Header

I söndags satte vi vår sista tapet, nu kan vi även checka av det från listan. Det blev så fint i alla rum, barnen kommer verkligen att älska sina. De fick välja själva och såklart valde de papperstapeter som Felix har svurit en del åt 😅 Tur att han kan det där, visste dock inte att tapeterna var så ömtåliga vid montering 😂 Nu sitter de iaf uppe!

Sen fick vi äntligen börja lägga golv, känns som jag tjatat ihjäl mig efter detta moment. Har verkligen längtat! Efter lång fundering så började vi och det blir så bra, vilket fantastisk golv. Vi hann inte lägga så mycket golv innan klockan var läggdags, utan vi fortsätter ikväll.

Igår hade vi paus för storhandling av mat och brandövning för Felix del.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En liten uppdatering på vårt hårda arbete som ska vara klart till jul. I helgen fick vi rätt mycket gjort. Nu är hela vardagsrummet/allrummet, Måns rum och halva Mollies rum klart med tapet. Det är deras fondväggar som Felix sätter på plats sist. Till helgen ska vi lägga golv och sen är det inte mycket kvar.

Vi har dessutom nu beställt första möblerna. Från Mio beställde vi en hörnsoffa med fåtölj och fotpall, två bord och skrivbord med hylla till Mollie. Vi har kollat ut ungefär vad vi ska ha och vart ifrån. Vi vill att barnen ska få olika rum, så vi köper inte samma i allt. Nu funderar vi på matta och lampa, resten vet vi nog! Vi är inne mycket på detaljer i deras rum, men vi får se hur mycket tid vi har för att fixa!

Jag har dessutom dammat av min symaskin och börjat med varsitt stort lapptäcke till deras myshörnor. Köpte tyg med frost motiv till Mollie och såklart Star Wars till Måns. Kuddar i samma färger hade jag också tänkt, de kommer bli så glada! 🌟

Likes

Comments

Precis så! Den senaste veckan har faktiskt varit otroligt intensiv! Tenta vecka med höstlov och halloween. Jag har suttit och pluggat nonstop, hela förra veckan! Mina lediga dagar fredag, lördag och söndag, gick åt till studier från tidig morgon till sen kväll/natt. Skickade in tentan sent i söndags och idag vid lunch började jag andas igen.

Måndag och tisdag var det skoldag i Stockholm. Att gå upp 05 och komma hem vid 20 tiden är tufft, men idag är allt som vanligt på kontoret. Ska bli så skönt att få komma hem och ta det lugnt, varit väldigt osocialt med familjen under dessa dagar!

Barnen har iaf haft väldigt roligt även om mamma varit tråkig. I lördags fick de gå på halloween kalas och i söndags var de hela dagen på Kolmården med deras farfar och Kajsa på halloween bus. Felix har fått kämpa själv med övervåningen och trappen är nu snart klar! 🌟

Likes

Comments