Header

Så otroligt skönt med ledighet, familjen och bara få andas ut! Tre dagar som gick väldigt fort men var väldigt sköna! Fredagen bjöd på tjejkväll med Mollie, lördag med byggställning och framsteg på övervåningen, söndag med middag ute med hela familjen och valborgsfirande. Och till sist måndag med strålande sol och Kolmårdens premiär, helt underbart!

Mormor fick följa med och göra oss sällskap, pappa körde premiär på motorbanan. En riktigt mysig dag med karuseller, safari och solsken! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu har första veckan gått, mycket att göra och allt i ett. Nu är jag student igen och kämpar vid sidan av mitt jobb. Nu rullar det på och marknaden har vaknat, men jag kommer oavsett kämpa för det jag vill!

I måndags startade utbildningen till fastighetsingenjör och jag kommer att hålla hårt i den även om några tårar på vägen kommer att komma. Har jag gjort det förr kan jag också klara en vidare utbildning. Det är bara att kämpa!

Har precis lämnat in första grupp inlämningen och inser att denna utbildningen är mer praktiskt lagd än högskolan i Gävle. Jag kommer att växa och utvecklas, det ser jag fram emot!

Den senaste veckan har gått i ett, knappt andas och känt efter. Jag vet vart mitt mål är och kämpar dit, för mig och för min familj. Detta är början och jag visualiserar ett slut med en examen!

Valborg och en middag med hela min familj. Det var ett tag sedan, men vi behöver varandra! Resan till Göteborg spenderades med min far i husbilen, en start på utbildningen men också en resa som vi inte gjort på 10 år! Det var både roligt och nyttigt! ❤️

Likes

Comments

Vår resa till Palma i Mallorca blev riktigt härlig! Åkte tillsammans med mina kollegor och de andra bobutikerna i Svensk fastighetsförmedling dit för att fira vårt 80-års jubileum. Vi var där i 3 väldigt långa och intensiva dagar, var totalt slut när jag kom hem.

Vi åkte tidigt på torsdagsmorgonen och incheckningen på Arlanda var total kaos, vi var på plats 2 timmar innan avgång och hann precis på flyget ner, otroligt långa köer.
Dagen började med lite egentid för att se sig omkring. Vi tog lunch på en helt värdelös resturang men som trots allt gav oss många glada skratt.

Första kvällen var det fest i spanskt tema ute vid en grotta. Lite väl kallt men väldigt häftig miljö!

Dag 2 erbjöd konferens och sen joggingtur för barncancerfonden i Palma. Jag som hade ont i fötter och ben innan och inte tränat på länge, tyckte det var rätt jobbigt. Men nöjd att vi inte gick.

På fredagskvällen blev det galakväll i en enorm lokal och alla klädda i vitt. Min klänning som jag beställt kom sent och jag fick ta plan B, lite trist men fick använda mina bröllopsskor för andra gången.

Otroligt fin kväll med Alcazar som underhållning, vi gick ganska tidigt och satte oss på en uteservering och bara pratade. Tid för att umgås utanför jobbet, helt underbart! Lyx med barnfritt även om saknaden tätt därpå kommer.

På lördagen var det hemresa kring lunch, väl hemma på kvällen värkte i princip hela kroppen och huvudet var helt slut!

Vi hade inget wi-fi och dåligt mottagning, alltid något att göra i planeringen och ingen tid att ladda telefoner. Därför kom terrorbeskedet med chock för många av oss! Kvällen blev inte den samma efter att vi fått veta.

Men vi försökte trots allt fira att vi vunnit topp 20 utav 230 bobutiker, vilket är fantastiskt! 🌟

Likes

Comments

Tidigare inlägg