Header

Bebis är nu lite mer än 30 cm lång och väger strax ett kilo. Magen tar verkligen emot i många rörelser nu.
Slutet på andra trimetern, tiden går ändå rätt fort när man tänker tillbaka. Fast det kanske är för att vi höll det hemligt rätt länge denna gången , det blev liksom på riktigt först när alla visste.

Likes

Comments

Godmorgon söndag.
Isa väckte mig vid halv åtta då var hon kissnödig. Sen somnade hon om, det var min plan också men victor snarkar för mkt så det gick helt enkelt inte. Så har legat kvar i sängen och pillat lite på telefonen. Nu tror jag det får bli en dusch.

I fredags låg där ett paket i brevlådan till syskonen lundin.

Isa älskar presenter och blir helt lyrisk , ja även över post faktiskt :) lite kläder från tant J och dom var mycket uppskattade av fröken lundin. Lillebror kan inte yttra sig om sina än 😝😘 stort tack fina du ❤

Bjuder även på några bilder som är tagna under helgen:

Likes

Comments

Godmiddag,
Idag stod gravidappen på 100 dagar kvar. Nu börjar man räkna ner så smått. Det är nu den dryga tiden startar enligt min man. Tiden när man verkligen börjar vänta och tiden tycks stå still. Han var extremt otålig den sista tiden med isa, då är hon ändå född innan beräknat datum. Vi får se om lillebror följer sin systers fotspår eller om han vill stanna längre eller komma tidigare vem vet. Det var rätt skönt att isa kom tidigare för man kom aldrig in i det där riktiga nedräkningen utan vi blev lite förvånade och fattade inte att det var på gång redan.

Gällande namn är vi nog nere på tre alternativ nu, men dom håller vi för oss själva. Vi vill inte ha massa åsikter om namn då det är vårt val. Isa bestämde vi bara och det var säkert någon som inte gillade namnet från början.

Jag är just nu påväg till jobbet. Läkarbesöket igår resulterade i en 75% sjukskrivning för foglossning.

Bjuder på en bild från vecka 15- 25 en del har hänt på 10veckor minsann.

Likes

Comments

Godkväll denna alla hjärtans dag.
Jag ligger i sängen men kan inte sova, så här har de varit varje kväll/ natt de senaste veckorna. Somnar jag inte när isa nattas så är jag mer el mindre körd sen.
Foglossning, krypningar, halsbränna. Löser oftast av varandra, ikväll har jag allihopa, alltså ingen bra kombo när man vill sova. Imorgon väntar sjukgymnast och läkarbesök.

Alla hjärtans dag då, en dag som alla andra egentligen men också en chans att visa lite extra bara för att.
Vi brukar inte göra en så stor sak av det. Victor jobbade till stängning som vanligt på tisdagar. Isa blev hämtad av farmor. Blev en present som bestod utav några troll från filmen trolls till isa från oss. Victor kom hem med tulpaner till mig. Jag hade köpt kärleksmums som vi skulle fika på men ingen av oss var direkt sugna eftersom vi åt middag tillsammans vid nio. Så kakorna dom står kvar i kylen. Nu skall jag försöka sova igen, natti

Likes

Comments

Idag går vi in i vecka 26.
Var ju hos bm i fredags, första mätningen av magen och lyssna på hjärtat. Detta gjorde att jag ville kolla i isas bok om jag skrev upp dessa saker. Kul att kunna jämföra, då graviditeterna är så lika varandra.

Dom har en varsin sån här bok. Isas fick vi av min mamma med familj och jag kände att vi ville ha en likadan till lillebror ❤

Isa vecka 25:
SF mått: 25cm
Vikt: 62kg

Lillebror vecka 25 (nästan 26):
SF mått: 27cm
Vikt: 62kg

Hittade även lite bilder som vi tittade på. Våra 3D bilder är ju inte i så bra kvalitet om man jämför med vad många andra har fått. Men då vi inte betalt för dem så kan det kvitta man ser ju lite ändå 😊

Syskonen lundin ser lika buttra ut båda två ialf 😂😍

Likes

Comments

Godmorgon/middag.
Jag vaknade vid åtta i vanlig ordning, strax efter kom isa gående : -mamma ,pappa jag är vaken nu.
Hon måste ju berätta😍 eftersom jag redan var vaken så steg jag upp med henne. Vi åt frukost framför Disneydags och nu myser vi vidare i soffan till Barnkanalen. Victor sover fortfarande.

Igår började jag dagen med lite bull frukost med Rebecca innan vi skulle slinga hennes hår. Blev massa tunna blonda slingor och sen en kall toning på det. Kallt sommar blondt hår in the making 👌

Efter det så bakade jag och isa äppelmuffins då vi hade äpple hemma som började bli för mjuka. Sen begav vi oss ut hela familjen för att åka pulka. Tyvärr har ju mycket av snön redan försvunnit så vi fick gå en bit. Två åk i backen sen va isa nöjd. Och det blåste kalla vindar så vi gick sakta hemåt igen. Hemma blev de fika med varm choklad och nybakat muffins.

