Header

Det har varit en händelserik helg men så underbar ❤

Jag kommer leva länge på minnena efter den hör helgen ❤

I lördags jobbade jag 6-10 sedan for vi (Kim & Nathalie körde skoter dit) till Kims farbror/mosters stuga där vi grillade tillsammans med dom och en hel hög av kompisar 😃👍🏻 Sedan for vi på 2 kalas innan sängen kallade!

Idag jobbade jag 6-11sedan blev det en tur till min farmor & farfars stuga där vi grillade & gjorde lite stugsysslor (som skotta gården, vattna blommorna)! Och mitt i skottningen av gården tog vi en fika paus då söta Melwin och hans föräldrar kom med fika 😃👍🏻

Riktigt trevligt, sedan när Kim var klar med skottningen så for hi hem för att invänta gästerna som var våran toastmaster (min farbror) och Kims syster! Så detta var vårt första möte med min farbror om bröllopet 👍🏻 Det är med stor spänning, längtan och nervositet som jag längtar till bröllopet 😍 Kommer gå in mer på detalj i ett annat inlägg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag gjorde det 😃👍🏻 Jag sprang varannan lyktstolpe på dagens promenad! Vilket inte är långt igentligen, men för mig som aldrig haft så bra kondition att jag orkat springa så pass långt. Så är detta en jätte stor grej 😃👍🏻

Har länge (ända sedan Nathalie föddes) velat börja springa för att kunna komma i form och få en snyggare kropp! För enbart promenad tar inte på lika mycket som att varva det, springning och bättre kost!

Nu gäller det bara att hålla i detta och springa snart igen!

Likes

Comments

Idag har det varit en sådan bajs morgon då inget gått som jag önskat 😊

Nathalie vaknade tidigt och vägrade somna om! Så hon fick se på tv och jag frågade henne om hon kunde vara snäll så mamma fick sova lite till! Jag är förkyld och blev ännu mer förkyld i natt! Så jag behöver verkligen sova och krya på mig! Men nej såklart får man inte sova så efter en stund vill hon ha frukost, vilket inte går att säga emot så det är bara att pallra sig upp och ge henne frukost 😝 Efter att hon ätit en tallrik med yoghurt (skulle inte ha någon macka) så var hon klar!

Vi städar bort frukosten och går in på hennes rum och jag lägger mig i hennes säng en stund tills hon säger att hon vill ha en macka! "Men... du ville ju inte ha en macka?" Nu hade hon ändrat sig och ville ha macka 😩😴 Så det var bara till att ställa fram frukosten igen och he henne en macka med mjölk! Men vad gör hon? Jo hon leker bara med mackan!

Efter andra frukosten går jag och sopar av bilen (det har snöat i natt) och startar diselvärmaren och när jag kommer in så har hon bajsat i blöjan 😊 Vilket är bra men kolla in bilden 🤣🤣 När jag ska lägga bajsblöjan i påsen så är det hål i botten på påsen (tur allt bajs stannade i blöjan så blev inget bajskalas) 🤣🤣😩

Hoppas resten av dagen blir lättare!

Likes

Comments

Inbjudningskorten börjar samlas på hög! Detta är endast 11 stycken utav dom ca 50 st kort som skall göras! Men jag har äntligen bestämt hur dom skall se ut och nu är det vara till att sitta och mass producera 😊 Jag har valt att göra en grund i skrivaren och kommer sedan sätta dit snören själv samt lite andra grejer! Men för att kunna göra dom lite snabbare men endå få dom lite mer personliga!

Vi bestämde oss först för att göra det enkelt och beställa färdiga men när vi satt och kollade igenom budgeten så blev vi snåla då vi kunde göra dom för ungefär halva priset!

Imorgon blire jobb, hämta en säng (Nathalie och kusin Ronja ska ha hos mina svärföräldrar) & sedan hundträning för mig och Maxx! Kim ska även på Innebandy match!

Likes

Comments

Efter allt jobbigt med jobbet så sa min fina vän Elena: "Du ska med mig och mamma till hotell Lappland i Lycksele och se Brolle"! Så det gjorde jag!

Så skönt att få komma bort lite! Tänka på annat, äta hotellfrukost och umgås med älskade Elena och lära känna hennes mamma ❤ ❤ Detta var välbehövligt, tack Älskade vän för den här helgen 😘

Likes

Comments

Nu är det äntligen helg och jag har överlevt 3 dagars utbildning!

