Det är inte just där jag vill vara för att komma nära dig, Jag vill ha dig i mina armar. Det är inte din grav jag vill köpa blommor och annat till, Det var dig jag ville ge hela världen bara du hade stannat.

Finns ingenting i hela världen jag önskar så mycket som att du hade fått stannat hos oss, att vi hade fått sätt dina underbara ögon, sätt dig växa upp, ta dina första steg, följa dig till din första dag i skolan.. Ja allt det där som varje förälder ser fram emot, allt det där som är så självklart när man får barn! 🖤Du var alldeles för fin för denna värld! 👼🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är det bara 10 veckor kvar tills lillebror är beräknad! Underbart, Ännu en milstolpe. Nu hoppas vi bara att dom här veckorna går lika snabbt som resten har gjort! ✊🏻

Varje dag känner man bara att man vill få ut han, Nu när jag vet att han lever, för tänk om det är försent imorgon ? Hemska tanke!

Var in till förlossningen för en vecka sen, tyckte han kändes slö & att jag inte riktigt fick någon respons när jag försökte få fart på han, men allt såg bra ut!
Men vilken känsla att åka in, Att tänka att man bara är orolig.. Precis som förra gången. För tänk om jag även denna gång bara trott att jag inbilla mig, Men hade fått svaret att det inte fanns något hjärta som slog.. 😶
Fick jätte bra bemötande av barnmorskan iaf, som var väldigt mån om att jag skulle känna mig så bekväm som möjligt i situationen.


Den 15 Augusti är det äntligen dags för nästa ultraljud! Underbart.. ska blir så skönt att få se han igen, se att det verkligen finns något som lever där inne! 🖤

Likes

Comments

Nu är vi redan i vecka 24+5, veckorna går fortare än jag trodde. Trodde att den här graviditeten skulle gå så sakta, en ren plåga!
Men det går hyfsat bra. Såklart gör sig oron påmind rätt ofta, men nu när det kommer mer & mer tydliga sparkar så har oron släppt lite.

Men saknade efter Lennox har blivit värre, om den nu kan bli det. Oron för hur allt kommer kännas när det väl är dags för förlossningen finns där. Antagligen kommer det bli ganska känslosamt. Mycket minnen från när jag födde Lennox.

Likes

Comments

Här njuter vi av sommarlov & lediga dagar. Har tjuvstartat lite på mitt sommarvik på nattpatrullen så här ska det jobbas hela midsommar helgen. :)
Trivs så himla bra på nattpatrullen & känns skönt att jag denna graviditet forfarande "klarar av" att jobba. Ledighet är alltid skönt, men man kan faktiskt få för mycket av det goda 😂

Barnen har som sagt sommarlov, känns dock som vi inte haft någon riktig tur med vädret. Har inte blivit speciellt mycket bad. Men man kan väl hoppas att det vänder snart ? :)
Nästa helg ska vi på första mini semester som blir Leksand sommarland. Kom över ett super erbjudande så var tvungen att slå till. Ica Dalarna fyller 100 år så hade därför ett erbjudande med 100 kr per person på Leksand sommarland, Toppen!

Vad har ni för planer under sommaren ? :)


Och med graviditeten går det hur bra som helst! Mår faktiskt skapligt. Har börja känns lillebror mer & mer nu, vilket känns hur skönt som helt då man inte behöver oroa sig lika mycket när man faktiskt känner att det finns en levande liten där inne. ❤️

Bild från förra veckan, Vecka 22+0 !

Likes

Comments

Ännu en Oktober bebis, 4 av 4 har vart Oktoberpojkar.. Ganska bra gjort! :)

Men Oktober känns ganska långt bort.. En hel sommar, Mycket tankar & Mycket känslor! Ska det gå hela vägen den här gången ? Kommer vi få åka hem med en frisk liten pojke ? Hur kommer allt kännas ? Kommer han vara lik Lennox ? Miljoner frågor som får vänta med svar..

Jag längtar så efter den där dagen när jag väl har fått igångsättning, så förväntansfull samtidigt som jag är livrädd att inte ta mig i mål. Men jag måste i mål! Denna gång ska jag i mål, jag kan inte se en annan utväg!

Likes

Comments

Idag var det dags för RUL, allt såg jätte bra ut. Dock höll jag på att sätta hjärtat i halsgropen flera gånger då den lilla var så pass livlig så hon fick hålla på minst 20 minuter innan hon hade hunnit gått igenom hela hjärtat.. Det var långa tjugo minuter det!

