View tracker
View tracker

on sHar börjat köpa julklappar åt mini hon ska få ett litet tält och en myspöl känns som att det kommer vara så mysigt så jag nästan vill vara där själv, men får hoppas att hon kommer gilla det.

Likes

Comments

View tracker

Fick hem mini pulka här om dagen nu väntar på att snön ska lägga sig, ser att det snöar idag kan ju hopps att det håller på hela dagen vill ju se hur vad mini tycker om snön och hon tycker om att åka pulka. Men hon gillt att sitta Isin pulka så det är ett bra tecken!

Likes

Comments

Nu var det fredag igen och jag äter lite frukost på café med svärmor och mini. Svärmor ska ha mini över natten så nu ska jag passa på träna ta hand om mig själv lite som sola målar naglar och ansiktsmask.

Likes

Comments

Börjat göra egen juice och det är ju så gott men denna gången blev det med äpplen, apelsin och grapefrukt gör det var det enda jag hade hemma till juicerna men det bliv väldigt gott ändå. Så idag får jag nog gå köpa lite mer gott man kan göra juice av.

Likes

Comments

Igår var jag och mini ute på en promenad i höstvädret, så synd att snart är alla fina löv borta och det blir så grått och tråkigt men tur man har sin lilla tös som lyser upp vardagen.

Likes

Comments

Har köpt vinterkläder till mini tänkte att det var på tiden nu när det börjar bli kallt och så. Och det är bra att va ute i god tid så det tar slut. Men har inte hittat några skor så det måste jag kolla på med så är hon snart redo för vintern alla kala dagar!

Likes

Comments

Va på toys'r'us föra veckan och köpte en lära gå vagn till mini så igår satte jag ihop den och hon blev ju så nöjd så kul och se hon vill ju stå upp hela tiden så denna verka hon tycka om!


Likes

Comments

På lördag blir et dop för mini bättre sent än aldrig men så blir det när man inte har mått så bra med massa problem med kroppen men de löser väl sig någon gång.

Men på lördag blir det dop för mini blir inte så stor grej av det hela.

Likes

Comments