Gratis

Risenta bjuder på gratis frukost den 22 augusti kl 7-10 på Norrmalmstorg. Så har du vägarna förbi kan du passa på att få müsli till frukost.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här kan du beställa ett gratisprov av batteri till hörapparat. Det finns olika varianter att välja mellan.

Du kanske inte själv har behov av det men du har kanske en förälder eller mor/farförälder som använder hörapparat. Ta då tillfället att beställa ett prov och ge bort. Pensionen är inte hög och batterierna tar slut fort så gör en god gärning. Kolla bara vilken sort de använder först så att det kommer till nytta.

Likes

Comments

Gratis

Vetzoo ger bort gratis startplatser till Hundlöpet. Ange koden VETZFB100Y17 på hundlopet.se så bjuder de på startplatsen. OBS! begränsat med platser. Har du inte bestämt dig riktigt så finns koden VETZRA55 som rabatterar din startplats.

Hundlöpet går av stapeln den 17 september och du kan välja mellan 5 km eller 10 km. Varvet går runt Djurgårdskanalen i Stockholm och VetZoo kommer finnas på plats och dela ut goodiebags till alla deltagande.

Likes

Comments

Rabatter

Erbjudandet från Wahlgren & Wistam om att få en rabattkupong på 25kr på Picadeli gäller fortfarande. Du fyller i ditt mobilnr här och så får du en sms-kupong.

Likes

Comments

Gåvor vid köp, Rabatter, Återbäringssidor

Bodystore har 25% rabatt på sina storsäljare nu i helgen. Passa på att köp om det är någon av dina favoriter som rabatteras.

Gör du köpet via Cashbackshopping så får du 9% av köpet i återbäring. Alla som handlar eller utnyttjar ett erbjudande från Cashbackshopping under helgen får dessutom ett glassogram på måndag.

Många fördelar med andra ord speciellt om du som jag har skjutit upp att handla ett tag för att se om det inte kommer något erbjudande snart. Fast jag föll inte för något från deras topplista utan köpte de rengöringsmedel (Attitude) som jag väntat med då de tidigare inte hade gratis frakt för lägre belopp men nu har de ingen beloppsgräns längre. 👍😊

Likes

Comments

Allmänt

Då har vi kulturkalasat lite dvs ätit god mat, köpt hem 4 st ostar för 100kr etc, besökt olika aktiviteter i Trädgårdföreningen och tittat på Dicksonska palatset. En trevlig eftermiddag på stan helt enkelt och på kvällen ska vi njuta av våra inköp. 😊

Likes

Comments

Allmänt, Gratis, Rabatter, Återbäringssidor, Rabattkoder, Tips

När jag beställer på nätet så brukar jag kolla av om jag kan göra köpet via Refunder, Cashbackshopping, Bonusway eller Cashbacker för att kunna få återbäring på köpet. Sedan googlar jag om det finns någon rabattkod som jag kan använda. Oftast finns det en kod som ger fri frakt eller 10% rabatt på hela köpet. Så när du handlar på nätet ta dig tiden att kolla upp detta när du har bestämt dig från vilken butik du ska handla.

Likes

Comments