View tracker

Hitta massa fint på KappAhl.

Likes

Comments

Vakna upp till extrem glad Mini Idag som sitter i sin säng och pillar på sina gosedjur och pratar för fult med dom. Så va det fredag igen så skönt med lite helg.

Idag ska vi nog åka till Ikea och köpa en minifåtölj till henne sen blir det bog något mer man köpa allltid en del när man är där.

Men snart ska vi äta frukost och ta det lite lugnt innan dagen börjar.

Likes

Comments

Ibland dyker det upp fina saker på Netto som dessa muggar, skålar, bestick och tallrik så jag var tvungen att åka dit igår en sväng och köpa dessa till Mini får nog inviga dom sen!

Likes

Comments

Köpt en miniryggsäck till Leoni som hon kan ha när hon börja på förskolan. Fanns så många fina så det var svårt att välja men tog en som var färgglad och fin till henne!

Likes

Comments

Shoppa lite grejer till mig för en gång skull annars är det Mini som jag shoppar grejer till.

Likes

Comments

View tracker

Dessa har jag hittat till Mini nu när hon snart fyller år och så.

Likes

Comments

Hitta detta igår på Lindex och var tvungen att köpa detta inför våren och passar bra för Mini fyller år snart så en bra present till henne.

Likes

Comments

Likes

Comments

Bokade en resa för mig själv till Kap verde igår sk resa dit i slutet av mars.
Ska bli skönt att komma bort lite själv faktiskt har varit så mycket och är helt slut i kropp och själv ska bli skönt att vila upp sig lite och ladda batterierna må bra igen har varit så trött och helt slut så länge har verkligen orkat med något
men nu ska det bli ändring på det ska äta bättre, dricka mer vatten, träna mer, sova bestämda tider gå upp bestämda tider sen försöka vara mer positiv med så blir det nog bra i slut ändan.

Likes

Comments