Hej booboos'.

Denna veckan har bestått av absolut ingenting då jag varit sjuk. Så har endast varit skola för min del!
Denna helgen har bestått av en utgång i Brighton till klubben Patterns. En grym klubb och utekväll. Musiken i klubbarna är något annat jämfört med Sverige, så sjukt bra.

Idag så blev det en hemmadag fram till klockan 1700, då gick vi ut till stan och drack kaffe. Vädret var underbart idag, solsken, men framåt kvällen blev det väldigt kyligt. Nu ska jag lägga mig tänkte jag då en ny vecka börjar i skolan och planer att åka till London hela helgen som kommer! MER om det.

xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello!

Okej jag är ganska jetlaggad nu så vi får se hur bra detta går!
Har inte bloggat alls det senaste då min dator dog och jag hade ingen adapter eftersom uttagen är annorlunda i U.K. Men nu köpte jag äntligen en!

Jag har haft fullt upp idag, var alltså i Sverige idag, känns som att jag bara suttit på flyget idag. Åkte från residensen 7 imorse men kom inte iväg från London förrän klockan 12 (flyget skulle egentligen lyfta 0950). Åkte till banken, var klar på typ 10 minuter sen tillbaka till Landvetter. Så har bokstavligt talat bara varit på flyget och flygplatsen, men trots att jag var klar så snabbt så kom jag inte hem förrän 22:40 till residensen.
Flyget var alltså försenat påväg in till London, med 1,5h så ni förstår nog hur trött jag är.

Ska nanna nu direkt då jag börjar skolan tidigt imorgon, men nu ska jag allt försöka med lite mer blogg hehe.
Cheers!

Likes

Comments

Ännu en dag i skolan, slutade väldigt tidigt. Så fortsatte dagen genom att gå in till stan, satte oss o käka lite lunch och sen gick vi till The Lanes i Brighton! Det är alltså små smala gator med typ världens finaste byggnader, det var så vackert! Massa olika små caféer, helt underbart. Vi satte oss och tog en kaffe ute på serveringen med skinande sol!
Har varit ute ungefär hela dagen med dessa underbara människor!

Får avrunda här, cheers mates 👋🏽

Likes

Comments

Howay! Nu är man i England och har varit här sen igår, 11. Dessa två dagar har det varit fullt upp med introduktion och tid att lära känna varandra. Jag tror ni fattar. Igår när jag kom till mitt campus så blev jag visad till mitt rum direkt, med det så gick jag och la mig direkt en stund eftersom man var död efter flyget och allt. Lite senare blev det rundtur, fick träffa alla nya folk i hemmet och pizza i solnedgången på gården.
Fick väldigt bra kontakt med några tjejer från skolan, så vi bestämde oss för att gå ut till stan o ta en drink istället för att sitta hemma med resten o kolla film. Kvällen tog oss till en grymt härlig pub i centrala Brighton, som alltså var en klubb som hade mycket rock och punk inredning.

Idag började dagen med en härlig frukost och sedan hade skolan bokat privatbuss som tog oss runt hela Brighton i en timma, som en rundvandring. Ni anar inte hur vacker denna stad är, jag är helt blowned away. Efter rundvandringen åkte vi till skolan där vi fick massa information och även hade typ som ett litet talprov så att de ska veta hur duktig man är på engelska. Blev väldigt glad då läraren gav mig en komplimang om mitt talande.
Efter skolan drog jag ut med tjejerna till stan igen och åt på en jättegod Bufférestaurang, massa goda vegetariska och nyttiga alternativ, it's heaven. Sedan till en liten pub och sen handlade jag hem lite grejer som behövs i hemmet. Kom hem för typ 1h sen och känner att jag är så trött i benen efter allt gående. Sitter här med en sallad i handen och schemat inför morgondagen. Det är alltså imorgon alla kurser startar. Börjar 8:45 så det blir sängen alldeles strax för mig.

Brighton är en så underbart fin stad och jag har så mycket mer att upptäcka, men jag vet redan nu att jag stormtrivs. Mönniskorna är så himla vänliga och så välkomnande. Miljön och arkitekturen är helt breathtaking. Tyvärr så dog min telefon ganska tidigt under dagen så jag hann inte ta många bilder alls.

Det blev en väldigt lång text men endast för att jag var tvungen att sammanfatta båda dagarna, så ska försöka hålla mig mer kortfattad resten av dagarna.

Likes

Comments

Hola, mi amigos! Välkommen till min blogg som kommer handla om min resa till England där jag ska studera i elva månader. Vad ska jag studera? Jo, egentligen åker jag på en språkresa, så det vill säga att jag kommer studera engelska språket. Jag har ännu inte bestämt mig vad jag vill jobba med, så då tänkte jag: engelska är ALLTID bra att använda + får världens upplevelse och erfarenhet av att få bo i ett helt annat land med en helt annan miljö och andra människor.

Mitt flyg åker 07:50, söndag, från Göteborg Landvetter till London, Gatwick. Jag åker alltså helt själv, vilket är både skrämmande och spännande! Så nu är det massa förberedelser som görs hemma med packning, valutaväxling och sista minuten köp. Mycket som ska göras. Köpte alltså en liten laptop idag, som jag ska ha med mig till England för studierna och för andra personliga bruk, såklart. En TOSHIBA Chromebook med Skullcandy högtalare, 13.3 tum, Tack till mami och papi.

Avrundar här nu. Ni är välkomna att följa med på min resa som startar på Söndag. Ska försöka med så mycket uppdatering som möjligt och jag hoppas på att få the time of my life och på att ni kommer tycka det är intressant att få läsa om allting.

KRAM Linnda.

Likes

Comments