Header

Precis barnen är sjuka igen.
Jag avlider, jag är sj superförkyld och hade feber/ ont i glasen igår men de överlever man. Men de här med sjuka barn som ryker ihop lite ibland. Svårt att veta vad man ska höra på dagarna.

Blir mycket bakande, fixande inför jul, filmer och igår fixade vi vårat pepparkakshus. Killarna tyckte det var mer roligt att sätta en massa godis på pepparkaksgubbarna och äta upp direkt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

FAMILJEN

Igår efter bad satte jag barnen i sysselsättning för de kröp upp på väggarna. Vi bakade pepparkakor till julmusik och jag designade upp ett eget pepparkakshus. Hoppas det blir bra, ska försöka orka sätta ihop det idag eller imorgon.

Mysigt men lite frustrerande då båda killarna tyckte det var svårt att få ut gubbarna ur formarna. Inte lätt att va liten. Allt frid och fröjd tills Edvard fick tag i hela mjöl burken och hällde ut över hela bordet och gnuggade ut. För så gör man ju innan man ska kavla deg.

Härligt, fram med dammsugaren. I efterhand kan man alltid skratta år kaoset med barn som blir.

Vad brukar era barn göra för bus när ni ska göra en mysig syssla tillsammans?

Likes

Comments

övrigt

Hur är det ens möjligt, när tar det slut? Jag blev ännu sämre igår kväll och Edvard är fortfarande inte helt frisk. Ihåligt i magen och vill helat bara leva på julmust. Magsjukan tar över precis som varje år, vi borde ju vara immuna vid de här laget kan jag tycka. Funderar på att pappan här hemma ska åka iväg på egentid med T så han får komma ut. Så vi andra kan sova och bara vila. Tror stora killen skulle uppskatta det.

Jag har nu tryckt i mig all vitaminer som finns och druckit en hemmagjord c-vitamin shot.

En bild från ett tidigare fräschare liv...för två veckor sen.

Nu får det vara nog!

Likes

Comments

FAMILJEN

Vabba med barn båda killarna är varma och jag och Edvard är fortfarande magsjuka, helt hemskt men kan inte äta nåt men ändå så är barnen som popcorn mitt på dagen för att sen totaldäcka såhär på EM för natten helt slut. Känns som samma visa varje år, vi vabbar varannan om inte varje vecka. Hur starka är de där förskolebacillerna egentligen?
Som en epediemi som aldrig tar slut, barnen håller sig någorlunda friska under loven men såfort förskolan börjar kör de igång igen.

Så ge mig era bästa tips på att hålla barn friska.
Hur gör ni? Vad gör ni
?

Mina barn äter massor och nästan allt, de sover bra men ändå denna eviga vabbande.

Likes

Comments

övrigt

Sjuka barn och mamma. Nu börjas det, vi vabbar i princip varje vecka alltid nåt nytt de kommer hem med. Och imorse gjorde stora killen morgon kl 04.00, har ingen aning om varför.

Tyvärr fungerar jag inte med sömnbrist, blir mer rättretlig och tjurig. Jag laddar upp med ostkaka och kaffe.
Vilka fler vabbar denna vecka?

Likes

Comments