Header
View tracker

Godkväll allesammans.
Helgerna springer bara förbi, det var ju fredag precis 😱
Idag var jag tvungen att kolla om det var vecka 23 eller 22 vi bytte till. Man har inte riktigt lila bra koll denna gången kan jag erkänna. Med isa var ju allt för första gången, man följde apparna slaviskt och läste om utveckling hos bebis gång på gång under varje vecka.
Lilleman i magen för sig mer och mer och nu syns hans rörelser tydligt även när man tittar på magen.
Sen att han inte vill va lila aktiv när pappa eller storasyster skall känna eller lyssna det är en annan femma 😝😘

I går (lördag) var vi och kollade på min syster som tävlade i Lund. Efter det åkte vi till cs för att äta. Blev även en sväng i affärerna. Vi kom hem med lite byxor till isa. Den ungen har växt bra i benen denna höst då alla byxor blivit förkorta. Så 4st nya byxor till henne.
Och sen blev det två pyjamasar till lillebror. Allt från kappahl. Vi vill inte ha fötter på varken pyjamas eller byxor så då blir det svårare att hitta i små strl tydligen.
Minns jag tyckte det va jobbigt med fötter på kläderna till isa så vi skippar det denna gången.

Idag har vi inte gjort allt för mycket. Tagit tag i lite tvätt och disk. Jag packade även upp de två sista flyttlådorna som stod i ett hörn i sovrummet. ( okej en flyttlåda har vi kvar, men jag har mina nagelgrejor där i då jag inte har någon annanstans att ja dom just nu). Planen är att jag skall ha ett eget bord i sovrummet så småningom där jag kan ha mitt smink nagelsaker. ( om vi inte hinner ändra oss vill säga) vi skall ju inte stressa med inredning denna gången har vi bestämt utan allt får ta sin tid och vi skall va helt säkra innan saker köps.

Vecka 23 idag alltså. Denna veckan väntar även 3D ultraljud 💙

Likes

Comments

Godkväll,
Idag gick vi in i vecka 22. Tiden går snabbt men samtidigt så sakta. Ja alla som har varit eller är gravida har nog känt samma sak. Man går liksom och väntar på något stort.

Idag har vi vari hos victors pappa, lagat middag och sen umgåtts. Sen blev det hem och duscha den lilla huliganen, klippt den stora och snart blir det sängen.

Likes

Comments

Godmorgon,
Här är det bara jag som är vaken, kaffesugen dessutom.
Det är bara för man inte kan få något kaffe som man är det. Riktigt drygt. Dom där andra två i familjen ligger bredvid mig och sover. Isa vill alltid somna hos oss sen bär vi oftast in henne till hennes rum, men sen bruka hon komma gående på natten eller morgonen igen.
Hon är som sin pappa när det kommer till sömn, är gärna uppe så länge det bara går och sover länge på morgonen. Jag lägger mig gärna i tid och vaknar desto tidigare istället.

Lillebror har varit uppe en sväng och bökat runt också men nu är det lugnt igen. Ja för er som följer oss på instagram så visste ni ju att det är en liten lillebror lundin vi väntar på. Vi fick ett klart besked och bild på rutinultraljudet.
Isas reaktion på en lillebror var sådär bra kan vi ju säga. - nej jag skall inte ha någon lillebror! Jag vill ha lillasyster fick vi som svar när vi berättade. Men sen la det där sig. Nu pratar hon om och med lillebror. Och hon har bestämt vad han skall heta. Men hon påpekar också att hon vill ha en lillasyster sen efter lillebror. Unge alltså 😝😂

När det kommer till namn så har vi svårt att komma överens. Isas namn var så självklart, direkt när vi varit på ultraljud med henne och fick veta det var en tjej så var namnet bestämt.
Pojknamn är svårare, många är fina på ett litet barn men passar det sedan på en vuxen. Sen skall det gå ihop med Isa också. Namnen vi hade från början har vi helt valt bort och resterande är det bara en av oss som gillar och den andra säger nej. Så vi får väl se var det slutar vi har ju ett tag till på oss att bestämma oss ☺💙

Likes

Comments

Godmorgon,

Jag drack mycket kaffe tidigare, sen försvann suget under graviditeten. Framförallt i början där jag mest mådde illa.

Nu har suget kommit tillbaka och min lördagsmorgon här hemma har börjat sådär bra.

Under flytten gick vår vanliga kaffekokare i kras, men då vi oftast använder kapselmaskinen ändå så brydde vi oss inget större. Förra helgen hade vi kalas för isa och alla fick göra sitt eget kaffe i kapselmaskinen.

Jag köpte nya kapslar igår som jag skulle ha idag till frukost, och startar maskinen som är död. Visst den är 4år gammal och jag ville byta ut den till en vit (den vi har är röd) men bitterheten som uppstår när man väntat på något och sedan går det inte. Den pallade helt enkelt inte att göra kaffe till många människor på en dag.

Då var jag redan bitter sedan igår, då jag letade semlor i alla affärer i närheten och det var slut överallt.

