Igår köpte T en tillfällig möbel till vardagsrummet så att vi ska få undan leksakerna V har där (den ska in i V:s rum sen). Så skönt med lite ordning!

Det blev även en ny möbel på andra sidan soffan, lite provisoriskt pynt på men jag blev nöjd!

Idag ska vi ha kalas för V som fyller ett år nästa vecka, blir korvgrillning och tårtfika. Ha en fin dag!

Likes

Comments

En annan app jag kan tipsa om är appen "Baby tracker", där du kan skriva in hur bebisen/barnet ammar/dricker ersättning/äter, sover, bajsar/kissar och växer. Just nu använder jag bara sömnfunktionen. Men när jag ammade tyckte jag det var bra att hålla koll på hur ofta och hur länge jag amnade. V gick inte riktigt upp i vikt som han skulle i början och då tyckte jag det var bra att se hur han åt.

Man behöver alltså inte använda alla funktioner, utan man använder det man vill när man vill ha extra koll på något. Nu försöker vi ha lite koll på v:s dagssömn så han ska somna i tid på kvällen.

Nej, nu ska jag passa på att fixa håret inför kvällen medan V sover!

Ta hand om dig!

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Vaknade upp till ösregn som nu utvecklats till sol. Hoppas det blir uppehåll i eftermiddag då jag ska käka på Pinchos med två kompisar i Göteborg. Hade varit smidigast att kunna ta cykeln till och från tåget!

Nu på morgonen har jag haft fullt upp med en mammig V som är inne i en utvecklingsfas just nu. Tycker det är skönt att det finns så mycket forskning kring barn, vi har en app som heter "the wonder weeks", som talar om när det kommer en utvecklingsfas, hur den yttrar sig och vad som händer. Det gör att man har bättre tålamod, för man förstår att V har det jobbigt och har till och med ett slutdatum för det. Man får även tips och råd kring hur man kan hjälpa och underlätta för barnet. Kan varmt rekommendera den appen!

Nej, nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och plocka undan efter frukosten. Hoppas ni får en fin fredag! Fler som är inne på sista semesterveckan?

Ta hand om dig!

Likes

Comments