Header

Goddag.
Vecka 31 gick vi in i idag även omkom telefon tycks tro det är 32. Varje gång jag har skrivit 31 idag har den istället skrivit 32. Hade inte gjort mig så mycket ifs om vi hoppat fram en vecka eller två😝
Lillebror har börjat ha hicka allt oftare. Hade liksom glömt hur det kändes och första gången han hade det fattade jag inte alls det. Slog mig först igår att det är ju hicka han har när det skumpar på det viset 😂

Enligt appen skall han nu va ca 37cm lång från huvud till fot och väga ca 1,6kg. Vad appen säger om mig stämmer in väldigt bra. Jag sover dålig, vaknar många gånger per natt. Går på toa. Sen vrider ovh bönder jag mig pga foglossningen också. Trots 2 järntabletter om dagen så har jag ofta huvudvärk igen. Illamåendet kommer och går.

Vi tyckte magen åkt ner lite lite grann häromdagen då jag inte har lika svårt att andas som tidigare och på veckobilderna så syns det ju lite grann 👍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godkväll.
Idag begav vi oss till Stadsparken för att mata ankorna en sväng. I övrigt en lugn lördag där vi lagat middag tillsammans och nu blir det ostbricka och en film. Trevlig lördag allihop.

Likes

Comments

En tävling i samarbete med twistshake pågår just nu på min instagram @fru.lundin där du kan vinna Twistshakes nyhet sippy cup. Var med & tävla du också. Avslutat på söndag 19/3 kl21.

INTRODUCERAR VÄRLDSINNOVATIONEN:

SIPPY CUP - THE FRUIT SPLASH

Innehåller bla en genial fruktblandare som ger drycken en hälsosam och välsmakande fruktkick! Det är ett ny patenlösning för en hälsosam och fräsch dryck för ditt barn.

Blanda dina favoritbär och frukter med vattnet och sedan SKAKA!

Flaskans spillsäkra utformning gör att ditt barn kan ägna sig åt spännande lekar utan att riskera att hälla ut sin dryck. Med Sippy Cup slipper du både törstiga barn och kladdiga golv!


Vill du var säker på att få en ( görs nämligen endast i begränsad upplaga) Kan du beställa en direkt på deras hemsida med 20% rabatt. Uppge: FRULUNDIN20

Likes

Comments

Godkväll,
Jag har precis förflyttat mig från soffan till sängen.
Idag gick vi in i vecka 30.
Lillebror E väger ca 1,5 Kg och är 35-36cm lång.
Isas sjuka från förra veckan har nog tyvärr nått mig känns det som. Vaknade vid 3-4 tiden inatt och hade ont i huvet och det rev lite i halsen. Och det har inte blivit bättre under dagen idag. Har precis tagit alvedon och hoppas på att få sova. Känns dock som febern är på ingång. Det med sämre immunförsvar när man är gravid stämmer bra även denna gång. Jag brukar aldrig bli sjuk men när jag är gravid drar man på sig minsta lilla känns det som. Denna veckan väntar glukosbelastning och nytt läkarbesök gällande min foglossning/sjukskrivning.

Såg någon på Facebook som la upp jämförelse bild på vecka 20-30, och ja det har ju minst sagt hänt en del.

Likes

Comments

Vilket väder vi har ☀️
Sålde isas springcykel och möttes av strålande solsken.
Så vi gick ut en sväng efter det, isa ville cykla.
Vi tog ett varv runt kvarteret ungefär, för det är tur man känner sin dotter som rätt vad det är inte vill cykla mer och man själv få leda eller bära cykeln hem.
Det är dagar som denna victor skulle varit ledig och man inte haft foglossning så man kunnat ut och gå i skogen eller liknande. Korta sträckor klarar jag men det är svårt att veta exakt var gränsen går. Slipper helst bli sängliggande en dag efter om man kan.

Så nu skall jag och isa mysa inne , hon tittar just nu på lego Friends på Netflix.

Pannkakor beställde hon till frukost också. Lite bättre aptit. Hon har bara velat ha välling när hon varit sjuk. Så nu går det åt rätt håll.

Likes

Comments

Godmorgon lördag,
Förra helgen var vi uppbokade varje dag, denna helgen har vi inget alls bokat. Känns rätt skönt med tanke på hur jag sover numera. De mörka ringarna under ögonen har man vant sig vid.

Foglossningen gör att det är svårt att hitta bekväma ställningar, att vända sig om kan va ett helt projekt.
Lillebror tycker det är kul att va vaken och möblera om flera gånger om natten. Och när man väl sover ja då är de dessa förbannade mardrömmar. Foglossning och lillebrors rörelser det kan man leva med men måste dessa drömmar också dyka upp. För det är ju aldrig lyckliga drömmar, det är alltid något negativt som händer. Och när jag vaknar ur en sådan dröm vill man liksom inte somna om för då börjar väl skiten om igen.
Så en något trött mamma och fru skulle man väl kunna påstå att jag är just nu. Tålamodet är inte på topp och man är lite som en zombie.

Drömmen inatt var nog det värsta, jag vaknar i ren panik. Allt känns ju så verkligt också. Och när jag väl lyckas somna om så fortsatte drömmen. Så nästa panik vak så steg jag upp istället.

