Idag har det varit en sämre dag, ibland har man sådana också. Morgondagen får helt enkelt bli bättre. Felix är verkligen min stöttepelare och är helt enkelt klokare än vad jag är ibland, hans ord och pepp hjälper alltid! Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra! När jag är på botten tar du upp mig till toppen ❤️

Kvällen avslutas med film mys med de absolut bästa. Måns har valt kvällens film som efter lite beslutsångest blev en legofilm. Viktigast för mig är lugnet och att ha familjen nära! 👨‍👩‍👧‍👦

Likes

Comments

Nu är det dags för en ny vecka, det ska bli så skönt med lite rutiner igen! Vi hann med en vecka efter jullovet från dagis och sen borta en hel vecka. Barnen har tjatat så otroligt mycket och ska idag äntligen få gå till sitt efterlängtade dagis.

Jag vet knappt inte vart jag ska börja idag på jobbet, efter ligger jag absolut efter en vecka borta! Börjar dagen tidigt och kan nog behöva jobba över lite.

Vi hade trots alla skit sjukdomar en mysig helg. Vi byggde lite i lördags och fick mycket tid tillsammans i går. Den här veckan kommer innehålla mycket jobb, lite sjukstuga för mannens del, byggande och förhoppningsvis lite roligt skoj som badhus och ishall. Till helgen blir det två kalas. En vecka som börjar nu.

Likes

Comments

Idag har vi varit på ett x antal tebjudningar inne hos Mollie. Dagen blev inte alls som planerat, Felix vaknade inatt och blev dålig till sist. Så jag och barnen har röjt i deras lekrum hela dagen och möblerat om. Nu är det ordning på allt och hoppas vi kan hålla det så tills de ska flytta upp.

Jag och Måns var iväg och handlade lite snabbt och då pysslade Mollie om pappa hemma! När vi kom hem var det fullt i soffan och tebjudning på hög nivå, alla koppar, tallrikar och kannor skulle hon bjuda pappa på. ❤️

Jag lagade en otroligt god gryta till middag som fick stå och puttra i 2,5 timma. Avslutade kvällen nu med ett glas rött på vinetsdag idag.

Imorgon är det äntligen jobb och jag har massor att ta igen!

Likes

Comments

Nu mår alla bra och vi har äntligen haft en vanlig dag idag. Vi har byggt på övervåningen, jag har kämpat med min energi men mot eftermiddagen gick det rätt bra. Vi har idag isolerat och lagt skivor i Måns garderob.

Vi gick ner till ankorna en stund för att ge dem lite mat. Måns och Mollie tycker det är jättekul och behövde komma ut en stund, en ganska lagom promenad.

Igår kunde varken jag eller Felix sova så vi satt uppe vid köksbordet vid 01.00 och drack "godnatt" te. Tror jag somnade vid 03, märkligt nog. Hoppas att vi får en bra natt i natt men mycket sömn! Känns som om vi behöver det.

Likes

Comments

De jobbar bra och det går undan! Snart har vi ett dubbelgarage, så otroligt skönt! När bygget blir klart och vi är helt nöjda så kan jag varmt rekommendera denna firma. De börjar jobba tidigt, de tar knappt någon lunch och de jobbar på bra när de är här. Än så länge är vi väldigt nöjda! 😊

Likes

Comments

Idag mår vi alla bättre, jag fick bli sist ut och Felix verkar ha klarat sig utan, vilket är väldigt skönt. Han har ju dunder immunförsvar och klarar sig ofta. Så idag har vi städat rent i huset och faktisk kommit ut, typ första gången på en vecka. Känna frisk luft, så himla skönt!

Min energi är sisådär, håller igång som jag önskar men kroppen vill inte helt. Barnen är så uttråkade så de kryper, skönt för dem att komma ut idag!

