Det er fortsatt rim og - grader her på froste og ingen ting gleder mitt hjerte mer. Eller om det kom snø hadde det vært helt ubeskrivelig fantastisk. I dag fikk jeg dekorert brettet jeg lagde i går.

Utrolig hva litt rødt kan gjøre med julestemningen. Det kommer nok mere og mere rødt i huset fremover nå. Ååå som jeg elsker denne tiden og kosen. Egentlig burde jeg lese til eksamen som jeg har i januar. Jeg må bare lage en sengegavl først.

  • 1 lesere

Likes

Comments

I dag er det -2 her på froste og det er nydelig rim på bakken. Selv om jeg aller helst skulle hatt snødekte trær og vinterlandskap så er dette hvertfall bedre enn regn og + grader.

Denne tiden er den beste! Ventetiden, spenningen, tradisjonen og kosen som følger med. Jeg elsker høsten og vinteren og spesielt juletiden er min favoritt. Jeg får sånn deilig følelse inni meg.

Julekanalen er forlengst sporet opp på radioen og den går jevnt og trutt hele døgnet.
Nå drar det seg til nedi underetasjen med opppussing. Mangler bare litt ny panel, beising og lister. I dag har jeg fikset litt små ting som hengt opp litt røykvarslere og festet noen ledninger. Så har jeg laget et brett jeg hat drømt om lenge. Inspirasjonen fikk jeg fra verdens råeste interiør og oppussings dame som driver bloggen huset på nordseth. Det er drømmehuset og jeg finner så mye inspirasjon derfra.

Brettet er laget fra vanlige planker jeg har hakket litt i og slått litt på og treverket rundt har jeg finne i skogen.

Synes resultatet ble ganske bra.

  • 1 lesere

Likes

Comments