Vi gick ner och skulle äta frukost, älskar helgerna för då är vi alla samlade och vi brukar alltid göra en stor frukost! men medan vi var i köket gjorde ordning så gick jag ut till var vardagsrummet och hittade mina små änglar på detta sättet..

Ja ni ser rätt. Vi har tagit fram julen redan och älskar varje sekund av julen !
För i år ska vi fira med min familj och älsklingens mamma och man! Även Joan kommer! ❤️

Jag har allt någonsin önskat mig och kan inte begära mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter på bussen till jobbet nu, åkte med Andreas till jobbet hans och fick vara där en stund innan bussen gick! Min man! Som skickar jämt kärleksfulla sms,!                    Barnen ska äntligen få dagisplats i Jan/feb så tänkte söka ett till jobb så , kanske i Timrå men trivis här!  lite närmare än åka till Sundsvall ! för planen är ju åka utomlands med Andreas och barnen sen bara jag och han. 

Vi fick tillräckligt med bidrag på bröllopet så det blir två resor. Tack alla som bidrog! ❤️ vi är så sugen på köpa sommarstuga nästa år! Har ni tips på något så hojta till? Fast det ska inte vara i Sundsvall. Vi såg en som var helt perfekt i somras i Härnösand men vi valde hellre satsa på köpa huset.

Så härlig morgon musik! 😍

Likes

Comments

Ha haft ont ganska länge nu, men inne på 4:e dagen där jag inte klarar av smärtan! Så fick akuttid på sjukhuset idag, självklart ska Andreas följa med!
Får se vad dem säger och idag blir det hemma för lillen är sjuk igen...så less på sjukdomar just nu.
Jag hatar sjukhuset lukten som finns där!
Hatar känslan att vara på sjukhuset.
Jag var ofta inlagd på sjukhuset när jag var liten.
Och snart i 5 år har mina tvillingar varit sjuka till och från, vi har spenderat MÅNGA DAGAR på avdelningen 44.
Redan när dem föddes var dem 22 dagar på neon. Avdelningen 45.
Även karolinska sjukhuset har vi spenderat några dagar på och bott på ronalds mcdonalds hus med.
Mina tjejer är sjukt starka och är otroligt starka! Ändå är dem bara 5 år! Mina glada små prinsessor !
Om ni bara visste..

Måste göra mig redo så vi kan åka! 🔜

Likes

Comments


Idag är det fars dag. Så vill hedra alla mammor som kämpar själv att uppfostra sina barn, som får ta rollen som både mamma och pappa och ett pussel till vardagslivet. För jag var där innan jag träffade Andreas, först själv med tvillingarna redan från magen sen fick jag kämpa med tre barn! Även alla pappor som är själva med sina barn! ♥️ grattis till er ALLA!

Till min pappa och leif! Ni är bäst! Glad att ni finns i våra liv! ♥️

Men sen grattis till Andreas! Det är HAN vi tänker fira idag, han vi vill hedra idag! Han som har tagit mina barn som sina egna! Han som funnits på helt annat sätt! 

Han som funnits för lillen redan som en bebis, när han kröp och kunde knappt äta själv., han som firade kevins 1 årsdag, han som såg kevins första steg. han som funnits vid varje sjukdom, dag och natt. Kommit hem från jobbet för hjälpa till när dem har varit sjuk! Deras band är unik!
Hans godnatt pussar och morgon till barnen.
För nån morgon trodde jag att jag skulle få en puss innan han gick ur sängen men Nähe va Kevin som fick en puss på pannan 😍

Och mina tjejer. Vilken resa dem har gjort med Andreas! Vilken förebild han är för dem! Dem ser upp till han, vill jobba med det han gör!
Han kämpar än att få deras förtroende och visar hur ren kärlek ser ut, en lycklig mamma, ! Han är världens bästa bonuspappa och en dag kommer han bli världens bästa pappa! ♥️

Och min mamma såklart. Världens bästa mormor och mamma/pappa till mina barn!
Vad skulle vi har gjort utan dig? ♥️
Hon som har hjälpt mig och funnits för sina barnbarn sen dem föddes varje dag. Aldrig missat något med dem! Hon är våran hjälte! ❤️

Har köpt presenter till Andreas i smyg och tårta! Nu inväntar vi mamma och Leif och barnen ska komma så blir det lite fika.
Har haft underbar dag med Andreas uppe hos hans mamma och Thomas! Vilken familj dem är! ❤️

Likes

Comments


Älsklingen är nere och kollar på hockeyn!
Vill hellre ligga Bredvid Kevin och mysa! Så fort jag rör mig elle ska gå så sätter han sig upp och skriker mama! Tror han har saknat mig lika mycket. 
Bästa känslan att se dem sova! Har saknat mina barn enormt mycket idag!  Huset känns så tomt utan mina små liv ❤️  Som jag älskar dem! Finns inga ord hur mycket jag älskar dem! 


Ändå har Kevin bara varit borta i 7 timmar idag! Tjejerna är hos mormor tills på söndag egentligen men ska hämta hem dem imorgon redan! Dem har varit hos farmor med mormor idag!
Så vi va ”barnfri” i 7 timmar! Men långa timmar idag kändes det som! Vi gjorde verkligen inget idag förutom städa en snabbis som vanligt ;)
Bara få vara med älsklingen och bli mer kära!
Mysa och mysa!
Sen åkte vi iväg en snabbis för köpa en leksak moped med släp till Kevin!
Gud vad han älskade den och lekt med den hela kvällen! Vi har bara Myst och tagit det lugnt!
Kommit fram att köket ska börjas renoveras!
Ge mig tips!?