Likes

Comments

Hej måndag,
Igår gick vi in i vecka 29, skulle lillebror vilja komma i samma vecka som sin storasyster så skulle det nu vara 10v kvar. Galet vad tiden går snabbt ändå. Vi får väl se hur länge han vill stanna 😊

Vecka 29 alltså, lillebror E kommer i slutet på denna veckan att väga nästan 1,5kg och är ca 35cm lång. Vecka 29 innebär också att vi har gått in i den tredje och sista trimestern. Jag har rätt svårt att andas och att sitta upp numera är något jag helst undviker då absolut ingen ställning är bekväm. Man får kippa efter luft imellan åt. Men så är det ju en liten tid innan bebis vänder sig neråt och man kan andas och äta mer än två gafflar mat.

Isa kände sin lillebror för första gången ordentligt häromdagen. Hon har liksom inte tid att va still så länge att det hänt tidigare. Vänta är inte hennes starka sida. Men i lördags la hon huvudet på magen och fick sig en buff på kinden. Det va lillebror sol pussade henne förklarade hon sen 😍😝😘

Likes

Comments

Gjorde ett kollage med bilder på magen när vi väntade Isa, man ser verkligen hur mycket som kan hända på endast en vecka. Inte konstigt man har ont och att magen är i vägen numera :P

Jag är glad att vi tog sånna här bilder under båda graviditeterna, är en kul grej att kunna se tillbaka och att kunna jämföra. (Dock glömde vi bort att ta bilder på slutet med Isa så efter v 32 finns inga sånna här bilder, utan endast bilder jag tog på mig själv i spegeln :/

& svarta kläder är som vanligt de nya bilderna & graviditeten med Lillebror.

Likes

Comments

Det blev en lugn helg för oss. Jag har mått dåligt större delen utav veckan och även victor. Isa är lite snorig men inget som påverkar henne mer än så. Vi klarade oss alltså utan vab denna månaden som skall vara den värsta på året(några dagar kvar på månaden ifs men men). Victor har sovit större delen utav helgen och jag och isa har inte gjort speciellt mycket vi heller.
Igår kom mamma på besök en sväng, och senare kom även 2 av mina syskon med mammas man. Lite prat och mys. Brukar inte va så långt mellan gångerna vi ses så det var behövligt. Dom åkte hem och sen blev det middag när victor kom hem. Godis och lördagsmys innan isa skulle sova.
Man behöver väl sånna helger ibland när man inte gör något. Nästa helg däremot är det fullbokat från fredag till söndag. Vi har inte haft något bokat på flera helger nu och sen när vi väl bokar in något en helg så dyker flera saker upp samma helg. Jaja allt är i alla fall på olika dagar 😝


Jag har påbörjat proceduren med att ta ur mina extensions. Eftersom jag inte kan sitta rakt upp under längre perioder så lär det ta ett tag innan jag får ut mina 120 slingor. Satte i mitt hår i början på november. Såhär länge har jag aldrig haft samma hår någon gång. Brukar alltid byta ialf var 3e månad. Kvalitén har varit bra och jag har skjutit på det då jag vet hur lång tid det tar att göra på sig själv. Så nu är håret avklippt i samma längd som mitt eget så jag kan ta ut lite slingor när jag har ork till det. Har inget nytt hår beställt utan får va korthårig en stund. Känner jag mig själv rätt så är fet väl kort i en månad max. Funderar ifs på clips denna gången så jag kan ha i och ur när jag vill. Men av erfarenhet så brukar det va Nice i någon vecka sen har jag gjort om det till vax och satt i det permanent istället. Ja vi får väl helt enkelt se hur det blir. Mitt hår ser väldigt ljust ut på bilderna. Så vitt är det inte utan jag har fortfarande min bylage. Är ju ljusare nersläppt och ser mörkt ut när det är uppsatt. Dessutom ny slingat och tonat med silver.

Första bilden innan klippning & andra är efter.
Och med det säger jag och min halsbränna godnatt.

Likes

Comments

Ny vecka igen alltså.
Lillebror är nu ca 35-35 cm lång och väger lite mer än 1kg. Jag är med i ett par mamma & gravid grupper på Facebook och där har man sett bebisar som fötts i samma vecka och tidigare och dom klarar sig. Galet ändå.

Jag har ännu svårare för att sitta just nu än tidigare inte endast pga av foglossningen utan för att det är ett himla tryck på lungorna och jag får svårt att andas. Men så brukar det va innan det är dags för fixering och magen sjunker så man kan andas igen.

En annan sak är att vi har nog bestämt namn på lillebror nu. 99,9% säkert men vad det blir håller vi för oss själva ett tag till ialf. Det var mycket svårare att komma på ett pojknamn som vi verkligen gillade både jag och victor. Ja isa har också varit delaktig i valet. Det måste liksom kännas rätt. Flicknamn hade vi ett solklart även denna gång, precis som med Isa, ja vi hade ett pojknamn också men när vi väl fick veta på ultraljudet att det var en pojke så klingade det liksom inte riktigt rätt ändå. Även om det namnet fanns kvar på listan. Men nu så har vi ett som alla tre gillar och känns rätt.

Likes

Comments