Äntligen orkade jag gå och hämta ut mitt paket med schampo, balsam och sminkborstar. Men nu fick jag äntligen tvättat håret igen även om det vara var tre dagar sen sist, tycker inte allas det är kul och tvätta håret.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Var i väg en sväng i blomsteraffären och handla lite växter, blomjord och lite dekorationer sen tog jag några gamla krukor jag hade hemma och fixa ihop en rätt okej blomkruka för att vara första gången och pluss med sånt här.

Så detta kommer jag nog göra fler gånger behöver pyssla och fixa annars blir jag koko i huvudet!

Likes

Comments

Igår började mini och jag på babysim och det tyckte hon var så kul hon älskar verkligen att bada och plaska hon blev helt till sig när hon plaska om hon fick bestämma så skulle hon nog vilja bada hela dagen tror jag, så nu varje torsdag framöver så blir det simning.

Likes

Comments

Gjort lite smoothie till mig och mini så nu sitter vi här och dricker det och hon tycker det är så gott! Ett bra mål som mättar ett tag.


I smoothie har jag

• banan
• hallon
• blåbär
• passionsfrukt
• mjölk

Likes

Comments

Igår överaskade min man med blommor det var på tiden det var ett tag sedan sist har ju fått köpa egna blommer haha. Men jag fick en fin höstbuket iallafall med massa fina färger!

Likes

Comments

Mitt söta mysiga sammetset i typ smutsrosa ellervad man ska kalla det och jag köpte en choker inte riktigt min stil men kul att prova något nytt! Dom har så mycket fint på madlady.se så det är väldigt svårt att välja vad man vill ha så jag ska nog onlineshoppa idag lite mer fina kläder!

Likes

Comments

Fattar verkligen inte var dagarna tar vägen tycker dom bara flyger iväg och vet inte ens själv vad jag gör om dagarna när man tillbringar dom med mini så är man ju mest med henne och försöker hitta på grejer men nu börja det bli så kallt att gå ut på långa promenader, kanske borde ta fram vinterjackan och tvätta den.

Och vad har jag gjort sen söndags hm städat i vanlig ordning gör det nästa varje dag, minis moster va här någon dag med sen igår var jag och mini med hennes farmor på IKEA handla en del ljus och badrumsmattan ett gosedjur och två rammar till posters jag har köpt för ett tag sedan ska försöka komma på vart dom ska sitta.

Hämta ut ett paket från madlady igår och någon annan dag var det ett annat paket med grejer som är till sig själv!

Och undra vad man ska hitta på idag då.

Likes

Comments

Ja då är denna helgen snart slut det går alldeles för snabbt hinner knappt göra något känns det som men i fredags så var jag, MIni och minis moster på Hede fashion outlet på utflykt köpte ett Adidas sett till mini hon fick även en skylt och en baddräkt och tre gosedjur av moster handla även massa choklad på Lindt sen åkte man hem lagade hamburgare sen kolla bron.

Lördagen slapp vi tills vi skulle åka och lämna mini hos farmor för hon skulle sova där, sen gick vi åt och spela lite bowling hade så trevligt med min man sen gick vi hem tig de lugnt och lyssna på musik innan läggdags sen sov länge innan vi skulle ute och äta söndagsmiddag med farmor och mini efter det åkte vi hem natta mini hon somna nästa direkt hon är så snäll min lilla plutt! Nu sover mannen innan nattjobb och jag sitter och kolla på flugornas herre och äter massa choklad. Får fota de andra någon annan dag.
Ska kolla babysim nu så man kan börja med det!

Likes

Comments

Detta är vad jag har i min hörna det mesta är köpt på IKEA sen Beauty organizer från cocopanda.

Längtar tills man har hus och får plats med allt, och kan göra det så fint.

Likes

Comments

Det så svårt att hitta någon fin åkpåse tycker jag eller är jag kräsen? Men jag hitta en Powder Pink från Elodie Details dom funkar för mig var rätt söt. Och man lär ju inte hitta någon annan med tanken på att de inte finns så många som faller mig i smaken får hoppas den passar bra med vagnens färg. Hoppas man får avi idag så man kan hämta ut den såg att den hade kommit till utlämningsstället!

Likes

Comments