Likes

Comments

Det jag älskar mest är när alla hemma där vi bara kan spendera kvalitetstids på hög nivå!
Hjärtat slutade två i fredags sen åkte vi direkt och gjorde några ärenden med barnen samt hem och göra halloween middag sen iväg på disco!
Och självklart gjorde vi bus eller godis med alla grannar! Bjöd även in min bästa vän Sophie och hennes små troll! Älskar verkligen när våra barn leker ihop!

På lördag åkte vi till Birsta för skulle hitta nya kläder samt att barnen skulle få en leksak på toys r us! Hittade inget på birsta! Men hittade på 157 till mig, en blus och nya jeans även en skjorta till älskling! För vi hade fått biljetter till småstadsliv i bröllopspresent av mina svärföräldrar.
Helt ärligt har jag aldrig sett dem, men älsklingen gillar dem! Hade inga förväntningar allas förutom jag skulle få spendera tid med hjärtat själv och även alla mina 4 svärföräldrar och två vänner till dem! Vilken toppen kväl! Tack! 


 vi åt god middag innan det började som ingick! 

men Fyfan! Har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv och fan vad bra dem va! #småstadsliv
Lätt värt att se igen! Super bra! 👍🏼
Sen var det efterfest där, något band skulle spela.
Vi hamnade även i st tidningen! Haha!
Vi var där max 30 min innan jag och älsklingen drog ner till casino. Yesbox! Vi vann! ;)
Så vi kände vi var nöjda och åkte hem och myste på! ❤️

Älskar verkligen umgås med han på tu man hand!
Svårt få ensam tid när vi har 3 barn, jobb och allt annat som ska fixas!
Det är som jag blir kär på nytt varje gång jag är med han, fjärilar i magen! Det är så jävla lätt med han! Han jag kan titta på och känna! Fan vad jag älskar han! Och gör det fan mer nu varje gång! Haha kan säga det händer max 2-3 per dag! 😊

Han är min bästa vän och min man! ❤️
Som han säger efter 15 år är det vi till slut! 
Ja och föralltid! 

Jag och han! 

Idag åkte vi till Andreas jobb och bytte däck. Även mamma följde med. Gud vad tjejerna var stolta och visade allt. Ville följa med han på jobbet i veckan och göra allt som han gör sa dem! 😂
Så glad dem har äntligen fått en bra förebild i deras liv och det värmer att se deras band växer mer och mer! ❤️ även kolla på hästar en stund innan det vart kinamat i stan och finns ingen bättre avslut på denna helg än mysa i soffan tillsammans!

Likes

Comments

Åh tiden går så snabbt nu.
På lördag har vi varit gifta snart 4 veckor redan!
Jag är otroligt lycklig med Andreas!
Är så jävla kär i han, nykär konstant!
Vi har väldigt roligt tillsammans.
vi är väldigt lika men oxå olika.
Vi komplettera varandra med det som vi är olika. Vi är ett lag. Vi är en en familj.
men huvudtaget är vi väldigt mån om varandra, efter våra tidigare förhållande så har man lärt sig efter sina misstag och insett vilken skillnad det är när man har hittat sin rätta.
Vi har en roliga historia ihop men till slut vart vi.
Vi pratade runt när vi var 12-14 år gammal.
Våra syskon ha varit ett par tidigare för 6-7 år sedan 😂
Vi har gått samma gymnasium skola
Men till slut tog han sig mod att skriva till mig efter två veckor på fyllan
Ska sanningen ut så hade jag redan spanat in han lite innan, för vi brukade gå titta på innebandy ibland på söndagarna när vi bodde i ljusta.
Där spelade han!

Men var ett annat förhållande då, som inte allas var bra då eller någon gång för den! Minns så vell att den här personen hade gått igenom min telefon på natten när jag låg och sov och började anklaga mig efter några dagar att jag hade varit otrogen med någon jag än idag aldrig umgås! Och där nån vecka efter gjorde vi slut för gott.
Men om han visste så fel han hade. Att det var A man hade Spanat in han redan. Kom ihåg att jag tyckte - vad fin han har blivit. Redan då fanns han , min man, min drömprins, han man bara ha vågat dröm om. Men han fanns! ❤️
Som visar hur en familj funkar och visar framför mina barn vad ren äkta kärlek kan se ut och hemma just nu är det bara Andreas som duger för Kevin.
Varit så ett par veckor men nu är det helt sjukt men tacksam för det på alla sätt ☺️
2 av mina barn är sjuk idag, så mamma fick hoppa in idag för jag hade redan bokat detta pass för 3 veckor sedan! Ni som känner min mamma vet det finns ingen bättre mamoma än hon! ❤️

Likes

Comments

Skulle ta tillbaka min blogg men den har varit off för länge så gjorde en ny!
Men det vart ett nytt namn!
Denna gång tänker jag INTE tänka på någon eller några. Jag skriver om mitt liv, vår vardag.
Mina känslor, våra känslor.
Vissa saker har jag inte kunnat skrivit då har man tappat lusten att skriva!
Som sagt mitt liv, vårt liv!
Så less på skiten så jag spyr! 👍🏼

Men inväntar min familj samt Andreas mamma och man! :) det blir chilensk middag ikväll som vi hade tänkt bjuda på.

Just det. Är gift nu! 2 veckor imorgon! ❤️

Likes

Comments