View tracker

Precis som rubriken lyder kör vi en frågestund. Ös på med frågor, allt mellan himmel och jord! 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 275 readers

Likes

Comments

View tracker

Ni vet när man får barn ? Man går bananas på att handla barnkläder & bebisprylar! Man kan liksom inte sluta!

Det vart ju inte riktigt så för oss! Istället fick vi fundera på vad vi skulle ha för urna, begravning eller inte begravning, vilken sten vi skulle ha, vad vi ville att det skulle stå på den ?!
Det är så fruktansvärt att ens behöva göra det här! Att man ska behöva begrava sitt barn, INGEN förälder borde överleva sitt barn!

Jag hade en lillebror, Christopher. Han dog när han var fyra år.
Jag har nog aldrig ens kunna föreställt mig innan jag fick barn vad min mamma & pappa gick igenom, men när jag fick barn börjar man förstå lite mer vad dom fick gå igenom.
Men när det här med Lennox hände, då börja jag fundera på hur i hela världen man överlever ? Hur klara dom av att varje dag kliva ur sängen och ge mig allt, att inte ge upp! Att ha fått haft sitt barn i 4 år & sedan lära sig att leva med sorgen & saknaden samtidigt som dom hade mig att "ta hand om" 💙
Jag beundrar verkligen min mamma, hon har alltid vart så stark! Vi har en väldigt bra relation och känns så skönt att ha henne med sig genom det här, någon att prata med som har upplevt något liknande, men värre. Någon som förstår! ❤️  • 306 readers

Likes

Comments

View tracker

Som några kanske vet så har Alwins utredning dragit igång, efter en hel del kämpande och en lång väntan.
Vi hade vårt första besök på BUP i mitten av Oktober och har väntat på en tid sedan April 2014, så det har inte gått i rasande fart precis 😅 Men skönt att det äntligen är igång så han kan få den hjälp han behöver för att klara av skolan & vardagen.
Han går i 1:a klass nu och har börjat med läxor, vilket jag tycker han är super duktig med. Han är väldigt duktig på matte, även svenskan går bra. Men när det kommer till läsning funkar det inte. Han har väldigt höga krav på sig själv och ger snabbt upp vid motgångar.

Dom här besöken på USÖ tycker jag är så fruktansvärt jobbiga, att behöva gå förbi förlossningen, möta personal som var med på förlossningen & såklart kommer det alltid ut några ny blivna stolta föräldrar från förlossningen.
Det gör riktigt ont i hjärtat, att behöva påminnas om hur vi inte fick komma ut där som stolta nyblivna föräldrar.

Min stora 💙!

  • 383 readers

Likes

Comments

Tog med mig familjen på en liten spontan hotell natt i Örebro. Passade bra eftersom vi ändå ska till usö imorgon bitti. Lite längre sovmorgon och god frukost 👌🏻😅

Alwin är super stolt eftersom han bara sovit på hotell en gång tidigare & Collin lever loppan 😅

  • 406 readers

Likes

Comments

Redan December, Jösses vad tiden springer iväg. Men inte har man någon speciell julkänslan när snön lyser med sin frånvaro. Är ju ändå en ganska mysig årstid med all snö och ljus i massor 😍

Igår så försökte vi få lite julkänsla här med pepparkaks bak, gick sådär utan kavel 😂 Men pepparkakor vart det till barnen förtjusning.
Andreas gjorde även sin sista dag på jobbet igår, så nu under December får vi båda vara hemma och njuta lite :)

Collin är forfarande sjuk, har vart i snart en vecka. Energi nivån ligger verkligen på NOLL, det här med vakna nätter har vi vart bortskämda med att slippa. Men nu har han vart vaken några nätter & man märker ganska fort hur bortskämd man är 😅

Imorgon bär det av till USÖ & BUP för Alwin. Skönt att det efter ca 3 år väl har kommit igång, i rasande fart också. Har 2 besök i veckan nu fram till jul.

Slänger in en bild på nya påslakanet som jag beställde från wish, det är ju verkligen beroende framkallande det där Wish. Vart en riktigt billig jul i år, skööönt nu när ingen av oss arbetar!

