Gårdagskvällen bjöd på härlig kvällsol. Leksakerna som legat i ide under vinter plockades fram och invigdes på altanen. Underbart att se hur kul barnen kan ha med sten, snö, lera, gammalt gräs och annat från naturen 😄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilken härlig utedag det blev idag. Solen värmde och barnen var på ett strålande humör. Blev en skotersväng mitt på dagen och Alvina drog upp två abborrar 😊 sen var vi ute på gården och plockade ihop lite grejer, åkte bob och bara njöt av solen. När vi väl kom in fick barnen lite fika och däckade i soffan.
Våra barn älskar verkligen att vara ute. Så länge kläderna håller kyla och vatten borta så kan dom roa sig i timmar 😊 Måste skryta lite över valet av barnens vårkläder. Didrikssons fodrade galonkläder och Viking extreme fodrade stövlar 👍 Var lite skeptisk, speciellt över skorna, till en början, men nu är jag supernöjd! Kör alltid ullkläder i varierande antal lager under 😊

Likes

Comments

Bella gillar verkligen sin nya säng 😄

Likes

Comments

Förutom den nya mattan på lilltoan så blev det en dekoration på väggen i form av ett regnande moln. Och lite annat smått och gott i samma tema.
Dekorplast kan man ha till så mycket kul :)
Till barnens förtjusning så bytte vi även ut den trista wc - skylten till pärlade "kiss & bajs". 

Likes

Comments

Hittade inspiration till en helt underbar hundsäng häromdagen. Gjorde lite ändringar som passade mig bättre och fick till en riktigt fin säng till dotterns lilla jack russel tik.
Tog en gammal väska som jag fyndat för 20:- för flera år sedan och målade den invändigt med svart tavelfärg.
Kapade benen av en gammal stol och målade dom med guldfärg. Montana gold,  älskar deras sprayfärger :)
Sågade ut en skiva och la som förstärkning i botten på väskan. Borrade hål och skruvade fast benen. Klar!

Likes

Comments

Har länge tänkt virka en matta till vår lilla toalett. Så kom svärmor med en påse gamla sängkläder och där låg dom perfekta påslakanen till min matta. Knappt två påslakan gick åt och mattan blev ca 60 cm i diameter. Klippte rejäla remsor på ca 4 cm bredd. Virkade med nål 12. Blev supernöjd med resultatet.

Likes

Comments

Hittar så himla mycket inspiration till diy projekt på instagram. Efter två veckors sjukskrivning och nu vab så passar jag på att pyssla så mycket jag kan.
En superenkel favorit är denna enkla molnlampa. Det som behövs är kartong, sprayfärg, märkpenna, lim och en ljusslinga.
* Rita ut den form du vill ha på molnet, eller nåt annat motiv, men glöm inte att lägga till kanten som ska vikas in som "fot". Klipp ut.
* Vik och limma foten.
* Märk ut var belysningen ska vara och gör hål. Jag använde mig av en borr, men det går nog bra med nåt annat också.
* Spray med valfri färg och låt torka.
* Rita dit ögon och mun. Till kinderna tog jag självhäftande plast i rosa.
* Tryck fast ljusslingan. 
* Klar!

Likes

Comments