Header

Hejsan!
See har vart väldigt  mycket i det sista så jag har bara lagt nästan alla sociala medier åt sidan! Men nu börjar allt gå ihop igen :)

Igår var det Alma's egentliga BF datum, idag är det en månad sedan vattnet gick och imorgon har hon funnits här en hel månad. I en månad har jag vart tvåbarnsmamma och det har inneburit en del sjukhus vistelse, en jobbig förlossning i Falun och ständig oro över att lilla Alma ska sluta andas eller att jag ska vakna och allt bara var en dröm.

Teja tar på sig stora syster rollen super bra, hon älskar sin lillasyster och tar hand om henne hela dagarna. I veckan ska min stora tjej skolas in på förskola, spännande!! Msn jag har mycket separations ångest också... Vi får se hur det går helt enkelt :) men det ska nog gå bra, Teja är jätte glad för att få börja på förskola igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Wow, vi fick en lugn natt. Teja sov genom hela natten och Alma låg lugnt och ammade hela natten. Så jag har faktiskt fått sova lite i natt, ett par timmar i alla fall :)

Nu har vi precis gått upp och jag är redo att starta dagen med kaffe. Har frågat en vännina om hon vill stor handla med mig och barnen idag, annars får jag bara beställa hemleverans från Ica maxi. Det är i och för sig lite smidigare än att åka iväg själv, bara kunna klicka i vad man ska ha!

Likes

Comments

Jag är så glad att våra döttrar är morgontrötta precis som mig, så skönt att det inte är fullt liv på en gång utan att det alltid är några lugna timmar och morgon mys :) Det behöver man på morgonen när man knappt sover på natten!!

Idag har vi bara ritat och tittat på film nu på morgonen, strax kommer mamma och fikar och tar med Teja ut i lekparken en stund.

Teja ska köpa en tidning hon kollat på i säkert 2 veckor också, idag är det lördag så då får man handla!! Tänk om jag hade det som shopping regel också, vad allt hade blivit billigt då!

Likes

Comments

Förmiddagen bjöd på bakning av en simpel blåbärskaka, Teja har läst böcker för Alma och vi har bara suttit inne och tittat ut på regnet :)

Nu kommer snart Nadja över på fika, en före jobbet kaffe för henne och en hålla sig vaken hela eftermiddagen kaffe för mig!

Likes

Comments

God morgon!

Nu håller vi på att göra oss redo för dagen, Barnen är glada och nöjda och vi låg och mös länge i morse :)

Idag är det jätte dåligt väder, men det ser ut som att det skulle kunna bli finare senare.

Nu ska jag ta en paus i vardagen och dricka kaffe, så att jag piggnar på mig lite!

Likes

Comments

Idag är det fullt hus här hemma, vi är barn vakt och det känns som att det är barn överallt Haha!
Men Teja är så glad som får följa med dom andra barnen ut till lekparken själv, smidigt när man ser dom och hon lyssnar på dom.

Alma ligger här snällt på uteplatsen och sover i vagnen, hon är precis som Teja än så länge. Hon är bara glad och nöjd hela tiden än så länge, jag håller tummarna för att det förblir så.

Idag blir hon 10 dagar, det går ju super fort. Snart är hon och Teja stora och springer hand i hand :)

Likes

Comments

Idag blev lilla Duvan helt utskriven från sjukhuset!! Hennes värden har blivit super bra och hon behöver inte sola mer heller :)

Så nu är vi hemma på riktigt så får vi hoppas att hon inte blir trött eller gul igen. Vi firade med att gå till affären och köpa glass!

Likes

Comments

Läkaren skickade hem oss med ännu ett åter besök i morgon, vi får hoppas att lilla Alma inte blir gul igen och att hon äter bra i natt!

Jag körde igång med vattenballong krig med Teja direkt när jag kom hem och Alma sov så gott i vagnen ute. Dagen har vart helt ok, men jag är orolig för att Alma är så trött. Men de blir tydligen trötta när de är gula.

I natt sover vi tre tjejer ensamma för första gången, spännande! Hoppas att natten blir problemfri och att Teja sover hela natten :) Delar säng med båda mina små glädjespridare i natt och det ska bli så mysigt.

Mia och mamma var här tidigare, fick faktiskt sova lite och Teja var helt överlycklig som fick leka med moster Mia helt själv i några timmar.

Likes

Comments

Almas Bilirubin värde hade gått upp så vi fick spendera gårdagen och natten på sjukhus. Nu väntar vi på läkarens utlåtande om vi får åka hem eller inte <3 det har vart så tungt, vill bara hem till Teja. Hon var så ledsen när jag skulle åka.

Likes

Comments

Dagen har vart lugn, lekparkshäng och massor av mys! Teja är så stolt över att vara stora syster och älskar sin lillasyster mer än allt annat. Fantastiskt att få se dessa två liv tillsammans, att just jag får ha dessa två små prinsessor i mitt liv är fantastiskt.

Att få ihop vardagen som 2 barns mamma är dock ett pussel jag behöver träna på, men lite mer rutin så flyter allt snart på :)

Imorgon ska vi tillbaka till sjukhuset, kika på bilirubin värdet och vikten. Hoppas att lilla Alma inte behöver sola och att hon gått upp i vikt!!!

Likes

Comments