Header

Siden John fortsatt er såpass forkjøla som han er og det surkler og renner i nesa hans så er det blitt hjemmedag. Følte virkelig ikke for å sende den lille gutten min i barnehagen. Ikke hadde det vært bra for han og han kunne jo også ha smitta de andre barna og det er jo værtfall ikke noe særlig .
Akkurat nå ligger han og sover, han satt helt lost in space i sofa'n i stad og bare så på tv'n , noe han normalt aldri har tid til .

Jeg selv skal prøve å få i meg litt frokost nå. Etterpå tror jeg at jeg skal prøve å få vaska badet og gulva i huset . For da kan jeg sette meg i sofa'n med god samvittighet etterpå ;)


​Gammelt bilde av gutta <3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hadde ikke helt planen om å være hjemme store deler av arbeidsdagen min , men når dem ringer fra barnehagen om at minstemann ikke er i form og hoster og snørrer fælt , pluss er generelt utilpass så er det ikke noe særlig å være liten gutt i barnehagen . Da er det best å være hjemme og kunne få sove av seg baskeluskene .
Blir å skifte på senga hans og bytte tannbørste på han for å få mest mulig reint så han blir fortere frisk !

Ett annet veldig tydelig tegn jeg fikk på at lille gutten min ikke var i form når jeg kom å hentet han , var at han satt på fanget til en av de som jobber på avdelingen hans og SOV ! Og der hadde han sitti i en halvtime og bare sitti helt rolig.

Men nå ligger han trygt og godt og varmt i senga si og sover godt, og skal si han sovna fort ! Det tror jeg ikke gikk 5 minutter heller før det ble stille der oppe .

​Så når man er hjemme skal mor prøve å få gjort litt fornuftig her . Har en STOR haug med klær som må brettes og legges bort og mye som burde vært rydda. 

Så da er det vel egentlig bare å sette igang da ! 

- ANKI -

Likes

Comments

Skal jeg være ærlig så er det lite gøy og sitte alene i sofa'n alene på en lørdagskveld når håpet var at min kjøre skulle være hjemme med meg .
Men jeg har da ingen grunn til å klage, jeg har slappa av og kosa meg mye med John . Den største suksessen her hjemme i dag har vært settekassa(?) hans hvor han kan putte klosser i. I dag har han holdt på med den i minst en time og har nesten ikke hatt tid til å spise engang , siden det er så gøy !


​Han er jo også en liten flygutt akkurat som pappa'n og storebroren sin . 

Siden det er så slitsomt og være hjemme alene med mamma'n sin så måtte han legge seg flere ganger ved siden av meg i sofa'n etter å ha lekt med klossene sine og vandra litt rundt her i huset .

Men nå må mor få rompa opp av sofa'n og få prøvd å vaska litt golv her i huset , så hu kan ta kvelden med god samvittighet .
Pluss at jeg må snart få i meg no mat og få tatt meg en dusj !Likes

Comments

En tung kropp, og ett slitent sinn .
Det er iallefall det her. Kroppen min begynner å merke at det har skjedd mye på kort tid i det siste .

Jeg er så heldig å ha i løpet av de siste 4,5 årene funnet drømmemannen , vi har skapt en familie , vi har flytta ( ikke bare en , men 2 ganger på kort tid ) , jeg har fått lærlingeplass og stortrives som plommen i egget og nå bygger vi uthus og forbreder til sommeren !

Men jeg kjenner også på kroppen at det å ha fått 2 små på en periode på 20 måneder tar på, pluss at jeg som sagt jobber fult som lærling og har mye jeg skal lære . Pluss at jeg har ett alvorlig stort problem med at jeg klarer ikke å si nei eller ta hensyn til meg selv . Jeg er en people-pleaser , det vil da si at jeg vil at alle andre skal være fornøyde og glade . Dermed tenker jeg ikke så veldig på meg selv . Så jeg kjenner jo jeg blir sliten , men jeg bare skyver det til siden og gjør mitt beste !

​Bildet lånt fra google.com

Men nå i kveld og i morgen hvor jeg har 50% barnefri , siden Joel er med pappa'n sin på tur til i morgen , så skal jeg prøve å få til litt egen pleie og ikke minst kvalitetstid med lille John'en min <3
Så er været bra i morgen skal vi ta oss en tur ut og gå ! Kroppen min trenger bevegelse nå :P

Men nå skal jeg nyte resten av Beat for Beat og ta resten av kvelden heeeelt kuli !

