Håret har växt mycket men hennes dröm är att ha lika långt hår som Rapunzel. För då kan hon kasta ned håret från tornet när prinsen ropar så att han kan klättra upp till henne.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag skrivit inbjudan till inflyttningsfesten!

Likes

Comments

Har plockat ner lite plommon från vårt plommonträd. Jag tog alla jag kunde nå. Så vissa är lite omogna. men annars tar getingarna dom..

Likes

Comments

Jag undrar varför det inte finns så många lila bilar, men massa röda, blåa, svarta, vita, silvriga bilar osv.
Jag vill gärna ha en lila bil med dragkrok och så vill jag att den skall vara Eco. Den på bilden är har 7 st sittplatser men 5 st sittplatser räcker än så länge.

Likes

Comments

Mästerverket är en kör för alla barn från 4 år och uppåt och nu låter vi även föräldrarna vara med och sjunga, spela och lära sig rörelser! Sång och musik är välgörande för oss alla och vi tror att det kan bli en rolig familjestund att tillsammans med andra familjer träffas och sjunga tillsammans.

Likes

Comments

Har bytt mobil abonnemang till Vimla. Billigt och bra! https://vimla.se/?201608042148380607

Likes

Comments

Idag har vi varit hos polisen för å fixa pass till barnen. Det gick jättebra och barnen var så duktiga

Likes

Comments

Idag har jag gett blod för första gången. Det gick väldigt snabbt och bra. Kändes lite grann när nålen sattes. men ingenting under eller efter själva blodgivningen. Känns bra att kunna ge blod till någon som behöver det

Likes

Comments

Det gick snabbare än jag trodde att få lägenhet såld. sån tur är så hade vi redan förberett vår lägenhet inför en försäljning genom att värdera, ta bilder och skriva beskrivning. Så den var bara ett telefonsamtal ifrån att komma ut till försäljning. så skönt!

Likes

Comments

Huxflux, nu har vi skrivit på papprena och om 4 VECKOR är vi husägare!

Det känns både härligt och läskigt. Det är så mycket som skall rensas, sen packas och allt som skall fixas inför flytten.

Likes

Comments