  • 447 readers

Likes

Comments

Idag är det en sån där dag där allt känns så himla jobbigt! Känslorna på utsidan! Jag är arg,ledsen, glad. Ja en riktigt berg & dalbana.
Jag är lätt irriterad, tycker att livet är orättvist, vill göra så mycket med orkar så lite. Barnen är sjuka & tjatar hål i huvudet på mig, hur man kan vara så sjuk med ha så mycket energi är för mig en gåta ?!  Fast egentligen så är det väl en kombination av alldeles för lite sömn & taskigt tålamod från mitt håll.

Tycker att det borde vara våran tur nu, att livet har jävlats tillräckligt med oss nu & att det är dags att livet kan ge oss lite istället för att ta!

Samtidigt så är jag fruktansvärt tacksam över vad vi har. Vi har tak över huvudet, mat på bordet & våra 3 fina pojkar 💙
Vi har vänner & familj som alltid finns där, vad det en är! Och ni ska veta att även om jag inte allt visar min tacksamhet, är sur och tvär så är jag tacksam, så fruktansvärt tacksam! ❤️

  • 739 readers

Likes

Comments

Alltså underbara människor! Har fått jätte fin respons på våran historia. Massor med nya följare, och för att inte tala om alla fina & stöttande kommentarer och meddelanden! Det värmer verkligen i hjärtat att det finns så många fina människor. ❤️

  • 850 readers

Likes

Comments

Tänkte lägga in lite bilder hemifrån oss, Dock håller vi forfarande på och renoverar och ingenting är riktigt klart. Men vissa rum är på god väg iallafall :)

BILDBOMB!  • 1259 readers

Likes

Comments

Det har gått 9 veckor, 9 veckor av otrolig saknad,smärta och ilska. Livet är så fruktansvärt orättvist. Det går inte en dag, en timma, en enda minut utan att jag tänker på våran fina pojke & önskar att han hade fått stanna hos oss.

Någonstans försöker jag finna tröst i att allt hade en mening, även om jag inte riktigt tror på det själv! Att våran lilla pojke kanske inte hade överlevt en förlossning, att knuten hade dragits åt under förlossningen eller att han hade fått syrebrist och fått skador av det. Jag måste trösta mig med det för att orka fortsätta kämpa, finnas där för våra andra barn & Andreas, för vi är ju faktiskt två i den här sorgen. Även om Andreas har slutit sig & är raka motsatsen mot vad jag är. Jag pratar om Lennox mer än gärna, precis lika mycket som jag pratar om mina andra barn. Jag svarar mer än gärna på frågor, hellre än att människor ska spekulera bakom ryggen på oss. Andreas har det nog tuffast just nu.

Jag är sjukskriven och kommer inte börja jobba förrän i Februari tidigast, Andreas började jobba redan två veckor efter allt hade hänt. Men allt kommer ifatt en och nu under December får vi båda vara hemma och ta hand om varandra ❤️

Den 11 November hade vi urnsättning för Lennox, Vi valde att inte ha begravning. Vi tyckte att det kändes mest rätt för oss. Vi hade en fin ceremoni med bara jag & Andreas, precis som vi ville ha det. Men självklart var det väldigt tufft också, det vart då så väldigt verkligt, att vårt barn inte längre fanns, att allting var "över". Efter urnsättningen har det vart ett steg framåt och tre tillbaka, men som sagt så kommer verkligheten ifatt en. Man måste tillåta sig själv att vara arg, ledsen, glad. Ja allt på samma gång! ❤️

  • 1262 readers

Likes

Comments

Redan första advent och vi är snart inne i December. Jag har alltid vart en jul människa, älskar allt som har med julen att göra, Jag är nästan värre än barnen när det kommer till julklappar 🙈
Men i år känns det inte alls lika, har inte gått bananas på att julpynta osv.

När vi tog fram julstrumporna i år kom ett riktigt bakslag.
Förra året när vi köpte dom så skojade Andreas och sa att det är lika bra att vi köper 6 stycken, för nästa år har vi ett till barn. Sagt och gjort.
Och det gjorde så fruktansvärt ont att veta att det skulle ha funnits en till liten som skulle ha sin julstrumpa, men som inte finns här med oss 💙👼🏻

Det har nu gått 9 veckor sen våran Lennox lämnade oss. Tiden har sprungit iväg, men ändå känns det som igår. Sorgen & smärtan blir bara värre & värre för varje dag som går.

Snart ska vi bege oss upp på julmarknaden med några vänner och deras barn. Barnen är väldigt förväntansfulla, och inte helt fel att komma ut lite också :)

  • 1271 readers

Likes

Comments