Igår var vi ute hos Måns lite senare på kvällen, för min man hade sena lektioner och sedan passade vi på att åka förbi granngården och köpa lite nytt foder. Måns var inte värstans förtjust i det fodret som vi fick rekommenderat så vi valde att byta :) Och gissa om havren vi köpte var godkänd?! haha.
Jag grejade lite med fötterna idag och borstade honom. Han är ju verkligen en klippa! 5 dagar hos oss och redan gör han sådana otroliga framsteg. Var lite lyrisk när vi åkte från stallet av att jag insåg att detta är min häst och vi kommer fånga framtiden tillsammans. <3

Väl hemma så var det bara att plocka fram affärsjuridik böckerna och dyka ner i havet av avtal och köprätt. Halv 12 var jag färdig med det jag behövde göra (eller något jag borde ha gjort någon vecka sedan) och då dök jag ner i ett helt annat hav av drömmar. 

Nu står äggen på kokning och sociologi böckerna ligger redo att ge sig an. För idag är det onsdag och det betyder PLUGGDAG! Nej, nu börjar äggen bli klara. 

Hejsvejs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bloggen blev rensad och lagd på hyllan under ett bra tag, men nu tänkte jag köra en ny start!

Livet har utvecklats på många sätt denna sommar och i Fredags så hämtade jag hem mitt nya tillskott i form av en 1-årig unghingst vid namn Måns. Att äntligen få uppleva denna lycka är fantastisk, men samtidigt så skrämmande. Kommer jag verkligen kunna erbjuda min lilla kuse allt han behöver för att bli en fantastisk häst?

Ja många tankar har snurrat i huvudet sedan han kom ur transporten, och det lär väl göra resten av vårat liv tillsammans. Tanken med Måns är att vi ska ha kul ihop, vi ska hitta det som vi båda tycker om, om det så är dressyr, hoppning, western, bruks eller fin körning. Allt hänger på vad vi finner är kul! :D

Så här ser min fina Nordsvenska Stjärna ut :)

Det ska bli så otroligt kul att få utvecklas med honom och formas tillsammans!

Förutom Måns så startade min sista termin av Komvux för några veckor sedan, så nu glöder det i fingrarna av plugg. Måste vara klar innan December om jag vill söka in till universitetet till våren, vilket jag verkligen vill göra :) Vad det ska bli för något jag söker in till det återstår att se, men läsa vidare vill jag verkligen!!

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och städa klart hemmet efter en spontan ommöblering!


På återseende <3 

Likes

Comments