Så, sedan mamma och Peter var här och hade livets semester på Nya Zealand och Sydney har det hänt mycket.

1) Min andra halva (Amanda) har åkte hem till Sverige och jag har flyttat två gånger sen dess. Nu bor jag hos fantastiska Elina mina sista 4 veckor i Sydney.

2) Jag har vart på en påsksemester i underbara Palm Beach med en av familjerna jag hjälper.

3) Jag har hittat den ultimata träningsformen, F45 och det finns 450 gym i världen men ej i Sverige. Jag flyttar inte hem förens det öppnar där. Jag har vart där VARJE morgon med 4 undandag de senaste 30 dagarna. OCH min kropp är så otrolig mycket starkare, uthålligare och mer absolut mer tonad.

4) Om 4 veckor åker jag till Hunter Valley för att jobba på det mest fantastiska health retreat som heter The Golden Door.

5) Jag och Event Eddie har gjort ett fint litet Bally event och jag har fått leva i lyx med vin & ostron på Iceberg hotel tack vare honom.

6) Jag slutade jobba på The Sheaf för mer än en månad sen, det var ett kul extrajobb i några månader men jeeeesus vad jag behöver min sömn för att orka leva.

7) Mina hudproblem går upp och ner, gick till en dermatologist som gav mig "Zorac" som jag använder 5 kvällar i veckan och gör att huden kan bli supertorr och gör att hudlagerna "skalas av" i ultra speed för att motverka congested skin och första veckorna kände jag absolut att det blev värre, med röda finnar och just nu efter 5 veckor så hoppas jag att "purging phase" har varit och att mina blodtester jag gjorde ska visa vad som egentligen händer med mina hormoner. Jag ska tillbaka till henne på onsdag för att gå igenom blodprover och se hur "Zorac" hjälper, och kommer ge en update!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ON THE ROAD -TRAVEL

Vi tog våra väskor och hyrbilen och körde upp till Paihia i Bay of Island. Här bodde vi supermysigt i två nätter på "Marlins House". 10 poäng och supermysigt.

Förta dagen så tog vi en hike bort till ett vattenfall för att sedan paddla tillbaka vilken tog nästan hela dagen. Sen tog vi färjan över till Russel för att äta MAGISK middag på Duke.

Tack!

Likes

Comments

ON THE ROAD -TRAVEL, HEALTHY DINNER

Imorse flög jag till Auckland, Nya Zealand för att träffa mammsen och Peter. Landade och var på hotellet vid 5 tiden och då tog vi en promenix till Sky Tower och sedan sen middag på en Asian restaurang nere vid hamnen. Åt massor med små rätter, godast var räkdumplings och papayasalad, magiskt! Så glad att få hänga med dem! Imorgon åker vi på roadtrip!

Likes

Comments

SYDNEY LIFE

​Så, i förra veckan var jag på ett möte med en kvinna som jag blivit introducerad för genom min fina familj i Kalifornien. Hon matchade sedan ihop mig med fantastiska Eddie som startat Eventing Edge och efter vårt möte i fredags så hörde han av sig och erbjöd mig att jobba med honom under våren. 

Likes

Comments

SYDNEY LIFE

Idag kröp jag ur sängen 05:30 för att gå på yoga 06:00 på Power Living i Bondi. Jag har en fullspäckad dag och inser att det är då jag mår bäst!

Börjar mitt nya jobb idag 10:00, vilket jag är så glad och förväntansfull för. Efter det så jobbar jag som nanny några timmar. 

Happy Valentines!


Likes

Comments

SYDNEY LIFE

Manda hade sitt andra födelsedagsfirande i förra veckan. Bubbel, tårta och ost. BÄSTA!

Det har hänt så mycket i livet här senaste dagarna, vilket jag är miljoner miljarder glad för. TBC!

Likes

Comments