Header

Allt har gått i ett och en bra vecka börjar nå sitt slut, längtar efter lite ledigt och tid med familjen i helgen. Har bland annat skrivit ett rekord kontrakt, långt över förväntan och nöjda kunder såklart! Hade även ett tillträde igår, även där rekordpris och väldigt glada kunder som gav mig champagne som tack. Vilket uppskattas och gör mig lite extra glad!

Dagen idag spenderas på hemmaplan på förmiddagen med Mollie, stumpan har blivit förkyld och har en jobbig hosta, dock väldigt pigg. Så städat undan i hemmet och ska snart röra mig mot kontoret när pappa kommer för att byta av.

Måste jobba igen lite inför nästa vecka då vi åker till Palma med jobbet, och veckan efter till Legoland och Lalandia med familjen. Lite nöje och tid att ladda batterierna, längtar!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tack för den fina gårdagen! En ledig lördag som spenderades hemma med finbesök av Måns och Mollies vänner och mamma, bara vara, inte bygga.. Så välbehövligt, mysigt och skönt!

Idag har jag haft visningar hela dagen och är nu helt slut! Pussel med barnen, vänner på besök, barnpassning och jobb. På eftermiddagen gick vi ut och tog fram cyklarna och Mollie hann inte ens testa med stödhjul innan hon glider iväg utan. Så nu kan hela familjen cykla, Mollie behöver öva mer på att bromsa dock.

Det roliga är att vi firar 6 årig bröllopsdag och har knappt sett varandra idag. Vi får fira en annan dag, det är ändå det som är det fina, det behövs inte mycket bara kärleken finns där! ❤️

Likes

Comments

Så skönt att boka en paus, ladda ny energi till arbete, familj, studier och husbygge m.m. Nu har vi funderat klart och kollat planeringen framöver, så nu bokade vi en resa i påsk. Barnen tyckte det var så roligt på Lalandia och Legoland så vi bokade en weekend i påsk. Mollie och Måns fick bestämma mellan Disneyland, Lollo och Bernie resa eller Lalandia och Legoland. Båda var överens om det senaste alternativet så då bokade vi det!

Jag åker snart till Palma så en bilsemester känns helt ok! Felix har varit borta mycket senaste tiden och jag har ordnat med jobb, hushåll och familj på hemmaplan, kanske inte optimalt med mitt arbete. Ser fram emot tid med familj och ledighet för att ladda energi!

Likes

Comments

Tidigare inlägg