Gåvor vid köp

Ytterligare ett erbjudande som jag såg i affären. Köp 2 Lambiprodukter och få ett gosedjur i form av ett lamm. Perfekt julklapp för mindre barn!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gåvor vid köp

Hittade det här erbjudandet i affären. Köp två valfria Polarbröd och få en buff på köpet. En lösning om man har ont om pengar att lägga på julklappar.

Likes

Comments

Gratis

Jag kom med på Smartsons test av majs från Green Giant. Den här produkten borde inte vara svår att hitta i butik. Puckon som jag kom med på var en besvikelse för ingen av de butiker som jag besökte hade den mörka varianten. Men det här borde vara busenkelt att hitta så det ska bli kul att testa.

Likes

Comments

Gratis

Det lönar sig att vara en trogen kund hos Ica. Precis som så många andra har jag fått en chokladask att hämta ut på Ica. 👍 Inte fel så här i juletider. 😊

Likes

Comments

Gratis, Testare

Vill du streama de senaste filmerna från bioduken? Smartson söker 1100 filmsugna testpiloter till SF Anytime. Uppdraget är att utvärdera tjänsten genom att hyra 3 filmer och dela din bästa filmstund i sociala medier. På SF Anytime hittar du de senaste storfilmerna från Hollywood men också smalare kvalitetsfilm och tv-serier. Vad väljer du att titta på i jul?

Ansök här

Likes

Comments

Gratis

En gratis glass är nu uthämtad. Om du också vill ha en så ladda ner Rabble och skynda dig till Pressbyrån etc.

Var den god? Ja, fast jag tycker bättre om den vanliga för den här blev lite för söt efter ett tag.

Likes

Comments

Gratis

Idag kan du hämta ut en gratis GB Sandwich Pepparkaka genom appen Rabble. Så ladda ner appen om du inte redan har den och fixa dig en gratis glass. Kan vara skönt att svalka sig med en glass om man trängs i julhandeln. 🍦

Likes

Comments

Allmänt

När jag först läste att ”Dynastin” skulle komma tillbaka som serie på Netflix så var jag skeptisk. Så länge höll jag mig undan serien men förra helgen så bestämde jag mig för att kolla ett avsnitt....

Den var bättre än jag trodde så nu är jag fast. Fullkomligt älskar intrigerna i serien precis som när jag var liten.

Nu har jag kollat alla avsnitt och får vackert vänta tills nästa avsnitt släpps. Det enda som jag saknar är Alexis men jag tror hon dyker upp så småningom.

Trots att Alexis inte var snäll så gillade jag henne när jag var liten. Kanske var det för att hon var en stark kvinna som hon fascinerade mig. Kvinnorna i ”Dallas” var betydligt mesigare. Angela som var det starka kvinnan i ”Maktkamp på Falcon Crest” gick inte att jämföra med Alexis som verkligen utstrålade självsäkerhet.

Idag kan jag tyvärr se hur mycket sanning som finns bakom en serie som ”Dynastin”. Men å andra sidan brukar man alltid säga att verkligheten överträffar fiction. Så allt borde nog vridas ytterligare ett snäpp för att vara sanningsenligt. Vad tycker mi?Likes

Comments

Gratis

Fritidsbanken är en ideell verksamhet som fungerar som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar. Så har du sportprylar som du inte använder längre så kan du skänka dem hit. Fritidsbanken är också perfekt om ens barn vill testa något eller behöver skridskor för en idrottsdag.

Likes

Comments

Gratis

Hyra, byta, dela, låna? Ge och få? På Smartakrtan finns en massa delningstjänster samlade. Kolla om det är något som är intressant för dig på Smartakartan.

Ett bra alternativ för både plånboken och miljön.

Likes

Comments