Header
View tracker

Våren 2017 ska de här två fantastiska, envisa och viljestarka barnen bli storasyster och storebror. Nova, som är 4 år och redan är storasyster sedan innan är helt lyrisk. Hon har i ungefär ett års tid tjatat om en lillasyster och nu kan hennes dröm gå i uppfyllelse. Nu vet vi dock inte än om det är en pojke eller flicka som gör kullerbyttor i min mage, men hur som helst så ska hon få bli storasyster igen. Minstingen då, Leo, som är 2 år förstår nog inte att det faktiskt finns en bebis i mammas mage. Men bitarna kanske faller på plats när magen har börjat bli större och dom kan känna bebisens sparkar. Den här underbara bilden tog jag efter att vi hade varit på KUB (12+5) och sett en livlig och perfekt bebis. Då kunde jag inte hålla mig längre utan var tvungen att berätta den goda nyheten för barnen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tänk att det redan är första december. Som alla andra år undrar man vart tiden har tagit vägen, att sommaren nyss var runt hörnet och att julen kändes som en evighet bort. Jag känner mig dock redan rätt färdig med 2016. Jag vill lägga det här året bakom mig och blicka framåt mot ett 2017 där jag lär känna mig själv igen. För om sanningen ska fram, även om jag har svårt att vara ärlig mot mig själv, så har jag tappat mig själv i omgångar det här året. Jag kommer inte gå in på exakt vad som har hänt förutom att jag har svikit mig själv några gånger för mycket.

Men med ett nytt år och ett nytt fantastiskt liv att se fram emot på vårkanten så ska jag göra allt jag kan för att bli mig själv igen och för att må så bra som bara jag kan. Jag ska sluta sätta mig själv i sista hand och faktiskt börja tänka på mig själv mer, även om det betyder att jag får offra vissa saker på vägen. Jag ska lära mig att inte vara så hård mot mig själv och att inse att jag faktiskt duger precis som jag är. Så heja mig! Jag ska klara det här!

Likes

Comments

View tracker