Likes

Comments

Etter å ha vært syk en uke , så var jeg hos legen i går og fikk skaffa meg sykemelding siden jeg fortsatt hangler . Det er virkelig en forferdelig følelse at kroppen ikke fungerer slik som den skal . Og på toppen av det hele så er John hjemme på 2.dagen pga feber på søndag og Joel er hjemme pga sykdom . Energinivået til John er jo naturlignok på topp og mitt er på max 40 % i skrivede stund , så at det er slitsomt er vel bare naturlig .
Og når man bare fungerer på lav prosent så føler jeg at jeg ikke strekker til verken som mamma , husmor eller kone . Har konstant dårlig samvittighet for at jeg ikke får gjort mine vanlige sysler om dagen . Bare det å ikke få tatt klesvasken og at min kjære tok det i går. Forferdelig følelse å sitte med .
Håper iallefall denne uka med avslapping og ro gjør underverker. For fy og f*** detta er noe av det verste jeg noen gang har opplevd ! Føle seg i ganske grei form når man står opp og etter max en time kjenner man at kroppen bare skrur seg sakte , men sikkert av og man har bare lyst til å ligge på sofaen og slappe av og små duppe .

( reklame )

Men når de små sover, slapper jeg av med strikking og leser i det nye kofte bladet fra Familien . Og drømmer om fremtidige strikkeprosjekter :-)

  • 55 Lesere

Likes

Comments

Å være både i full jobb og mamma !
Dagene , ukene og månedene går så sinnssykt fort !
Nå er det jo ikke lenge til jul og jeg føler det var i går John ble ett år , men det er jo faktisk snart en måned siden !
Og nå gleder jeg meg veldig til jul og hele jula fri ! Da blir det familie tid da :-D

Likes

Comments

Fra jeg henta gulla mine i barnehagen i dag , til dem var i seng så oppførte dem seg eksemplarisk !
Jeg er så stolt av dem og håper dem fortsetter slik , for da er det ingen problem å være alene med dem iallefall !
Men alle dager er jo ikke like så jeg kan vel ikke forvente at alt skal gå på skinner hele veien heller . Barn er barn og disse små i huset her har iallefall veldig veldig store og sterke personligheter ! Så er det noe dem ikke liker så skal jeg love deg stemmenivået kan bli høyt på dem begge .

Jeg skal nå ærlig inndrømme at jeg er veldig sliten om dagen , med tanke på en helt ny hverdag , med ny jobb , ny barnehage på gutta , nytt hus og masse annet spennende ! Og ikke minst med det faktum at jeg har vært mye alene med gutta dette året siden Jomar har ny jobb og har hatt masse kursing i år ! Nå er han heldigvis på siste kurset for i år og da blir det ikke noe mer før neste år ettersom jeg har forstått og det er så deilig å tenke på !
Det aller verste med kurset han er på nå er at han er i England , så det er ikke bare bare å ringes uten at vi blir totalt blakke .

Men heldigvis har vi facebook og det blir brukt aktivt for å holde kontakten !

Det beste med at han er borte er at det er så utrolig godt å få han hjem igjen ! For ord kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg savner han når han ikke er her ! Senga er tom , ingen varm mann som kan passe på meg om natta og har alt ansvaret for våre 2 prinser alene . Merker spesielt på Joel at han er blitt mer knytta til meg dette året som Jomar har vært mye borte , og det er jo ikke noe for meg å forakte , siden Joel er en veldig pappagutt !

​Men nå skal jeg ta å fikse matpakker til i morgen og så skal jeg finne senga mi ! Ble minimalt med søvn i går siden jeg ventet på at min kjære skulle gi lyd fra seg om at han hadde kommet trygt frem til hotellet sitt og en liten tass som ikke ville sovne på smokken , men til slutt måtte få flaska siden han nekta å sove . Og det pågikk en time ! Tålmodigheten blir satt på prøve iallefall !
Ikke lett når man driver med flaske avenning på natterstid ;)

Likes

Comments

​Jeg skjønner virkelig ikke hvor dagene forsvinner jeg altså ! 
Disse 2 ukene som Jomar har vært hjemme har dagene gått i ett og vi har gjort noe hele tiden . Så nå begynner ting å ta form her ! Hurra :D

Nå er Jomar på nytt på vei til nytt kurs i England og jeg skal kose meg alene med gutta mine . 


