Header

Min frånvaro lyser ganska starkt här!

Men mitt mående far verkligen upp och ner nu! Jag har så mycket tankar, känslor och så klart verkligheten att brottas med just nu både på gott och ont!

Förutom jobbet som varit en stor börda så har jag haft lite konflikter med min bror som vi nu löst och dom kommer till stan imorgon så då ska jag träffa dom och få baby mysa ❤ Dom ska även kolla på lite grejer till deras egna första lägenhet!

Sedan en till bra grej är att jag även fått veta att jag har 2 stycken syskon barn nu då han även råkat göra en annan tjej gravid, så jag är nu faster till 2 super söta tjejer 😃❤

Likes

Comments

Eller dagen jag kommer förtränga! Fy vad jag mår dåligt för den här dagen! Dagen som skulle bli så rolig och fin! ❤ Tråkigt att det skulle bli som det blev! Men hoppas av hela mitt hjärta att vi kommer reda ut det här och att det kommer gå att prata med min lillebror i framtiden utan att han ska reagera såhär! 💔💔💔

Likes

Comments

Det har varit en händelserik helg men så underbar ❤

Jag kommer leva länge på minnena efter den hör helgen ❤

I lördags jobbade jag 6-10 sedan for vi (Kim & Nathalie körde skoter dit) till Kims farbror/mosters stuga där vi grillade tillsammans med dom och en hel hög av kompisar 😃👍🏻 Sedan for vi på 2 kalas innan sängen kallade!

Idag jobbade jag 6-11sedan blev det en tur till min farmor & farfars stuga där vi grillade & gjorde lite stugsysslor (som skotta gården, vattna blommorna)! Och mitt i skottningen av gården tog vi en fika paus då söta Melwin och hans föräldrar kom med fika 😃👍🏻

Riktigt trevligt, sedan när Kim var klar med skottningen så for hi hem för att invänta gästerna som var våran toastmaster (min farbror) och Kims syster! Så detta var vårt första möte med min farbror om bröllopet 👍🏻 Det är med stor spänning, längtan och nervositet som jag längtar till bröllopet 😍 Kommer gå in mer på detalj i ett annat inlägg!

Likes

Comments

Jag gjorde det 😃👍🏻 Jag sprang varannan lyktstolpe på dagens promenad! Vilket inte är långt igentligen, men för mig som aldrig haft så bra kondition att jag orkat springa så pass långt. Så är detta en jätte stor grej 😃👍🏻

Har länge (ända sedan Nathalie föddes) velat börja springa för att kunna komma i form och få en snyggare kropp! För enbart promenad tar inte på lika mycket som att varva det, springning och bättre kost!

Nu gäller det bara att hålla i detta och springa snart igen!

Likes

Comments

Idag har det varit en sådan bajs morgon då inget gått som jag önskat 😊

Nathalie vaknade tidigt och vägrade somna om! Så hon fick se på tv och jag frågade henne om hon kunde vara snäll så mamma fick sova lite till! Jag är förkyld och blev ännu mer förkyld i natt! Så jag behöver verkligen sova och krya på mig! Men nej såklart får man inte sova så efter en stund vill hon ha frukost, vilket inte går att säga emot så det är bara att pallra sig upp och ge henne frukost 😝 Efter att hon ätit en tallrik med yoghurt (skulle inte ha någon macka) så var hon klar!

Vi städar bort frukosten och går in på hennes rum och jag lägger mig i hennes säng en stund tills hon säger att hon vill ha en macka! "Men... du ville ju inte ha en macka?" Nu hade hon ändrat sig och ville ha macka 😩😴 Så det var bara till att ställa fram frukosten igen och he henne en macka med mjölk! Men vad gör hon? Jo hon leker bara med mackan!

Efter andra frukosten går jag och sopar av bilen (det har snöat i natt) och startar diselvärmaren och när jag kommer in så har hon bajsat i blöjan 😊 Vilket är bra men kolla in bilden 🤣🤣 När jag ska lägga bajsblöjan i påsen så är det hål i botten på påsen (tur allt bajs stannade i blöjan så blev inget bajskalas) 🤣🤣😩

Hoppas resten av dagen blir lättare!

Likes

Comments

Inbjudningskorten börjar samlas på hög! Detta är endast 11 stycken utav dom ca 50 st kort som skall göras! Men jag har äntligen bestämt hur dom skall se ut och nu är det vara till att sitta och mass producera 😊 Jag har valt att göra en grund i skrivaren och kommer sedan sätta dit snören själv samt lite andra grejer! Men för att kunna göra dom lite snabbare men endå få dom lite mer personliga!

Vi bestämde oss först för att göra det enkelt och beställa färdiga men när vi satt och kollade igenom budgeten så blev vi snåla då vi kunde göra dom för ungefär halva priset!

Imorgon blire jobb, hämta en säng (Nathalie och kusin Ronja ska ha hos mina svärföräldrar) & sedan hundträning för mig och Maxx! Kim ska även på Innebandy match!

Likes

Comments

Efter allt jobbigt med jobbet så sa min fina vän Elena: "Du ska med mig och mamma till hotell Lappland i Lycksele och se Brolle"! Så det gjorde jag!

Så skönt att få komma bort lite! Tänka på annat, äta hotellfrukost och umgås med älskade Elena och lära känna hennes mamma ❤ ❤ Detta var välbehövligt, tack Älskade vän för den här helgen 😘

Likes

Comments

Nu är det äntligen helg och jag har överlevt 3 dagars utbildning!

Jag är med i fackstyrelsen på jobbet och nu hade vi stegutbildning nr 4, vilket jag igentligen inte borde ha gått på eftersom jag är sjukskriven men jag vill inte måsta vänta till nästa år för att gå klart! Och jag vill dessutom gå nu när mina arbetskamrater och hela våran klubbstyrelse går! Så jag höll ut och gick utbildningen men det resulterar nu i en sprängande huvudvärk, trötthet och kroppsvärk! Men ska försöka vila upp nu inför nästa veckas jobb!

Men ångesten över att träffa chefen nästa vecka finns tyvärr kvar! Det gjorde inte saken heller bättre tyvärr att jag blev tvungen att träffa han igår för att skriva på ett papper till försäkringskassan!


Min chef är nog jätte snäll och fin som person men ursch han är inte populär hos mig just nu! Det finns så mycket som han gjort fel för att få mig att må bättre och hjälpa mig tillbaka från sjukskrivningen. ARG är bara förnamnet....

Likes

Comments