Ja ni som är gravida /har varit vet ju hur frustrerande det är när man är sugen på något specifikt och så kan/går det inte att lösa :/


Står mellan dessa tre.

Likes

Comments

I söndags hade vi även varit gifta i 6månader. Tänk att det redan gått ett halvår sedan den där dagen i juli. Helt galet 😱 och om mindre än ett halvår är vi fyra i vår familj ❤

Likes

Comments

View tracker

Godkväll.
Victor och isa hämtade mig efter jobbet så vi körde och handlade. Nu är kyl och frys fulla igen.
La mig på soffan och nu lär jag inte komma någon annan stans ikväll. Får väl flytta mig till sängen sen men inte mycket mer än så.

I söndags gick vi in i vecka 21.
Vi glömde dock att ta bilden eftersom vi hade kalas för isa så vi tog den igår efter jobbet.

Vi var även på rutin ultraljud förra veckan.
Moderkakan låg i framvägg med isa och nu med nr2 så ligger den högt och halvt i framvägg så kan förklara att magarna ser lite annorlunda ut.

För det där med att formen på magen skulle variera beroende på om man väntar en flicka eller pojke sånt tror jag inte på, lika lite som att hur man mår under en graviditet påverkas av det. Det är andra saker som spelar roll där.
Som när vi väntade isa mådde jag exakt likadant som med denna graviditet. Och jag hade aldrig direkt tränat.
Jag tränade rätt extremt i över ett år och en hel del muskler finns nu i jämförelse mot när vi väntade isa, alltså ser kroppen annorlunda ut spm gravid nu mot då.
Gällande måendet är det väl bara så jag mår som gravid, illamåendet hänger med till ca v12-13. Huvudvärk, täppt näsa och foglossning. Annars så har båda mina graviditeter varit väldigt smidiga.

Likes

Comments

Igår fyllde vår tjej hela 3år.
Vi firade med brunchkalas i söndags.
En mycket nöjd isa(Elsa) somnade sen vid åtta.
Sen igår när hon faktiskt fyllde är så gick Vi ut och åt på restaurang efter jobb och dagis. Mycket uppskattat och serveringspersonalen gjorde det där lilla extra för henne 💖

Tänk att hon var sådär liten 💕

Likes

Comments

Godmorgon lördag.
Att det var röd dag igår ger oss 3hela dagar ledigt tillsammans. Vårt hem var i stort behov av en ordentlig städning så det var vad vi gjorde igår.
Idag står handla till isas kalas på agendan, tänk att vår tjej fyller 3år på måndag 😱 vi firar det med brunch kalas för släkten imorgon.
Idag för 3år sedan började vi förstå att något nog var pågång. Påverkad av värkar och den 9 föddes hon en vecka för tidigt.

Idag står det även 50% på gravid appen. Så nu är vi halvägs. Vi får väl se om denna bebis vill komma tidigare också eller håller sig inne. Vi har en tendens till att få barn tidigare i vår familj. Jag och alla mina syskon är tidigt födda och även min brorson.

Likes

Comments

Godkväll allesammans,
Idag stod rutinultraljud på agendan.
Allt såg bra ut med vår nya familjemedlem och vi ligger kvar på bf i slutet på maj. Det var en sprallig bebis därinne. Alltid lila overkligt att se.
Blev erbjuden ett 3D ultraljud i slutet på januari också som vi skall gå på ❤

Efter ultraljudet så blev det jobb för min del.
Annars har vi inte gjort speciellt mkt idag och snart skall jag gå och lägga mig. Jobb imorgon med sen är vi lediga i tre dagar allihopa. Och i helgen vankas det kalas för vårt snart 3åring 💖

Likes

Comments

Nyår 2016-17
Första dagen på 2017 är snart förbi.
Vi trodde att vi skulle få fira nyår hemma iår då jag och isa åkte på vinterkräksjukan, dock klarade victor sig.
Men symptomfria nästan 72h på isa och jag hade lite mer än så så det blev nyår enligt planerna.

Isa skulle åka till mormor då vi var bortbjudna på "vuxenfest" (endast vuxna och alkohol är inget jag föredrar att ta med mitt barn till, då har hon roligare hos mormor där hon kan leka med moster och morbror).
Hon tjatade i allafall hela dagen om att hon skulle åka till mormor och leka. Packade sin lilla väska och valde kläder själv. Satt i hallen och var sur för vi inte skulle köra direkt när hon var klar 😍😂

Hon sprang sedan rakt in till min mamma när vi väl kom dit, hade knappt tid att säga hejdå till mig. Första gången hon varit så uppspelt och verkligen velat åka iväg. Annars har hon varit väldigt negativ till att vara någonstans där inte vi är med. Mamma & pappagris den där. Vi fick ialf veta att hon höll sig minsann vaken till ett och hade kollat på raketer.

Vår nyår då, den firade vi med fina vänner hemma hos Måns. 3rätters, lite lekar, En mycket trevlig kväll som alltid med dessa människor ❤ ( jag tog inte speciellt mycket bilder då telefonen låg på bordet större delen utan kvällen) men stort tack alla som firade in det nya året med oss.❤🍾🥂

Likes

Comments