Sitter och dricker morgonkaffet på soffan med minstingen brevid.
Idag flyter vardagen på som vanligt
Calle blir hemma med barnen idag då Wiking varit febrig. Jag ska åter till jobbet!

Denna vecka är hemmuppgiften från Leksand att hitta en butik som man kan samarbeta med under utbildningstiden, detta tänker jag ge mig på imorgon då jag är ledig.
Nästa vecka ska vi i SketchUp rita upp butiken! alltså vilket roligt program ni måste testa!! Alla som älskade att bygga hiäus i Sims här har ni vuxenversionen! så kul 😁

Efter jobbet idag ska vi hämta ut nya bilen så det ser grabbarna framemot. Skönt att ha en bil man ej behöver mecka med om något händer utan vara lämna in skiten på macken😇

Ha en härlig dag med mycket härlig energi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är första träffen avklarad och jag sitter på tåget vidare hem mot familjen!

Det har varit fantastiskt roligt och väldigt intensivt. Jag känner verkligen att jag hittat rätt och jag är fylld med en massa intryck, information och positiv energi!
vilket kanon gäng vi är så häftigt att just vi kommer vara de sista VM:Arna som kommer ut innan 2019 vad vi vet nu!

Likes

Comments

det är fullt ös här på utbildningen!
nu har vi fått göra moodboards om oss själva som en kamrat ska prata om kommer bli spännande.

Likes

Comments

Nu har jag anlänt till Leksand och dess folkhögskola.

Sitter nyduschad i myskläder på vårt lilla rum som jag delar med en annan tjej som precis som jag åkt från Kristianstad, hur stor är chansen?!

Vi har även gett oss ut på Leksands gator i jakt på mat, det ser precis ut som man tror gemytligt, snö och röda hus med vita knutar. Allt folk vi mött hälsar och ler, väldigt trevligt med andra ord!

Imorgon börjar äntligen vägen mot att bli certifierad Visual merchandiser jag kan knappt bärga mig!!

Jag hoppas att ni vill följa min resa och att jag kanske kan hjälpa någon annan som kanske sitter och funderar på att själva ta steget, min tanke är att ni som läsare ska få en inblick i utbildningen och hur den är och fungerar.

Önskar er en god natt och jag återkommer i det närmsta med uppdatering!

Sov gott

Likes

Comments

Nu är jag som rubriken lyder bara två timmar ifrån Leksand.
Imorgon börjar mitt nya äventyr och det ska bli så spännande och roligt att äntligen få börja!

ytterligare uppdatering kommer 😇

Likes

Comments

Som rubriken avslöjar så är det dags för något nytt.

Bloggade för en tid sedan här på nouw, en blogg om inredning och familjelivet här hemma. mycket har hänt sedan dess och nu har jag nya saker framför mig som jag vill dela med mig av.

Nu i januari kommer jag för första gången av sex att åka upp till leksand för att där gå en distansutbildning i visual merchandiser. 

Det ska bli så spännande och så roligt!

Detta beslut var inte helt enkelt att fatta, men jag kände att det var dags att förändra och att föra något jag drömt om sedan länge. 

Bloggen kommer att handla om min utbildning och hur jag hanterar familjeliv kontra jobb och plugg.

Ni som känner mig vet ju säkert att jag i somras sjukskrevs för utmattningsyndrom och kanske är oroliga hur detta ska gå ihop, men jag har realistiska förhoppningar och förstår att det kan bli jobbigt ibland men jag vill visa att man kan klara allt man vill om man bara inte ger upp. 

Jag kommer att skriva från hjärtat och vara så ärlig jag bara kan om alla känslor på vägen, med förhoppning av att någon läser och finner en hjälp och tröst i sin egna resa. 

Ni som själva varit med om utmattning vet hur svårt det kan vara att se på framtiden som något positivt att ta tag i saker kan kännas omöjligt men om man vågar utmana sig själv och känna stolthet i att nån fått något uträttat om det så bara är att förbereda en måltid år sig själv så är det värt något! Var stolt över det enkla. 

Nu ska jag återgå till mina nakenfisar här hemma som springer nakenrejs runt om i huset. 

Tack för att du läste och på återseende!

Marlene


Likes

Comments