Header

Det är dags för ett nytt followtrain, så vill du hitta nya bloggar att läsa eller få fler följare följ med på vårat followtrain.


•Följ bloggarna i listan nedan, lämna ett hjärta hos de du börjat följa så följer vi tillbaka•


🌸Tåget tuffar på i 48 timmar från och med Söndag 22/10 kl 18.00, du kan lägga till din blogg i listan nedan och dela inlägget. När du följt alla kommentera KLAR i kommentarerna på detta inlägg så lägger jag till dig i listan.🌸


@FruLjungberg
@EmmelieLange
@karolines0derlind

@Zahraajami
@SannaLindström
@AmandaMalmflod
@jessicawictoria
@Jagochminahjärtan

@sandradimberg
@AyumuSWE


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter här och sippar på mitt morgonkaffe fortfarande, läser bloggar och bara myser. Just nu är bara jag och duvan hemma, första gången någonsin som det är tyst här hemma. Kan säga att det känns ganska skönt faktiskt :)

Idag ska vi till Andys lekland eller Leos, har inte kikat på öppettiderna på Andys ännu. Vi har ju inte vart där än men nu börjar det bli dags. Teja tjatar ju om att få åka till lekland så det är lika bra att göra det när vi har tid, igår köpte vi ny bil och sånt så då han vi inte med det. Hon var lite besviken på kvällen när vi inte hade hunnit så idag känner vi att vi behöver göra henne extra glad.

Likes

Comments

Nu söker herobility testpiloter för sina fantastiska nappflaskor :)
Allt du behöver göra är att gå in HÄR och fylla i namn, mailadress och barnets ålder. Sedan får man ev. vara med som testpilot för herobility och deras produkter!

Deras flaskor har dessutom dubbel antikolik system, fästbar doserare och ett galler som gör så att välling eller ersättning inte klumpar sig :)

Likes

Comments

Om man känner mig så vet man att det godaste jag vet är fika, av alla dess former. Eftersom att min man känner mig bättre än alla andra så visste han direkt att det var denna som skulle följa med hem till mig! Nackdelen är väl bara att jag kommer fika varje morgon minst en vecka framöver, men ibland behöver man lyxa lite. Just nu behöver jag nog lyxa mycket faktiskt, vi försöker ju bara samla oss efter allt som hänt i det sista och nu händer det bara grej på grej varje dag.  Ser fram emot helgen exta mycket denna vecka...

Likes

Comments

Allt är inte riktigt som det borde, i tisdags efter jobbet krockade Kim med ett gäng träd när han skulle väja undan för rådjur. Han klarade sig med en blå arm och ett skrapmärke i pannan, bilen behöver dock bytas ut. Men det kvittar för min kära man är hel och mår bra, har nog aldrig vart så rädd som när han skickade bilden på bilen och ringde upp kraftigt chockad. Det gick fort för honom att få hjälp av en förbi passerande bil och det är jag verkligen glad för.
Eftersom att jag inte fick veta om han var skadad eller vart han var under vårat första samtal var de 40minuter innan han ringde upp igen de mest plågsamma 40minuter i mitt liv, jag var livrädd. Rädd att ambulansen eller sös skulle ringa och säga att det var ett kritiskt läge.
Känslan när han 8 timmar senare kom hem är obeskrivlig, vi pratade i teleofon under hela tiden han var på sjukhuset och trots det var väntan olidlig!!

Bilen skiter vi i, vi hade iaf tänkt uppgradera oss till en passat kombi så fort vi hittade en som uppfyller våra krav. Tillsvidare får vi låna Kim's mormor och morfars bil efter som att vi numera bor utanför nynäshamn mitt ute i ingenstans typ.

Idag har vi uppskattat varandras närhet lite extra, efter det här vet vi båda att det kommer en dag när vi inte längre kan vara vi varandras sida... Man vet aldirg om det är sista natten man sover ihop, sista kramen man får, sista middagen eller sista telefonsamtalet. Allt känns jätte tungt just nu!

Likes

Comments

Deg:
50g jäst
150g smör
5dl mjölk
1.5dl socker
1-1.5l vetemjöl
ev. kardemumma

Fyllning:
smör
socker
vaniljpulver

Smält smöret, tillsätt mjölken och värm till ca 37°. Lös upp jästen i vätskan och tillsätt sockret och ev. kardemumma.

Blanda i mjölet med degkrokar, degen ska precis släppa lite från kanterna i bunken.

Låt sedan degen jäsa i 40min.
Kavla ut halva degen till en rektangel, bred på smör, pudra på socker och vanilj socker. Rulla ihop till en rulle och skär i bitar. Lägg i bitarna i bullformar eller på bakplåtspapper och täck med bakduk, låt jäsa 30min till.

Pensla bullarna med ett uppvispat ägg, garnera ev med pärlsocker.

ugnen 200° i 5-10min beroende på storlek.

Likes

Comments

Idag är Kim ledig så vi passar på att familjemysa lite extra, startar dagen på IKEA med brunch!

Likes

Comments

Idsg skiner solen, först tänkte vi åka ut i skogen och plocka svamp igen. Men det kom annat emellan som var viktigare!

Nu är vi i alla fall klara med allt och kan börja ta det lugnt inför kvällen, familje mys står på schemat :)

Likes

Comments

Ikväll myser jag ner mig i soffan och lyssnar på Joakim Lundell's bok "monster".
Har precis börjat, men redan nu är den så bra. Han verkar bära så mycket på sina axlar, ska bli intressant att höra denna historia. Helt sjukt att det var hans verklighet och att det fortfarande är det för många barn!

Likes

Comments

Nu är hösten verkligen här, idag har vi vart till Kim's mormor och morfar.

Kim blåste bort löven i backen medans jag och Teja lekte massor. Alma sov i vagnen och det var faktiskt riktigt skönt ute!!

Likes

Comments