När jag igår morse låg och drog mig i sängen och kollade fb fick jag helt plötligt ett meddelande från min bästa vän. Det som stod i meddelandet gjorde mig så fruktansvärd arg! Min bästa kompis hade dagen innan blivit rammad av en bil! Inte nog med att det, de hade dessutom siktat på platsen där hennes 1,5åring satt. Hur faan kan man göra så och hur är man funtad då?! Oavsett vad som ligger bakom (svartsjuka eller whatever) ser man till att barn inte blir inblandade! Sjukt beteende iaf!

Kom ut från sovrummet som ett åskmoln men då kom en ny chock! Fick nämligen ett meddelande om att det brann på skolan där jag haft min arbetat de senaste 7 månaderna och där jag varit återkommande vikarie i snart 3 år.
Trodde först inte det var sant men när jag läste på correns hemsida började det sjunka in.

Corren


Denna helg har varit väldigt omtumlande :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 50 Readers

Likes

Comments

I februari började jag träna efter ett långt uppehåll! Började med ett mål att köra ett pass i veckan så varje onsdag tränar jag Easyline med en kollega. Denna månad tänkte jag dock utöka till att köra två pass per veckan just nu är planen att träna måndag och onsdag.

Eventuellt kanske man kan klämma in ett gympass med Karro med :)

För övrigt består kommande vecka av cellprov, jobb, träning, två lediga dagar när Pontus har studiedag, nagelfix, eventuellt klipptid till Pontus och såklart semlor :)

  • 51 Readers

Likes

Comments

En uppdatering kan ju vara på sin plats :)
I tisdags var det ledigt för både mig och Pontus vilket innebar kvalitetstid. Den började med besök i Gamla Linköping där vi gick tipspromenad, träffade brandmän och tillverkade egna nyckelringar med våra fingeravtryck på. Efteråt hade vi picknicklunch innan vi styrde cyklarna mot isovalen för skridskoåkning.

För övrigt har veckan mest bestått av jobb och fritids. Hann även med en mysig mitt-i-veckanfika med bästa kompisen.

I torsdags fick jag problem med en häl i början av dagen. Smärtan gick över efter ett tag men kom tillbaka på kvällen och då ännu värre. Rikard påpekade då rätt snabbt att det kunde vara hälsporre vilket jag inte riktigt ville tro på. När jag vaknade på fredagen var dock smärtan extrem men envis som jag är haltade jag iväg till bussen som skulle ta mig till jobbet. Höll på att börja tjuta av smärta på bussen och inte ens min favoritlåt hjälpte 😕 när jag väl kom till jobbet brast det lite kan man säga men bara bita ihop (ja jag älskar mitt jobb och ja jag hade absolut kunnat/fått vara hemma men jag funkar inte riktigt så) (jobbat med njurbäckeninflammation m.m och dagen då jag ramlade och blev gipsad åkte jag direkt till jobbet efter gipsningen).
Ringde iaf 1177 där sköterskan höll med om Rikards diagnos. Dessvärre fanns det inte mycket man kunde göra åt det. Som tur är minskades smärtan under dagen. Det är värst på morgonen och kvällen.

I lördags tog jag med Pontus på en spontan bio (Frost) och i söndags spenderade vi ett par timmar på biblioteket :)

  • 52 Readers

Likes

Comments

Haft en rätt bra alla hjärtans dag idag trots att jag varit genomförkyld sen igår. Pontus mötte mig med en bamsekram och present när jag klev av bussen hemma 💕😍❤️
För övrigt är ju allt nästan som det ska vara.

Knuta i ryggen upptäckte min instruktör på Easyline i onsdags.

Och tisdagens cellprov var felbokat vilket innebar onödig tid på sjukhuset och ny tid inbokad.

