God mandag, dere!


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og sitter her svett og fæl - skulle trodd jeg hadde vært på den treningsøkta, men neida. Her har bare frøkna bestemt seg for at det var en god idé å ta på svarte jeans, bluse og cardigan til jobb. Blir kjole imorgen for å si det sånn!

Temperaturene de siste dagene har vært langt over det jeg er komfortabel med, og det har gått litt utover turene mine, selv om det er en latterlig unnskyldning. Først klager man over at det ikke er bra nok vær, også klager man på for bra vær, liksom.
Når jeg står opp om morgenen viser gradestokken allerede over 20-tallet, men de siste dagene i forrige uke fant jeg ut at mellom 22-22:30 var et fint tidspunkt å gå ut på. Da er både sola på vei ned, og hvis man er riktig heldig har man litt vind i trærne også.

Mine mål for uken

Som jeg skrev i gårsdagens innlegg føler jeg at de siste ukene har gått veldig bra kostholdsmessig, men treningen er et stort forbedringspotensiale! Det ble bedre forrige uken enn uken før, så nå prøver jeg igjen med hverdagstreningen:

- En gåtur hver dag, minst en av de må være lange gåturer.
- 2 yogasessions.
- Drikk minst 3l vann daglig. Har blitt utrolig flink på vanndrikkingen i det siste, og brusdrikkingen har dermed gått litt automatisk ned, men i denne varmen er det bare å hive innpå!
- Fortsette et sunt og rent kosthold.


Har du noen mål for den kommende uken? :)


Nyt resten av mandagen og varmen dere! <3

Liker

Kommentarer

Da var det søndag igjen! Har du hatt en bra søndag så langt?

Min ble tilbrakt i botanisk hage på Tøyen her i Oslo - utrolig koselig! Botanisk hage heter egentlig Naturhistorisk  museum og har en botanisk del, geologisk del og zoologisk del. De har også en egen avdeling med utgravninger fra vikingtiden osv. Mye å velge mellom altså - og jeg rakk sånn ca halvparten.
Fikk gått rundt i botanisk hage, som var nydelig, med omvisning. Siden det var min første gang der var det utrolig greit å få litt ekstra info om stedet. De tilbyr forresten gratis omvisning hver søndag i sommermånedene fra 14:00-15:00 hvis du er i nærheten - utrolig fin måte å tilbringe søndagen på med god trim i sola!

Uken som gikk...

Har ikke blitt sånn altfor mye blogging denne uken, men tenkte å oppdatere dere litt på hva som har skjedd allikevel! For her er det endel som har skjedd. Vektmessig er jeg nå igjen under 120kg, som selvfølgelig er utrolig herlig. 120 var mitt første delmål, så nå er jeg klar for å kjempe meg ned til 115. Den siste uken har jeg egentlig ligget ganske permanent mellom 118 og 119, noe som har irritert meg ganske mye. Jeg har prøvd å finne årsaken til at jeg ikke går ned noe særlig nå, og planen denne uka er å øke vanninntaket.

Kostholdsmessig har jeg holdt meg stabil denne uka, og er spesielt stolt over at jeg klarte å sno meg unna fristelser idag. Både takeaway og is fristet som bare det etter turen, men jeg hadde både honningmelon og banan hjemme, så det løste seg, hehe.

Treningsmessig har jeg blitt flinkere til å gå turer, selv om jeg skal ærlig innrømme at det ikke har blitt hver dag. Jeg har skulket litt, men målet er å bli flinkere neste uke! Potensialet er der, for å si det sånn ;)

Nå er det bare å nyte resten av søndagen - ønsker dere en super søndag videre <3

Hvordan har din uke vært?

Liker

Kommentarer

God torsdagsmorgen, dere!

Tenk at det er torsdag allerede, da! Føler denne uka her har flydd avgårde :)
Er skikkelig herlig når hverdagene forsvinner like fort som helga, hehe!

Denne uka har virkelig motivasjonen min vært på topp, og jeg kjenner at det er utrolig herlig å være i medvind igjen. Det er noe eget med det: når man spiser næringsrik og bra mat, føler man seg bra. Og når man føler seg bra, da går det bra - over hele linja.
Selvfølelsen øker ganske mange hakk får man si, når man går på vekta hver morgen og ser et lavere tall. Den øker også når jeg merker at hva jeg putter i kroppen har noe å si - håret mitt har blitt tykkere og mer glansfullt og huden min er så godt som kvisefri og gløder.


Jeg har merket tidligere når jeg har spist rent at det er en helt egen følelse man kjenner i kroppen, når man føler seg på topp. Du vet - når kroppen er så fornøyd at hjernen ignorerer både sjokolade- og snackshylla. Det er utrolig deilig å vite at kroppen min heller vil ha bønner og linser enn melkesjokolade og ostepop.

Samtidig vet jeg at nå kan jeg ikke slutte og starte dit jeg var. Jeg vet hva som skjer når jeg bryter og overspiser - jeg har vært der før: kroppen får et stort sukker- og junkfoodsjokk. Det er først når du ikke har spist snop på lenge at du kjenner hvor lite godt du har av den: hodepine, fordøyelsesproblemer og plutselig masse urenheter i ansiktet var bare noen av "bivirkningene" jeg fikk forrige gang.
Ikke igjen - det er helt sikkert! Det er det faktisk ikke verdt, syntes jeg.

Jeg har en liten cheatday i vente, da. Jeg drar hjem i starten av august for å arrangere en sommerfest, men jeg har sneket inn noen sunne alternativer der også. Ja: det blir servert cupcakes med fancy frosting og chips og drinker - men det blir også friske og deilige fruktspyd, grønnsaker med dip og hjemmelaget, sunn tapas.


Nyt resten av torsdagen og sommervarmen dere! <3

Liker

Kommentarer