Vart flyttad, så nu är han beräknad till 20 Oktober istället. Samma dag som våran Collin fyller 2 år.
Men som "tur" är så blir jag igångsatt i vecka 38 så Collin får ha sin födelsedag ifred! :)

Likes

Comments

Jag har alltid vart väldigt sugen på att arbeta på förlossningen, utbilda mig till barnmorska eller helt enkelt bara som undersköterska.
Tänk vilket fantastiskt arbete ? Att få vara med människor i den största händelsen i livet. Att gå från den där smärtan till den obeskrivliga lyckan när man väl fått sitt barn. Alla dessa bebisar, alla känslor! Underbart!

Men sen förlorade vi Lennox, och man fick en helt annan bild av det. Något man inte ens vill föreställa sig.
För hur känns det när du som barnmorska sitter där bredvid den oroliga mamman som just som jag kommer in för minskade fosterrörelser, för att sedan upptäcka att det inte bara är orolig mamma, utan att inse att det lilla livet i magen inte längre har något tickande hjärta. Att vara med den familjen när deras första möte med det där efterlängtade barnet blir allt annat än vad man räknat med, när det blir ett s-möte & samtidigt ett farväl!
Hur hanterar man alla känslor ? Hur håller man ihop själv ? Lär man sig hantera det ? Jag har svårt att tro det, svårt att tro att man kan hålla ihop sina egna känslor i en son situation!

När vi fick reda på att Lennox inte längre levde så hade jag en fantastisk barnmorska vid min sida, hon behövde inte säga många ord, hennes ögon sa allt! Hennes ögon sa att hon tyckte att livet var lika orättvist som jag tyckte!
Genom hela tiden på förlossningen fick vi möta underbar personal, personal som höll ihop, med nöd och näppe! Personal som gav oss den finaste stunden vi kunde få med våran lilla pojke, den korta stunden vi fick!

Jag beundrar er! Jag beundrar hur ni varje dag kan gå till ert arbete med vetskapen om att det just det kan möta er när ni kommer till jobbet! Jag beundrar det stöd ni ger alla dom föräldrar vars liv precis gått i krasch! Jag beundrar att ni orkar! Att ni håller ihop!

Så till all förlossningspersonal.. En stor eloge! 👏🏻

Likes

Comments

Den senaste tiden har dagarna med ångest blivit allt flera.
Graviditeten kändes jätte bra till en början, nu börjar ångesten komma. "Snart" är vi på förlossningen ingen, hur kommer allt kännas ?
Mycket tankar på Lennox, försöker minnas alla detaljer, doften av han, sista ögonblicket med han.. men detaljerna bleknar allt mer. Jag vill bara minnas!

Helst av allt vill jag bara glömma den dagen min kropp vart ett bårhus!
Få våran lilla pojke tillbaka!Har vart på kub & allt såg så här långt bra ut!

Likes

Comments

Att bli gravid igen är allt annat än lätt, även om det såklart var det vi ville.
Att våga hoppas igen är så fruktansvärt svårt, tror inte man vågar hoppas att det ska gå bra förrän vi är på förlossningen och vi har våran bebis hos oss.
En graviditet är inte lika självklar längre!

Det har även blivit ett bakslag i sorgen, från ingenstans kommer det över en & tårarna går inte längre att hålla tillbaka!

Man oroar sig hela tiden, kommer detta verkligen gå vägen ? Men jag tror ändå att oron kommer bli värre ju längre in i graviditeten vi kommer. För om något skulle hända då så skulle allt kännas bra hopplöst!

Man försöker tänka positivt, vissa dagar går det bättre än andra!

Likes

Comments

Som rubriken lyder så har vi gjort första besöket på specialisten förra veckan. Var väldigt blandade känslor inför besöket, en rädsla för att det inte skulle hitta ett tickande hjärta, samtidigt väldigt spännande att få se den lilla alien som bor där inne.

Det var en sån lättnad när man direkt såg hjärtat som ticka. Underbart!

Fick träffa en av läkarna som var med när vi förlorade Lennox, kändes bra att ha någon med som visste allt om våran bakgrund & var väldigt förstående.

Hon gjorde upp en plan med ultraljud varannan vecka från vecka 30, vilket kändes jätte bra. Sen i vecka 38+0 ska dom försöka sätta igång mig & om det skulle vara alldeles omöjligt så sätter dom igång mig i vecka 39, längre än så kommer jag inte behöva gå.
Och skulle det vara något som inte känns bra och jag vill ha några ändringar var det bara att höra av sig.
Vart jätte nöjd med den planeringen, känns tryggt!


Den 10 April är det dags för kub & få se våran lilla ärta igen! 😍

Likes

Comments