Jag är med i fackstyrelsen på jobbet och nu hade vi stegutbildning nr 4, vilket jag igentligen inte borde ha gått på eftersom jag är sjukskriven men jag vill inte måsta vänta till nästa år för att gå klart! Och jag vill dessutom gå nu när mina arbetskamrater och hela våran klubbstyrelse går! Så jag höll ut och gick utbildningen men det resulterar nu i en sprängande huvudvärk, trötthet och kroppsvärk! Men ska försöka vila upp nu inför nästa veckas jobb!

Men ångesten över att träffa chefen nästa vecka finns tyvärr kvar! Det gjorde inte saken heller bättre tyvärr att jag blev tvungen att träffa han igår för att skriva på ett papper till försäkringskassan!


Min chef är nog jätte snäll och fin som person men ursch han är inte populär hos mig just nu! Det finns så mycket som han gjort fel för att få mig att må bättre och hjälpa mig tillbaka från sjukskrivningen. ARG är bara förnamnet....

Likes

Comments

Planeringen för inbjudningskorten m.m. är snart klara och imorgon skall allt skrivas ut! Är lite pirrig och nervös över hur allt kommer att se ut när det är klart!

Mycket utav min ork har lagts på att vara sjukskriven och nu sakta vara tillbaka på jobbet! Jobbar 50% nu men utöver bemanningen, vilket har gått hyfsat bra tills början på denna veckan när jag började känna att jag ser alldeles för mycket av sådant som behöver göras men som min chef inte ser och verkligen inte vill åtgärda! Men slut pratat om de jobbiga!

Nu börjat tiden ticka iväg och på onsdag har jag satt som deadline att inbjudningskorten skall vara skickade för att våra gäster skall hinna ta ledigt eller byta arbetspass om dom vill det för att kunna komma!

Tänk om ett fåtal månader (snart är det en siffriga veckor kvar) tills jag blir Fru och byter efternamn! Pirrigt, nervöst, glatt men också lite vemodigt 😃 Trodde inte att jag skulle tycka att det skulle bli lite vemodigt att byta efternamn men det är ju trotts allt min älskade morfars efternamn ❤ Men det väger upp att det ska bli så grymt kul att byta efternamn och mycket enklare att skriva min kommande och nya signatur (namnteckning) 😃👍🏻

Likes

Comments

Eftersom jag varit sjukskriven så har jag inte kännt det där extra suget och längtan efter fredagar!

Inte för att jag har det så mycket annars heller eftersom jag jobbar varannan helg! Men just den här helgen kändes det extra skönt med fredag, varför ja bra fråga förutom att jag får vara med min älskade man och dotter ❤ Fick även rå om min finaste vän och hennes sambo ikväll!

Men tillbaka till en anledning till att jag längtat till fredag och ledighet är för att jag kom på i tisdags att min sjukskrivning börjar trappas ner! Så jag började jobba 50% igår (torsdag). Jag var så inställd på att jag skulle jobba 25% en HEL vecka till men så vare tydligen inte, dagarna går för fort!

Jag hoppas nu att det går bra att arbeta 50 % efter min sjukskrivning, jag har varit med om mycket men aldrig mått såhär, på det här viset! Så det är svårt att veta när man går för fort eller långsamt fram!

Slut om det! Vad har vi gjort ikväll? Ja före middagen drog jag en snabbis med dammsugaren i huset, sedan kom fina Elena och Sebbe hit så vi har suttit och pratat och drickit nått glas vin/öl! Elena och jag satt även och kollade igenom alla bion som går nu och Ursch vad dåliga bion! Finns ju ingen som är sådär super bra som man verkligen måste se!

Jag och Kim ska få barnvakt imorgon så att vi kan äta middag bara han o jag ❤ Sedan blir det bio!

Likes

Comments

Idag blir jag och Nathalie hemma då hon var så konstig i magen igår! Hon var hur pigg som helst på morgonen, men direkt vi ätit lunch och skulle iväg på kalas så började hon klaga på magsmärtor och efter en liten bajsning i blöjan så gav jag henne mikrolax för att se om det kunde lätta i magen!

Men det blev som bara små bajsningar hela tiden och jag tror hon sammanlagt sket 6 gånger på hela dagen! Stackars liten ❤

Så vi blir hemma idag för att se hur det går med magen! Vad ska vi hitta på idag då? Ja jag tror det får bli lek och även lite rensning av mitt hobbyrum! Jag hade igentligen tänkt fara och hämta ut min vigselring men det får vänta!

Likes

Comments