Nu får det räcka med snö, iaf så roar jag med mys inomhus med de små medan den stora katten jagar mat i trädet, han satt där är bra stund och hoppades på att fåglarna skulle strunta i att det satt en stor katt och väntade vid fågelmaten...Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och lilla Fröken myser denna advent som också är kattens dag, i väntan på att husse kommer hem!


Likes

Comments

Tidig start i vanlig ordning, fick i alla fall följ av katterna en bit till bussen. Imorgon får jag sova, då ska jag "bara" jobba, skönt att inte ha skola på helgerna! Denna veckan har annars varit väldigt tuff. Men en liten ljusglimt kom igår, bilderna från bröllopet kom hem!

Likes

Comments

Ännu en dag i skolan, ännu en presentation att göra, idag handlar det om service-observationer eller hur man upplever ett besök på en butik. Jag studerar till Administratör och då är det viktigt att kunna ge bra service, tur att jag har erfarenhet av det via jobbet!


Likes

Comments

Trodde aldrig att jag skulle starta en blogg men har på senare tid kommit på att det kan vara skönt att skriva av sig då och då, är det någon som tittar in är det bara en bonus! 

Nu sitter jag med lite skolarbete, stressigt stressigt!

Likes

Comments