Header

My life


Idag efter jobbet träffade jag brorsan och fikade, shoppade och sen färgade jag håret. Så nöjd! 😊 

Klart man måste prova blått vin! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Beauty


Jag gillar verkligen Yves Rocher´s duschgelér och dofterna Mandarin, Cederträ, Citron,Basilika och Lotusblomma,Salvia doftar somrigt och fräscht! Ska prova nyheterna Grapefruit Thyme och Mango Coriander, de låter som härliga kombinationer! 😊


Likes

Comments

My life


Jag är så galet trött och skulle vilja sova i typ 1000 år känns det som. Haha! Så det är tur att det är kortvecka nu, så man kan sova ut på torsdag. Nu är det inte är så långt kvar till festival, nästa onsdag går jag på min första semesterdag och 1/6 drar Muskelrock igång, jag är så taggad! Har tagit 6 dagars semester i juni för att åka på Muskelrock och Sweden Rock och sen har jag 4 veckor i juli, underbart! Får hoppas på att min stukade fot är bättre till nästa vecka för det tar ju sin tid innan det läkt.

Likes

Comments

My life


I helgen har det verkligen varit sommarvärme, solbränd har man också blivit. Vi har grillat vegetariska burgare hos fina vänner, dygnat, solat och igår blev en chill dag med solande och rosé! 😊 Helgen har varit toppen! Synd att den gått så snabbt bara, så som de brukar göra när man har roligt! 

Likes

Comments

My life


Jag räknar ner till

💀 Helgen!

💀 Muskelrock

💀Sweden rock

💀 4 veckors semester i juliLikes

Comments

My life

​Vi har grillat hos vänner, druckit öl, solat, hängt på uteserveringar, tagit några suröl på ölrepubliken, varit ute och käkat och firade sambon som fyller år i veckan. Vi var på Truckstop igårkväll och kollade på Monolord, så jävla bra! Jag har haft en bra helg, bortsett från att jag stukade foten igårkväll. Snacka om otur där! Bästa Truckstop hjälpte mej att linda foten, så schysst! De räddade min kväll! 

Likes

Comments

Music/festival


Åh, som jag taggat fredagen den 5 maj och har äntligen fått lyssna igenom Henrik Berggrens platta "Wolf's Heart" flera gånger och den är så grym! Efter 14 års väntan gör Bd-sångaren Henrik Berggren comeback och det är jävligt stort och jag är helt lyrisk! 😊  

Likes

Comments