View tracker

Gaenger, foto

Vi har repat hela dagen, hann även klämma in ett psykologmöte vid 15. Var hemma vid 19, trodde vi skulle sluta mycket senare faktiskt. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, har inga läxor och har sett alla bra filmer på Netflix. Känn så konstigt att ha "tid över" är inte alls van vid det. Funderar på att se om Sherlock Holmes för ca 10onde gången.

Likes

Comments

Gaenger

"Vi" har repat hela dagen idag. I och med att jag har fixat backdrop / film och inte sjunger eller dansar så sitter jag mest och tittar på. Det är rätt mysigt. Lyssnar på musikarna när dom sjunger och dricker lite kaffe. Imorgon ska vi ut till scenen och repa på plats, planerar att slänga på mig en stor hoddie och ligga och sussa på någon bänkrad och lyssna på när dom tjafsar framme på scenen.

Likes

Comments

Gaenger

Har tänkt på att tatuera mig så länge nu, har varit sugen på en skiss av Picasso eller Matisse i några år. Men inte gjort något för inget känt 100, om jag hittar ett bra motiv så har jag ingen aning om var jag ska sätta den. Jag gör typ 80% av alla mina val på impuls och har bestämt mig för att min första tatuering ska vara någorlunda genomtänk.t Tycker det är så fint med skisser, den perfekta tatueringen enligt mig. Men har börjat se flera som gjort precis samma motiv som jag klurat på. Det verkar som att min storslagna ide inte var så unik trotts allt. Funderar dock på att göra någon av min morfars skisser? Gillar dom så mycket + att tatueringen kommer ha en personlig betydelse för mig. Måste rota fram någon som jag gillar extra mycket bara <3

Likes

Comments

View tracker

Frågor och svar , Gaenger

-första bilden, var är tröjan ifrån? <3

Det är Avas tröja, har tyvärr ingen aning

-Hej! Jag är 01a och ska alltså söka gymnasium snart och har funderat en del på vrg jarlaplan. Tänkte bara fråga om du kunde svara eller göra ett inlägg om stämningen på skolan och vad du tycker om att det nästan bara går tjejer där. Kram

Jag upplever stämningen som superbra. Alla är snälla, trevliga och måna om varandra. Det är ett otroligt fritt klimat inne på skolan. Du kan ha på dig vad du vill utan att bli ifrågasatt, din sexualitet eller könsidentitet blir inte kommenterade. Enligt mig, och det jag upplever så är det väldigt avslappnat och trevligt på Jarlaplan, skulle säga att det är en extremt "snäll" skola.

Jag tänkte på det endel i ettan, tidigare umgicks jag mest med killar och hade aldrig haft ett kompisgäng av tjejer. Störde mig på det först eftersom att killarna på Jarlaplan blir extremt "hypade" just för att det finns så få. Men en lär sig att hantera killarnas hybris och egon efter nått år ;) Nej men het seriöst, just nu är det lite fler killar på skolan eftersom det tillkom en ekonomiklass när 00orna började. Skulle säga att det är typ 30% killar. Tänker knappt på att det är fler tjejer, det är verkligen inte ett problem. Du söker dig automatiskt till de människorna du vill ägna med, kön spelar ingen roll. Kom på öppethus och snacka med oss elever! Och sök Jarlaplan, du kommer inte ångra dig!

Har skrivit lite om skolan HÄR och HÄR om nån undrar något mer är det bara att slänga iväg en kommentar.-hej vilken program använder du för att göra dessa skisser?

Du kan egentligen använda dig av vilket program som helst, Paint, Photoshop osv. Programmet kommer inte göra skisserna åt dig, om du förstår vad jag menar. Jag använder mig mest utav Photoshop eller Illustrator men det spelar som sagt ingen roll!

-Tack så himla mycket för att du skrev detta. Precis vad jag går igenom just nu och känner mig som den mest misslyckade och sorgligaste människan i världen. Det känns i alla fall pyttelite bättre att veta att jag inte är ensam i det. Tack igen <3

-Så bra skrivet och formulerat verkligen, kan känna igen mig. Och kom ihåg, du är aldrig ensam om dessa känslor/tankar<3 Kram!

Finaste, underbara ni. Detsamma. Ingen ska vara ensam i sin psykiskaohälsa, om nån behöver hjälp, stöd eller någon att prata med så är det bara att slänga iväg ett meddelande på insta direct <3

Likes

Comments

Gaenger

Väldigt långt efteråt

då jag inte kom ihåg dig längre

jag tänkte inte på dig, jag visste inte var du fanns

Men du kunde drabba mig som ett illamående

ett oväntat slag i maggropen

En gråt i halsen

ett rop i mina händer

Men till alla sa jag : Tänk att det går över

Det är verkligen skönt att det går över ´.Efteråt (4) av Kerstin Thorvall

Likes

Comments

Gaenger

Träffade Laura vid lunch för en promenad runt Söder. Vi drack Kaffe, kollade lite secondhand affärer och pratade om allt mellan himmel o jord. Inne på humana norpade en tjej åt sig en väska jag hade spanat in genom skyltfönstret. Rakt framför ögonen på mig, oj oj oj vad jag blev bitter. Hittade en märklig Burberry scarf i siden som jag köpte, måste sluta köpa konstiga saker på impuls. Tanken var att jag ska ha den som ett hårband, osäker på om det kommer att hända.

Ska måla naglarna och städa mitt rum. Vecka som kommer kommer bli så extremt hektisk. Projektarbetet fortsätter och vi ska ha en massa rep i skolan och på plats där konserten ska hållas. Har lite grejer som MÅSTE vara klara tills på tisdag. Har så blandade känslor kring hela det här arbetet, det är extremt kul. Men så krävande för lilla mig just nu. Det är svårt för mig att anpassa mig till en grupp nu, och att prestera inför andra. Om jag inte kommer en dag så förstör jag för hela gruppen. Hatar det. Har även ett möte med min psykolog och ett möte på Bup i veckan, vilket kommer klaffa enormt med föreställningen. Får se hur jag löser det.

Likes

Comments