På plussidan har vi iaf en remiss till hand- och plastikkirurgen som ramlade ner i brevlådan i veckan 👍

Helgen kommer bli extremt lugn så jag kan bli frisk innan måndag för då börjar sportlovet vilket innebär fritidsjobb hela dagarna utom tisdag :)

På tisdag ska jag och Pontus till Gamla Linköping, bibblan och eventuellt isbanan 👍

  • 54 Readers

Likes

Comments

Idag är det 26 år sedan min mamma gick bort till följd av ett epileptiskt anfall.


kära mamma

Eftersom jag bara var två år gammal har jag knappt några minnen av min mamma.

Däremot har jag alltid haft en tanke på hur det ser ut där hon är nu.

Uppe i himlen bor min mamma i ett gult hus med bruna knutar och det är alltid sommar där. Mamma tar hand om gammelmormor Rut och morfar. Där springer även hundarna Mirja, Frida, Tuffa, Charlie och Sixten.


Även om åren går försvinner inte saknaden efter mamma. Det finns så mycket jag vill dela med henne.mormor Rut


morfar

  • 59 Readers

Likes

Comments

Ibland blir det inte alls som man tänkt sig. Istället för mysig fredagkväll blev det världskrig och utbrott. Jag bröt ihop totalt och tog en promenad.

Ringde till världens bästa vän som finns där i vått och torrt, i glädje och i sorg.

Alla skulle ha en sådan vän!

Jag älskar dig @frökenP 😘 du och jag mot världen darling!

  • 61 Readers

Likes

Comments

Japp igårkväll började Pontus helt plötsligt kräkas när han skulle göra sig klar för sängen. Trodde först att det berodde på allt han åt under kvällen men han kräktes även efter frukosten så det var bara att inse att magsjukan var ett faktum.

Pontus har dock varit väldigt pigg och glad idag och lekt massor på sitt rum :) han verkar inte må så dåligt heller och förutom att han kräks efter intag av föda så märks det inte på honom att han har magsjuka.

  • 59 Readers

Likes

Comments

Jag vill bara sova egentligen!

Vaknade för andra dagen i rad med huvudvärk 😞

Jobbade och gick som på nålar hela dagen om det skulle bli Easyline eller inte. Hade reservplats 1. Men kom med på passet så gjorde äntligen comeback med träningen. Så beach 2014 here we come eller vad säger du @frökenP 😉

Kom hem lagom tills det var dags att natta plutten så maten fick vänta ett tag.

Dessvärre hade han väldigt problem med förkylningsastman och vi var beredda på en sen kvällspromenad eftersom varken Giona, Buventol eller Desentol hjälpte. Har varken tid, ork eller lust med detta!

Friluftsdag på jobbet på fredag osv

  • 64 Readers

Likes

Comments

Japp... Pontus avslutade sin tisdag med krupphosta :( hoppas ändå på en lugn natt

  • 62 Readers

Likes

Comments

Idag var jag på läkarbesök för mina leder.
Förutom att mina fingrar ser ut så här på båda händerna:
(utsträckta till max)
....så har jag ju haft ont i lederna och haft fingrar som låser sig ibland också.
Läkaren tyckte det var väldigt intressant men dessvärre verkar det inte finnas nåt att göra åt det:/ eftersom läkaren aldrig sett nåt liknande så skulle han gå igenom mina tidigare journaler och prata med expertkollegor. Det verkar som att det är nåt syndrom men vilket visste han inte.

Däremot gillade han inte denna som sitter i handflatan då det ringde lite varningsklockor:
Jag tycker dock att det tillräckligt med problem nu! Behöver inte lägga till ännu ner 😫

Nästa vecka ska jag göra cellprov (förra var svårtytt, vilket tyder på att det inte är canceralarm men heller inte fullt friskt) och diskutera om det finns nån chans att få nån hjälp mot min kraftiga PMS. Tänkte även vara fräck och prata med de på kvinnokliniken om mina återkommande urinvägsinfektioner så kanske det händer nåt på den fronten.

Annars är vi friska och krya här 😆👌👍

Likes

Comments