Imorgon ska vi bygga på övervåningen igen, hoppas på att få lite mer energi tills dess, annars får vi ta många pauser helt enkelt. Nu njuta av lite fredag, och av att alla mår bra! ❤️

Likes

Comments

Kunde ju ha hoppats på att slippa men sent igår kväll kom det som ett brev på posten. Då var det min tur och en hemsk natt att vänta.

Just under sådana här tillfällen vill man bara få vara ifred, då är det rätt påfrestande med gråtandes barn som vill umgås och krama sin mamma. Mollie kunde inte acceptera att hon inte fick sova med mig.

Mollie har varit varm och sover till och från, jag kommer ligga i sängen hela dagen för att försöka ta igen lite sömn. Nu blev jag påmind om denna förj*vliga sjukdom och det är inget jag önskar någon annan. Felix är hemma och det är väll bara en tidsfråga när det är hans tur.

Snart måste det vända och vara över...!

Likes

Comments

Även om vi ligger hemma sjuka så händer det mycket utanför. Det känns så overkligt, så länge vi gått och drömt om detta, framförallt Felix som är ett enda stort leende varje gång han kommer hem och sett varje framsteg. Pinnarna har suttit i marken länge, barnen har haft sin sandgrop där i väntan på att det snart händer.


Så är det iofs med varje del här hemma, och det är det som är så spännande! Varje framsteg gör att vår dröm kommer närmare! 🌟

Likes

Comments

Ett under att vi vaknar upp till en ny dag och ingen mer har blivit dålig. Jag och Felix verkar ha klarat oss. Mollie har inte spytt sedan igår morse, däremot sov hon nästan bort hela dagen igår och hade rätt hög feber.

Jag var nästan säker på att jag skulle bli dålig igår, även om jag under hela tiden har mått bra. Det vore ju helt fantastiskt att slippa, mardrömmen är ju just vinterkräksjukan!

Igår packade vi ner julsakerna även fast energinivån låg på botten både för mig och Felix, när sömnen uteblir blir man ju helt utmattad! Bortskämda har vi blivit nu när barnen är större, spädbarnstiden är något vi inte blickar tillbaka till.

Idag ska jag tvätta ännu mer, fick ju lov att tvätta rent sängen på nytt igår och täcken +kuddarna tar sådan tid att torka. Måste även byta ut gardinerna i köket, det orkade vi inte igår så det är lite jul kvar där.

När Felix kommer hem ska jag åka och handla mat och förhoppningsvis lite nya blommor. Vi köpte hem en mängd julstjärnor innan jul som nu behöver bytas ut. Allt drar ut på tiden när familjen inte är på topp.

Måste ändå ge mina barn stort beröm! De märks att de börjar bli större och klarar därmed mycket mer själva. De har sagt till i god tid innan de har behövt kräkas så vi slipper få det överallt. Kommer ihåg att sist fick vi sova inne på toaletten och vi behövde vara beredda hela tiden. Så underbart skönt att saker och ting blir bättre!

Likes

Comments

Vilken natt vi har haft, den innehöll inte många minuters sömn. Turen vi haft vände ganska snabbt. Mollie sa igår kväll att hon hade ont i magen så jag bäddade ner henne med varm vetekudde, men det dröjde inte länge innan hon sprang mot toaletten och skrek "Mamma, jag måste spy". Hon hann inte riktigt fram och spydde ner hela inre hallen.

Barnen är så lika men så olika, precis som med mig och Felix. Vi har gått igenom några gånger av vinterkräksjukan under våra 12 år tillsammans. Felix är den som oftast får det först och blir frisk direkt, precis som Måns som har energi och äter direkt. Mollie är mer som mig och blir liggandes länge och kräks mängder.

Vi har med andra ord haft en riktigt jobbig natt, och nu väntar jag nästan på min tur. Jag är så otroligt trött så det lär inte hända mycket här hemma idag. Jag ska tvätta Mollies täcke och kudde igen, annars håller vi oss nerbäddade i soffan framför tven.

"Mamma, betyder det här att vi inte får gå till dagis?" - en mycket besviken Måns som räknar dagarna!

Likes

Comments