Idag för ett år sedan hade jag min baby shower som min syster planerade i smyg, min Bästis hade precis landat från Mexiko och vi skulle till stan och äta gott och prata om allt och ingenting!

Min syster bjöd in sin kompis Malin, så vi " skulle hämta" henne och åka direkt in mot stan, så när vi var framme hos Malin, min syster säger att hon är inte klar att vi måste komma in och vänta där och jag blev lite sur. När vi väl kom in .. Surprise!!! Mina vänner var där, allt var fixat med blåa detaljer, en stor smörgåstårta, muffins, presenter .. Åhhh allt var så fin!!! Så till slut det blev ingen middag i stan , men det blev ett fint minne för livet!! #babyshower

Jag och min bästis Maru <3

Tack för den dagen!! Älskar er <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God Morgon fina ni! Det är kl 8 och vi har redan hunnit äta frukost, dricka kaffe, äta lite frukt och förbereda lite för middag! Som jag skrev igår, det blir mexikansk mat idag!!

Idag ska vi till Frölunda torg och köpa allt som saknas till vår resan. Har ni några tips på vad är det som behövs från apoteket när man reser med barn? Jag var hos bvc igår och frågade om hennes svar var " ni får tänka själv vad ni har hemma" .. Seriöst?! Om jag frågar är för att jag känner mig lite osäker, första resan med mitt första barn .. Hallååå??!! Men men men , vi lyckades hitta en lista på en bok så vi får se om vi klarar oss med det:)

Vad ska ni hitta på idag? Det är så tråkigt väder idag här i Gbg... Inte alls sommartider men som jag har sagt till mig själv sen jag flyttade hit .. " you can expect everything from Sweden, it can rain, snow and be summer in the same day!"

Puss på er <3

Likes

Comments

- Jag är Mariana en 26-årig mexikansk tjej som flyttade hit i 2012. Jag säger hela tiden att jag kan inte prata så mycket svenska men, javisst jag kan, jag har redan hunnit läsa till uska och jobbar som det; så ja, jag kan prata svenska.

- Jag träffade min man 2 månader efter jag hade flyttat och vi blev ett par i januari 2013.

- Jag hade ingen aninng vad jag skulle göra med mitt liv när jag väl kom hit, jag hade läst till civil ekonom i Mexiko men tyckte inte riktigt om det så jag ville inte jobba som det här. Det var riktigt svårt för mig att landa och börja från nytt.

- Jag ber er så hemskt en ursäkt om jag inte skriver bra på svenska, jag lär mig fortfarande :)...

- Jag är en så stolt mamma, min Oliver är allt och lite till, han är den absolut bästa som finns.

- Jag ska plugga vidare till barnmorska, det är verkligen min dröm! Nyfödda bebisar <3

- Jag är beroende av chips, jag kan äta chips varje dag non-stop med chili, lime och soya!! Det är så gott!!

Jag och min lilla älskling Oliver och min pälskling Papi.

Min lilla familj <3

Likes

Comments