Idag går vi in i vecka 26, sjukgymnast och läkarbesök väntar mig denna kommande veckan pga av foglossningen. Vi har hos bm i fredags och isa fick följa med när det var dags att lyssna på lillebrors hjärta. Mycket uppskattat och kul att se henne så exalterad och berätta om att hon skall få en lillebror. Lillebror bjöd på två sparkar på dopplern också under tiden det lyssnades på hjärtat och detta tyckte isa var väldigt kul , skulle berätta på dagis direkt när vi kom dit var hon varit 😍

Skall vi komma ihåg att ta ny veckobild på magen sen när min käre make har stigit upp.

Bjuder på en bild från v25 sålänge 😍

Likes

Comments

Godmorgon, hopps er dag började lite mindre kaotisk än vår. Victor är på konferens med jobbet. Vilket innebär att jag skall gå och lämna isa på dagis. Givetvis vaknar vi upp till en massa snö och det snöar dessutom fortfarande. Isa vägrade overallen när vi gick hel igår så jag fick rota fram flice-ställ och skalkläder så ungen inte skulle frysa i vagnen. Inte plogat när vi kommer ut, jag skall alltså dra en vagn i uppförsbacke , massa snö och led foglossning och hinna med min buss till jobb. Uppdraget kändes ganska utom räckhåll. I den värsta backen började benen ge med sig och ryggen låste sig, så det var bara att varva ner och gå i lugn takt. Missa jag bussen så får jag komma sent helt enkelt. Men vi hann fram till dagis och min buss var 20 minuter sen så jag hann dessutom stå och vänta en bra stund.
Bär jag var påväg till bussen går en gubbe med sin hund emot mig, han vägrar svänga lite åt sidan så jag gör det, precis när han passerar mig så slår han i min arm och min telefon ( höll på att skriva till victor så hade den i handen) ja min telefon slår han till marken, ber inte ens om ursäkt utan bara går vidare. Sån tur är så höll telefonen. Men vad är det för fel på människor?! Man kan väl ialf be om ursäkt? Det kunde kostat mig någon tusenlapp om skärmen gått sönder bara för att han skulle gå in i mig på en väg sol var vred nog för minst fem personer till 😡

Aja nu blir det jobb sen hoppas jag på att victor hinner hem till det är dags att hämta på dagis. Är ytterst tveksam till att min rygg orkar med ännu ett pass med vagnen i snön på en dag.

Likes

Comments

Godkväll.
Vecka 25 utav graviditeten traskar vi in i nu då.
Lillebror är ca 30cm lång från huvud till fot och väger ca 680g nu i början av veckan och 790g i slutet.

Vi gjorde ju 3D ul för 2v snart. Bilderna ligger dock kvar ute i bilen. Ja och vi glömmer ta in dom varje gång då jag var smart och la dom i handskfacket. Därav har det inte dykt upp här. Vi fick detta ul fick vi gratis då det var i utbildningssyfte. Så bilderna är väl inte dom bästa direkt. Men ialf vi fick se vår bebis en gång till och det är ju alltid kul 🖤

Min foglossning gör sig ordentligt påmind vissa dagar nu. Det liksom knäpper till sen kan jag knappt gå, och ligger jag i sängen kommer jag inte upp därifrån. Men är ju inget oväntat då jag kände av den även innan graviditet med lillebror. Släppte aldrig efter vi fått isa.
Illamåendet det kommer och går, inte så ofta dom i början men det dyker upp ibland, precis som huvudvärken. Halsbrännan har börjat komma regelbundet nu, minst en gång om dagen.


Först nu tycker jag magarna börjar se lite annorlunda ut. Hade moderkakan helt i framvägg med isa, med lillebror ligger den också fram men den ligger väldigt högt, mer i taket så att säga. Vågen visar 6kg+ so far. Gick upp 15kg totalt med isa. Får väl se var det stannar denna gången 😝

Likes

Comments

Godmorgon från oss.
Vi startade dagen med att traska bort till Hemköp för att köpa lite frukost. Isa ville ha bullar och jordgubbar. Hon är lika galen i jordgubbar som sin mamma 😍

Idag får vi in i vecka 25 med lillebror. Tiden går himla snabbt samtidigt tycker jag det går ganska sakta. Men men så brukar det vara i perioder under graviditeten.

Likes

Comments

Idag skulle vi hitta på något hade vi bestämt. Men det blev inte mycket utav det. Jag har mått illa hela dagen så har mest legat och vilat. Tvättat mellan varven. Vi åt en mysig frukost med pannkakor och bullar ialf.
Men har ialf fått undan tvätten så imorgon har vi inga måste . Hoppas på att illamåendet släppt och att vi kan hitta på något hela familjen när vi är lediga.

Ikväll blir de fortsatt lugnt, ligger just nu i vårt sovrum och hör hur victor och isa leker i isas rum.

Bjuder på några bilder från lillebror garderob so far 👌

Likes

Comments