​Dagen i dag har gått fort selv om Jomar reiste før kl 10 i morres , for jeg har baka 2 omganger med brød , kost meg med mine små som har sovi på skift . Og ikke minst har jeg hatt en fantastisk liten gutt som har sitti i armkroken til mamma'n sin og kosa seg med å sett på Frost . Og når man er 2,5 år så er ikke det å sitte og kose med mamma'n sin det som frister mest . Da skal vi helst være høyt og lavt , men viktigst av alt så skal man helst ikke høre på mamma'n sin ! Og det er virkelig slitsomt . 

Men nå er de søte små i seng etter litt krangling med eldstemann og det er stille i huset med fotballkamp på tv . Men vurderer å finne meg en god film og ha litt mamma tid istedet ;)

Likes

Comments

I dag har gutta mine hatt sin første fulle dag i barnehagen ! Og det har gått kjempe bra !
John har kosa seg i skyggen og Joel har vært aktiv som han bruker å være . Typisk nok har jo også Joel allerede greid å bli forkjøla da , så han har vært litt snufsete i dag . Men heldigvis ikke noe som har plaget han og matlysta har han virkelig hatt i orden . Hele 2,5 grøt skål spiste han til middag i dag og han har spist veldig godt i barnehagen også !

Å mens gutta mine har kosa seg i barnehagen har mor vært på jobb og kosa seg . Lært no nytt har jeg jammen å gjort !
Må virkelig si jeg gleder meg til å reise på jobb , for jeg trives så godt og det er virkelig gøy å jobbe med treverk . Jeg er helt sikker på at jeg har valgt rett yrke for meg . Synes det er så godt å ha en aktiv arbeidsdag og jeg har masse energi når jeg kommer hjem fra jobb , noe jeg ikke har hatt før . Jeg har godt med overskudd til gutta når jeg kommer hjem og jeg har lyst til å gjøre noe , ikke bare sette meg ned og sløve foran tv'n . Og jeg kjenner jeg brenner for å ha det strøkent her hjemme , og det er en god følelese . Jeg rydder opp lekene hver kveld og prøver så godt jeg kan å ha kjøkkenet strøkent hver dag og nei livet er bare deilig !

​Men kan love det er en som synes mamma'n sin er verdens verste i kveld ! For flinke meg klarte å glemme det viktigste av det viktigste ! Nemlig kosekluten og smokken ! Var en som ikke var helt enig i kveld for å si det pent . 

Men nå sover begge skattene mine godt og jeg skal gjøre klar matpakkene våre til i morgen !

Likes

Comments

*reklame *

Jeg leste en veldig glad nyhet for meg som er glad i å lese bøker og som ELSKER Jo Nesbø !

Vår kjære HARRY HOLE kommer tilbake !

AVSLØRER: Kulthelten Harry Hole er tilbake i nye bøker, lover Jo Nesbø. Her fra P4-studioet mandag morgen. Foto: Magnus Loennechen Skjelbek, P4

" – Han kommer tilbake, det kan både bli veldig snart og ikke så snart, avslører en hemmelighetsfull Jo Nesbø til P4s Radiofrokost.

Dermed kan det være duket for nye historier om politietterforsker Harry Hole, anti-helten som nordmenn har elsket siden han først dukket opp i «Flaggermusmannen» fra 1997.

Venter du på Harry?
– Jeg har liggende ideer og planer for de neste Harry-bøkene, men jeg kan ikke si så mye om det.

Kan du si noe om når det kommer flere bøker?
– Jeg tror det blir innen to år, sier Nesbø

Norges mest solgte
Det var ingen norske skjønnlitterære forfattere som solgte mer enn Jo Nesbø i 2014, og hans fanskare har vokst utover landets grenser. Den tidligere finansmannen og musikerens bøker har også blitt filmatisert, «Hodejegerne» hadde premiere i 2011, med Aksel Hennie i hovedrollen.

«Mere blod»
Forfatter Jo Nesbø er i disse dager aktuell med sin nye bok «Mere blod», som har fått gode kritikker i landets aviser. Nesbøs siste bok er lagt til et nytt univers, sammenflettet med noen karakterer fra forrige bok fra Nesbø, «Blod på snø», som kom tidligere i år. "

Dette intervjuet og bildet er lånt fra P4 sine sider . Trykk HER for å komme direkte inn til P4 sin side.

​Så nå gleder jeg meg veldig til ny bok i framtiden !!!!!

Likes

Comments