View tracker
View tracker
View tracker

Gaenger

Hej på er! Vaknade upp och kände mig frisk och kry. Jag har nämligen varit superförkyld de två senaste dagarna. Trotts min förkylning så gick jag ut och brunchade med Jackie i torsdags på Greasy Spoon. Bor precis bredvid så tänkte "aja det spelar ingen roll om jag är ute lite" så jag petade i mig två alvedon och gick dit. Mycket dumt eftersom jag såklart bara blev sjukare av den lilla promenaden. Så jag låg hemma igår, och missade en fest som Nicole hade strut upp hos sig :(. Jag var SÅ nära på att peta i mig två alvedon igen och åka dit. Men jag hindrade mig själv, klapp på axeln till mig själv. Men nu är jag frisk, ska ner på stan och träffa Liza snart. Ska pressa henne på information om gårdagen och shoppa lite saker som jag behöver. Ha en bra lördag hörrni!

Likes

Comments

From

Gaah börjar fredagen med att i kursiv text skriva tack för att det äntligen är helg imorgon!! Har kört i 180 senaste veckan och jag behöver verkligen kunna göra någonting nu utan att ha stress över andra saker jag ska göra, längtar.
Därav har jag varit väldigt frånvarande härifrån bloggen men där har ni iallafall förklaringen, har knappt hunnit med att kolla instagram känns det som. Ny nivå av späckat schema för min del.. So long är det dock endast roliga saker så det gör mig inget å andra sidan :-)

Likes

Comments

Gaenger

Var hos min psykolog idag på eftermiddagen, det var verkligen så bra. Känner att jag äntligen har hittat en person som hjälper mig. har träffat så många skrällen som bara pratar på och drar ner mig istället för att lyfta upp mig.

Efter det så träffade jag Nicole, vi gick runt på stan, . Det var så lugnt och skönt att träffa henne. Hade det riktigt bra, pratade om massa spännande saker och hittade lite fina kläder, precis det jag behövde efter psykologen. Nu har jag precis skrivit min del i ett grupparbete om hälsa inriktat på ätstörningar. Så skönt att äntligen få nånting gjort. Jag har ingen skola imorgon, men ska ändå dit för att måla på ett projekt jag gör i bilden.

Likes

Comments

Gaenger

Hej på er! Hur mår ni? frågar aldrig er det, hjälp vad otrevligt av mig. Brukar ju knappt skriva "hej". Måste blir ändring samt ordning och reda nu.

Har varit hemma hela dagen idag, var verkligen tvungen efter den här helgen. Värsta helgen jag varit med om på länge, så mycket känslor och total kaos. Hatar att vara ifrån skolan så mycket som jag är nu, vill bara krama på tjejerna och skratta åt dumma saker pojkar har sagt under helgen. Har även blivit besatt av en ny serie 'Outlander' heter den. Superbra, eller vet inte om den verkligen är så bra ( såg nu att den hade 5 stjärnor på netflix så den är nog ok ) men är som sagt besatt nu. Helst av allt vill jag krypa in i datorskärmen och leva i serien. Tänkte skriva att jag ska "förbreda mig för imorgon " men insåg att det aldrig kommer hända. Ska istället ta en till kopp te och kolla på ett (eller flera) avsnitt. Puss

Likes

Comments