Det värsta med att vakna på natten måste nog vara när man är hungrig, ja menar inte fasiken ställer jag mig och fixar något att äta kl 3-4 på natten, jag är ju ändå lika hungrig på morgonen igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Äntligen 🙌🏼
Nu är det nog slut på det eviga bråkandet med mjölken och barnen vid öppning och upphällning av mjölken.

Inge mer :
- jag kan inte öppna
- det droppar
- det rinner
- mjölken är sönder
- jävla helvetes skit förpackning att vara superlimmad då

Likes

Comments

Idag fick Idun gå hem ifrån skolan då hon hade ont i huvudet och ont i magen. Hon har fått behålla allt hon ätit iaf men får stanna henne imorn också för säkerhetsskull.


Jag har grejat på småtjejernas rum idag. Rensat bort leksaker som ska kastas och leksaker som ska ner i förrådet. Blev iaf två flyttkartonger med saker. Så nu har dom lite mera plats men inte mycket. Har sorterat deras kläder, allt som är för litet eller snart för litet har jag plockat bort för att ge till deras kusin Alice. En Ikea kasse (den mindre storleken) blev det.

Sen har jag vikt in allting i deras byrå. Knökfull. Hur kan dom ha så mycket kläder med ändå inte, för när man letar hittar man aldrig något passande?! Mycket klänningar och tunikor, bra när vintern är över iallafall.

Det snöade bomullstussar tidigare idag. Blev ju nästan mer blind med glasögonen på. Ett tag önskade jag mig vindrutetorkare för att ens se vart jag gick.


Har så himla mycket jag vill greja med här hemma, har för många järn i elden känner jag. Massa påbörjade projekt. Rensar lite här och där, planerar och grejar, möblerar och har mig.

• måla sovrummet
• måla köket
• kolla Igenom iduns kläder
• kolla igenom lokes kläder
• få mammas gubbe att bygga hyllor till tjejernas rum
• sätta upp hyllorna på deras rum
• införskaffa gardiner till vardagsrummet
• sätta om gardinstångsfästena i iduns rum och köket

Likes

Comments

Spalördag för småtjejerna, Juvelia är först ut. Senare ska dom till mormor och leka nån timme medans vi gör något med dom stora tjejerna för det är Olivia helg och vi tänkte unna dom stora att göra något utan småtjejerna idag. Vi har inte klurat ut vad än men velar mellan laserhallen, bowling, bio och leklandet.

Igår var Idun på skoldisco, min stora tjej. Hon hade haft roligt men inte dansat något sa hon när jag frågade om hon var med på danstävlingarna. Haha.
Huvudsaken att hon hade roligt!
Trots att det är nära till skolan (490m) så var jag lite orolig över att hon skulle gå själv på kvällen till och från discot. Men hon hade sällskap av en tjej som bort några hus bort samt att hon hade sin telefon.

Hur sent och hur långt får era barn gå utan vuxen?

Idag är hon glad över att håret är lockigt efter fälten hon hade igår.

Likes

Comments

Har precis avnjutit en varsin toast på donken jag och Loke i väntan på bussen. 10minuter kvar. Så vi ska ut i kylen igen nu, Loke är orolig att vi missar den 😅

Mamma kom nu går vi.

Okej okej.. Hörs hej!

Likes

Comments

Imorn är det fredag och det är dags för Loke att åka till pappa sin igen. Min lilla stora pojke 💕
Det har varit en bra vecka, knappt några syskonbråk förutom idag en stund. Dom veckorna/dagarna uppskattar jag enormt. Bland det tråkigaste som finns är ju när barnen är osams.

Idag har vi pysslat, spelat Wii, lekt med snapchat och bara softat. En härlig torsdag helt enkelt.

Likes

Comments

Äntligen... Idag ska jag få hämta hem Loke, inte träffat honom sen vecka 3. Lagom arg över det, men man kan inte spola tillbaka tiden. Ska sluta sura över det för idag får jag äntligen hem honom.

Likes

Comments

Alltså hur lite har folk att göra om dagarna. När en person jag inte pratat med på hundra år hör av sig för att fråga om jag gjort slut med min man för det sägs så i Sandviken, då blir jag arg ledsen och besviken.
vem säger det?
varför säger nån det?
Vart kommer det ifrån?
Är det taget ur luften eller önsketänkande?
Vad har jag gjort dig/er?

Nu vill inte den här personen "hänga ut någon" vilket också kan störa mig för om det snackas om mig bör väl jag om nån få veta vart det kommer ifrån. Fick också höra att "De går mycke rykten om den karl i den här stan" ja tänka sig, rykten var det ja.. Rykten är fan bland det värsta och sämsta som finns. Om ni har något att säga säga det direkt till mig/oss istället för att prata bakom ryggen på oss.


Jag har inte gjort slut med Mattias! Vi är inte skilda. Vi har haft det bättre men vi har också haft det sämre, sen allt skitsnack gör inte saken bättre. Så varsågod nu vet ni. Idioter!

Likes

Comments

Alla hjärtans dag idag. Som alla andra söndagar. Förutom att jag (vi) fick ett jättefint kort av Idun. Underbara unge!

Denna dag kommer bestå av, städning, blöjbyten, diskning, matlagning, nån maskin tvätt ska nog hinnas med också, alla barnen ska duscha, det ska förberedas inför skola och dagis osv. Som sagt en helt vanlig söndag.

Måste visst fylla på kaffemuggen...
Ha en fin söndag!

Likes

Comments