanske känns extra mycket eftersom jag startar upp mitt bolag, vilket är så spännande. Men tills det njuter jag regnet som smattrar och små barnfötter som springer omkring med en ljuvlig kopp kaffe.

Likes

Comments

VARDAG

Nu känns det som höst, men är det verkligen det? Kan dessa veckor av sommar redan vara slut... Tycker verkligen om alla våra årstider och alla har sin charm. Man har olika aktiviteter för varje och nu börjar jag kunna tända ljus till mitt kvällste.

Idag är det som bäddar för filmys och småfix hemma med barnen. Ser ni T som myst in sig i tältet med sin platta? Första veckan på förskolan att på krafterna. Vardagen är verkligen superhärlig!

Likes

Comments

VARDAG

Fredag och vi är lediga, skönt med inga större måsten. Hela familjen behövde sova ut.
Nu njuter jag av min favoritfrukost kaffe med havremjölk och turkiskyoghurt med valnötter, honung och blåbär.

Likes

Comments

MYLO SALON

En dag på salongen och en av kunderna hade ringt mig tidigare och berättat att hon gjort fransar som hon verkligen inte var nöjd med och ville tabort dom då de gjorde ont. Vi bokade in en borttagning och sedan nytt set som ser i bilden längst ned.

Blir så himla ledsen att människor inte bryr aig om andra människor, ett utförande som detta(se bild) kan ge allvarliga konsekvenser. Snabba pengar in men inte en stabil och professionell inkomst.

Ryktet kommer ikapp.

Vi

Nu ska jag ta en härlig dusch och krypa ned i sängen.

Likes

Comments