Efter en lång paus tänkte jag försöka börja blogga lite igen.

Hoppas att ni har haft EN riktigt God Jul och God fortsättning på er. Har ni avgett några nyårslöften?

Tisdag kväll redan.

Ikväll är stora dottern på fest så jag sitter som på nålar. Dock är där vuxna jag känner omkring så det känna lite tryggare, men hon har nog lite av min gamla ”partygen” i sig så visst snurrar tankarna lite. Tänk när man själv var tonåring och gick på fest. Eller vänta, Ne, jag vill inte tänka på hur det var. Oj, vad det kunde gå vilt till. Tur att min tjej inte är lika vild trots allt. Men tänk vad kul att, dansa ”tjoa och stimma”.

Imorgon är det jobb igen, härligt! Och så ska stora dottern ska till läkaren. Det är ett mycket viktigt, avgörande besök imorgon.

Lilla dottern ska vara hemma med morfar imorgon. Förskolan har stängt och är sammanslagen med en annan förskola, på en annan förskola och där är ingen personal hon känner Alls! Så jag är tacksam att morfar kan hjälpa till imorgon.

Natti


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har fortfarande inte fattat det, nu har jag/vi semester och vi är på väg söderut.
Vi sitter i bilen nu. Minstingen sover och de två stora sitter och håller på med telefonen.
Alisa kompis ska med därav har vi tre barn med oss. Vi skulle ha kört för flera timmar sedan men det blir inte alltid som man tänkt sig, men nu är vi i alla fall på väg.

Likes

Comments

Jag är precis hemkommen. Jag har varit i min hemstad, Lund och träffat min vän Tina. Härligt! Alltid så kul att träffa henne, hon har ett stort hjärta och är fantastisk på att lyssna, ge goda råd och påminna mig om många viktiga saker.
Vi satt på uteserveringen på Stortorget vilket var väldigt trevligt och där var mycket folk.
Det var premiär på uteservering för min del i år, 170706, en mycket sen premiär faktiskt.

För en stund sedan kom jag på att det är fredag imorgon! Jag som fick för mig att det var onsdag idag. Att inse att det bara är fredag imorgon, bara en dag kvar att jobba sen är det helg = Lycka!!!
Det är väldigt intensivt på jobbet nu så jag behöver verkligen helgen för att ladda inför nästa intensiva, fantastiska vecka:)
Sen har jag semester.
Imorgon har jag telefontid med Elsas läkare, uppföljning av hennes hälsa då hon tagit den nya medicinen i en månad nu..
Mina funderingar/frågor är, vad händer nu?
Alltid samma fråga:) hur går vi vidare?

Igen, Tack för idag Tina!


Likes

Comments

För 1 år sedan hade vi semester och var i Italien. Det var underbart! Idag har vi inte påbörjat årets sommarsemester. Jag jobbar denna veckan och en vecka till sen går jag på semester. Det ska bli underbart! Jag hoppas verkligen att vädret blir bättre än vad det har varit nu. Idag, just nu skinner solen, men annars har det bara regnat, blåst och varit grått och trist.
Vädret är en klar avgörande faktor för hur vår semester kommer att se ut. Jag hoppas på en lugn semester. Att få känna frid i själ och kropp!
Såhär såg det ut för 1 år sedan

Imorgon ska jag på "samtal". Samtal om vadå? Om mig om livet.. Jag behöver det och efter ett tufft år så känns det så bra att prata med någon om Allt..

Likes

Comments

Idag är det min födelsedag och jag har bestämt mig för att börja blogga igen.
Tack för alla grattishälsningar jag fått idag. Det betyder så mycket! När man är liten så väntar man spänt på sin dag, det är en lång väntan tills dagen är där sen kommer den äntligen, morgonen med sång, presenterna och kalasen.

Nu när man är vuxen så är man jag bara så tacksam över tanken, orden och värmen i en kram, livet! Jag kan visst önska mig något, men jag är tacksam om jag får vara lycklig och tacksam för familjens hälsa och välgång.
Men oj.. Nu när jag skrev välgång här ovan så rättade "stavningskontrollen" det till välhängd.. Haha.. Så fel det kan bli. Tur att jag såg det!
Jag skriver från min mobil och då blir det lättare fel. Hur som helst så är Jag tacksam över att jag har fått vara med ett år till!
Året har inneburit kaos på många plan, men hellre kaos än att inte få vara med.

Likes

Comments

Klänning
Nästa lördag gifter min lillasyster sig. Jag längtar!
Jag ska vara tärna. Vi är två tärnor! Vi ska inte ha likadana klänningar utan vi ska klä oss efter vår egen smak och stil. Vilket är underbart på alla sätt och vis, men inte så lätt. Jag kan nämligen inte bestämma mig. Det finns så oerhört många fina klänningar i alla möjliga stilar. Jag har köpt två, än så länge, men jag är osäker på om jag vill ha någon av dem så nu sitter jag här och surfar runt och letar efter "den rätta".. Jag har tittat på ALLA sidor på nätet som jag vet kan ha alternativ, men jag hittar bara inte just "den".. Det känns nästan omöjligt! Det är ju snart dags..
Klänningarna ovan är några jag stött på under kvällens sök de är från Nelly.

Likes

Comments

Semesterstängt på förskolan

Det är semesterstängt på Elsas förskola nu. De är sammanslagna med andra förskolor och lämnas därför på en annan förskola. Nytt spännande? Nja inte riktigt.. Trots att vi från början fick veta att det skulle vara en personal från Elsas förskola under sammanslagningen så är det inte så.. Där är inte en enda personal från hennes förskola. Förra veckan var där inte ens ett enda barn från hennes förskola. Behöver jag ens säga att det gör fruktansvärt ont i hjärtat att behöva lämna henne där. Hon blir så fruktansvärt ledsen, besviken och arg. Jag har verkligen försökt allt för att vi ska slippa lämna henne där. Jag önskar så att vi hade någon anhörig som vi litar på som var pensionär eller bara ledig och tillgänglig så att den kunde hjälpa oss, men så är det tyvärr inte. Är det fler som har det såhär? Hur gör ni? Hur reagerar era barn?

Likes

Comments