Header

Jag sitter uppe själv medan resten av familjen sover. Det brukar vara nu jag får som mest gjort och bara kan tänka studier! Imorgon avslutar jag kursen byggnadsteknik/ fysik, och nästa vecka inleder vi projektledning 🌟

Känns otroligt bra att ta nästa steg, har redan läst byggnadsteknik A och B på högskolan, men det är en hel vetenskap! Nu kan jag mer om energiberäkning och kommer att lära mig mer under skolans gång.

Har nu semester en vecka, känns skönt! Rensa tankarna, bygga och kämpa. Sen åter till jobb och avslut som mäklare. ☀️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sista arbetsdagen innan semester, iaf en vecka. Måns är mer än mamma kär just nu när pappa är hemma och jag jobbar. Han går upp varje morgon fast han knappt kan hålla ögonen öppna, gör mig sällskap i badrummet och vid frukosten. Idag säger han trött: "-Mamma, måste du verkligen gå till jobbet idag? Jag vet, skicka ett mail och säg att du inte kommer!"

Det känns som att min son kommer att göra en lysande karriär! Om livet ändå vore så enkelt! Måste nog lära honom hur livet fungerar 😂

Idag hämtade vi hem allt golv och tapeter mm till övervåningen. Känns så overkligt på något sätt, det har varit så långt ifrån! Nu gör vi sista innertaket, sen lite lister i tak och börja lägga golv. Nu är det som sagt semester en vecka, då kör vi järnet!

Denna vecka har jag två inlämningsuppgifter och sista veckan på kurs byggteknik/fysik är här. Det är bara att kämpa! 💪🏻 heja heja!

Likes

Comments

Jag har valt att låta livet gå på paus, känna efter, inte stressa och låta lösningen komma till mig! Under väldigt lång tid har jag känt mig lite vilsen, jag som alltid brukar veta vad jag vill. Nu kan det vara så att jag skulle gjort det jag valt nu redan förra året, men då kände jag mig inte klar eller redo. Det har känts som en ständig berg- och dalbana med dippar och glädje. Men nu för 2 månader sen kände jag att bägaren rann över och jag tog äntligen ett beslut!

Min kropp sa ifrån med bröstsmärtor, ett ständigt tryck över bröstet som gjorde det svårt att andas, flimmer och partier i synfältet försvann titt som tätt, sömnlösa nätter och hugg/stickningar i bröstet. Jag var tvungen att göra en förändring för att må bättre!

Mäklaryrket är väldigt utvecklande och spännande, men faktum är att det är svårt att kombinera med familjelivet. Det beror självklart på hur/ vilken typ av förälder du är. Men enligt mig är mina barn och min fantastiska man värt allt!

Jag tog beslutet att byta karriär! Jag sökte in till en utbildning i höstas för att ha en plan B, ifall jag skulle vilja byta yrke som jag nu valt att göra. Jag har alltid tänkt att jag i framtiden när mäklaryrket inte visar sig vara något som passar mig, bli fastighetsförvaltare.

Jag hade som önskemål att få jobba hos SBC, Sveriges BostadsrättCentrum, och sökte faktiskt inte ens denna tjänst till en början. En kontakt blev till ett första möte och sen efter ett antal träffar en anställning! Jag har haft tur och flyt! Det blev otroligt mycket bättre än vad jag tänkt från början!

Känner mig väldigt tankspridd, men lugn. Allt har släppt och jag vet för mitt eget bästa och familjen, så är det här helt rätt väg. Jag mår så bra nu!

Mitt yrke som Fastighetsmäklare kommer jag aldrig att ångra! Jag testade "drömmen" och har växt så otroligt mycket som person! Jag hittade rätt vad gäller fastighetsbranschen som jag troligen aldrig kommer att lämna, jag älskar det! Nu har jag även chansen att växa ännu mer i rollen som fastighetsförvaltare och min utbildning till fastighetsingenjör! 🌟

Likes

Comments

Tidigare inlägg