Header

Imorgon är det dags för Måns födelsedagskalas! Jag, Felix och Mollie har jobbat hårt idag med alla förberedelser medan Måns fått vara hos farmor. Han önskade ett "Lego-Batman kalas", så vi köpte så mycket vi hittade i det temat. Han har ingen aning vad vi har planerat och hur det ser ut, han är så nyfiken och förväntansfull, han kommer bli överlycklig när han kommer in i rummet imorgon!

Vi har planerat fika, godispåsar och skattjakt med skattkista och guldpengar. Vi har byggt upp en hinderbana på största delen av rummet där de kan leka fritt. Kommer nog bli jättekul för alla barnen hoppas vi! 🤗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varje år känns det lika konstigt, eller snarare det blir mer och mer konstigt med åren. Han där som jag nyss kunde bära med en arm, som jag varje dag var ute och gick med över milen med vagnen i, han som höll mig vaken om natten, han som var så tydlig med kroppsspråket och knappt kunde ett ord.Ja han, han fyller 6 år!

Det började först med att han skulle börja skolan, bara det steget blev så stort, att lämna dagis stängda grindar. När vi tog kort till passet förra veckan så insåg jag att oj, det är verkligen ingen bebis på kortet längre, han är ju en riktigt stor kille. Och nu ska vi ha 6 års kalas, han är till och med över hela handen.

Det känns som igår, men det är mycket som har hänt, åren går så fort. Även jag och Felix börjar ju bli gamla. Mitt körkort går ut snart, är det då man ska börja känna sig äldre? Jag har haft det i snart 10 år,det är så konstigt.

Förberedelserna är igång för barnkalas i helgen, i år blev det mycket gamla kompisar från dagis som Måns ville bjuda, ett mindre kalas. Det ska inhandlas godis och fika, dekorationer och planeras lekar.

Sen blir det nog familj och släkt kalas på hans födelsedag den 26 september, kvällen efter åker vi till Legoland och Lalandia för att fira själva. Nedräkningen har börjat här hemma, till både kalas,födelsedag och resa.

Så otroligt liten och söt,med sitt lilla flygplan.

Likes

Comments

Nu börjar en ny vecka, friska och krya ska vi ta oss igenom denna! Felix går på jouren ikväll och en vecka framåt, vilket betyder mest hemma tid eftersom vi inte kan bege oss någonstans. Hemma tid = byggtid! Det brukar hända som mest på jourveckan. Vi kommer denna vecka att färdigställa trappuppgången och börja lägga golv. Vi har burit upp en del paket som legat i rätt temperatur i 3 dagar, det ska visst göra det så det inte krymper 😊

Ikväll blir det intensivt med simskola och föräldramöte. Det blev typ min måndag, medan Felix är på "pågång". Onsdag är det gympa för tjejen och inför helgen ska det inhandlas partygrejer då Måns ska ha kalas! Han fyller nästa tisdag men vi åker redan onsdagkväll, så vi får fira lite i förväg i år. Han fyller 6 år, det är ju galet!

Likes

Comments

Tidigare inlägg