​Oops, har ikke blogget på en stund nå. Vet ikke hva som skjedde egentlig. Noe i meg bare orket ikke lenger, for hva er egentlig vitsen. Å blogge er ekstremt tidskrevende og det opptar mye av ens tanker og energi. Er fortsatt litt usikker på om jeg skal fortsette eller ikke. Selvom det er slitsomt, så er det fortsatt ganske befriende å kunne eie sin egen lille plattform og slenge ut alt man tenker på eller vil vise fram. 

Jeg har iallefall ikke gitt opp helt enda. Kanskje jeg blir mer aktiv når den verste eksamensperioden er over.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Liquid Lipstick: Anastasia Beverly Hills "Midnight" - Choker: Dollskill

Testet denne looken for noen dager siden. Elsket den. Har helt dilla på chokers i det siste, digger det. Kanskje ikke det mest behagelige å ha på seg, men hva gjør man vel ikke for utseende i disse dager. Er vel en vanesak vil jeg tro. 
Har også forelsket meg i svart leppestift. Dessverre er jeg ikke tøff nok til å gå med det "in public". Mye fordi det ville vært helt krise for meg om den plutselig hadde blødd ut og jeg hadde endt opp med masse svart rundt munnen og svarte tenner og gått rundt sånn i byen uten å vite det selv. Jaja, kanskje en dag. 


Likes

Comments

Dette bilde beskriver hele min livsfilosofi.
Neida. Bare nesten.

Fikk pakke i dag fra www.dollskill.com
Seriøst denne siden anbefaler jeg på det sterkeste! Kjøpte meg to accessoarer jeg tenkte jeg skulle vise litt senere. Sinnsykt god kvalitet på det du får, og det geniale med siden er at du kan velge hvilken "doll" stilen din passer best, også får du kun opp klær, sko og tilbehør som matcher stilen din. Blir nesten litt stolt over hvor genialt konsept det er.

Likes

Comments

Nå for tiden har jeg blitt veldig glad i å sminke meg naturlig, altså en look som gir et naturlig utrykk med mye glød. Har for så vidt likt denne looken ganske lenge nå, men nå er det som regel det jeg går for til hverdags. Hender også det er den stilen jeg kjører på en kveld ute også. Ønsker å gi en liten tutorial på dette snart. Har tenkt utrolig mye og lenge nå på å begynne med videoer. Eventuelt å kjøre det på youtube også. Litt usikker, men er det noe jeg skal få til iløpet av tiden fremover er det å lage meg en liten workspace jeg kan filme videoene mine på. 

Likes

Comments

Sabat Magazine. Et helt genialt konsept og råbra magasin. Kom over det når de hadde lansering og jeg bestilte meg det første nummeret på sekundet. Jeg vil si dette er et magasin for alle feminister, moderne hekser eller kunsteriske sjeler der ute. For et fantastisk magasin. Fokuserer på naturen, "female empowerment", kunst og litt magi. Verdt hver eneste krone, så det kan på det sterkeste anbefales om det er noe som interesserer deg. For meg er det viktig å støtte slike nye konsepter og jeg håper vi får se mange flere utgivelser av Sabat i tiden fremover. 

Likes

Comments

Noen kaller Paris for kjærlighetens by, men i mine øyne er det Athen. Dette er med andre ord en by som virkelig har vokst på meg, som jeg bare elsker mer og mer hver gang jeg er der. Det er vakre bygninger, kjempe masse fin natur og parker. Ikke minst er det helt fantastisk god mat, bra øl og et sted å være hvis man liker å shoppe. De har så mange gode vintage-butikker, kjedebutikker og high-fashion brands om du er interessert i det også. Jeg anbefaler dermed alle som planlegger byferie i den nærmeste fremtid å ta turen hit!

Likes

Comments

Bukse og topp: Secondhand - Sko: Amsterdam - Solbriller: & Other Stories

Elsker dette antrekket her. Kjøpte buksene på Secondhand i Athen, og de passet som smurt på meg. Det er så deilig når det skjer. Måtte også tvinge mamma sin pus med på et av bildene. Fordi han er søt. Savner allerede Hellas massemasse. Var så mye enklere å være kreativ på klesfronten der. Når det er vinter i Norge går det altfor ofte i samme vinterjakke og samme vintersko. AltsåLite variasjon.

Men, nå har jeg så absolutt trua på at det begynner å gå mot varmere tider her i Oslo også, og jeg gleder meg til å gå helt ut med stilen min.

Likes

Comments

Måtte jo få med meg hva nasjonaldagen gikk ut på i Hellas. Fascinerende likt som Norge, med unntak av noen forskjeller så klart.

Er tilbake i Norge nå, som både er trist, men også fint. Det er snø her. Hva mer kan man si om det.

Likes

Comments

Topp, bukse og jakke: Secondhand - Sneakers: fra Athen

Du har kanskje lagt merke til litt nytt design her inne? BRA. Fordi tankene mine rundt bloggen har vært helt rundt i hundre de siste dagene. Orker ikke være en av millioner bloggere lenger, som skriver om det samme, tar bilder av det samme. Fra nå av skal jeg kjøre min egen greie. Nå er det slutt på det overfladiske. Så nå skal jeg heller bringe mote, inspirasjon, kultur, og gode tekster til folket istedet. Håper det blir godt i tatt imot og ikke minst, godt likt.

Likes

Comments

Merker når jeg er her at jeg egentlig er skikkelig dårlig på å ta bilder, har med kamera og hele pakka men jeg drar det så og si aldri fram. Frister så lite å bli sett på som idiot turist som står å tar hundrevis av bilder og seflies midt på gata, haha.

Har shoppet en del på greske secondhand butikker, skaffet meg en ny jakke som har blitt favoritt, litt topper, bukser og nye sko. Ikke minst har jeg vært innom Sephora og fått meg litt godsaker der også. 

Når jeg først har ferie, og har mye tid til å gjøre ingenting har jeg også fått tenkt veldig mye på hva jeg vil oppnå med denne bloggen og hva jeg ønsker å formidle her. Har ikke helt funnet ut av alt enda men jeg tenker masse på det, og har allerede fått noen ideer. 

Likes

Comments