God mandag!

Blir en avslappet morgen i dag; begynner ikke på skolen før 12, nemlig, så nå tar jeg igjen ekstra lesning og forberedelse før forelesningen i dag og møtet jeg skal på i kveld. Dagen i dag blir ganske stress - det er forelesning fra 12 til 15, også begynner møtet mitt kl 16 og varer til ca 22.

Jeg gleder meg til begge deler: forelesningen er i et av de kjekkeste og letteste fagene mine, og selv om møtet jeg skal på er veldig langt og ofte litt tørt, syntes jeg det er kjempekjekt å få lov til å delta på. Det som er dumt er at jeg nå har minimalt med tid til alt det andre jeg gjerne skulle gjort. Klarer ikke å få klemt inn en liten tur engang; det er altfor rått i luften når klokken passerer 22, og jeg er egentlig nok forkjølet som det er.
Nevnte det så vidt i går, men hele uken min denne uken skal være litt som i dag, og det blir derfor litt forskjell fra bloggingen. Tenkte bare jeg skulle gi en heads up - kommer forhåpentligvis sterkere tilbake neste uke.


Ha en fin mandag!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei!

Ble lite med oppdateringer i går, så tenkte jeg kunne ta et lite oppsummerende innlegg. Var egentlig ikke så mye som foregikk i helgen, så da er det nesten like greit å samle alt, tenker jeg :) Jeg har jo et ganske strengt regime over meg selv i ukedagene, imens grepet løsner litt mer i helgene. Det er fremdeles en tilvenningssak å vite hvor mye løsere grepet skal være, og ikke minst: hvordan løsne det uten å gå helt crazy.

Lørdag var definitivt en ordentlig kosedag. Både søsteren min og jeg hadde helt tom timeplan, så vi dro inn til byen for å gå rundt der, nye høstværet og knipse litt bilder. Gikk til slutt inn til selve bykjernen og handlegatene for å se litt, og endte opp på restaurant etter å ha vandret rundt i totalt 3 timer. Begge bestilte Club Sandwich, som ikke akkurat var det sunneste alternativet på menyen, men sååå godt! Mettet utrolig godt, så endte bare opp med å spise litt mer enn halvparten.


Søndagen i dag skal bare nytes. Har akkurat spist lunsj, og etter at jeg poster dette blir det full rydding av huset før jeg setter meg ned for å studere litt og forberede meg på neste uke. Har virkelig en travel uke neste uke! Rekker ikke treningssenteret en eneste gang, og det er kun 3/7 kvelder jeg faktisk skal tilbringe hjemme. Håper det ikke går utover bloggingen, men blir definitivt ikke like bra som det har vært denne uken!

Likes

Comments

Hei!

Akkurat kommet hjem fra en veldig kjapp økt på treningssenteret. Hadde egentlig tenkt å prøve meg på et høyere nivå med litt mer intensiv trening, men var så sen ut døren i dag, at det får bli en annen gang. Veide meg i dag også, og er mildt sagt superfornøyd med resultatet! Har gått ned 900g siden onsdag: fra 114,4 til 113,5 - hvor fantastisk er ikke det? Det er så kjekt å se at hardt arbeid gir resultater og at det jeg gjør faktisk funker :)

Nå blir det litt oppdatering på serier, og en god lunsj, før jeg stikker på jobb. Er hekta på Aber Bergen på TV3 og Designated Survivor på Netflix for tiden, og begge kom nettopp ut med nye episoder. Anbefales!


God fredag!

  • 4 lesere

Likes

Comments

Hei!

Akkurat kommet hjem fra jobb, og sitter nå i sengen og koser meg med sesong 1 av Gossip Girl og dagens "middag". Hadde alle måltidene i dag fullt planlagt, men jobb var kjempehektisk - jeg løp konstant mellom kunder og påfyll av varer, så da ble det ikke mat på jobb slik jeg hadde planlagt. Var der jo bare i 5 timer, så hadde ikke krav på pause heller, men selv da pleier jeg å trekke meg unna i 10-15 minutter og ta en Skyr eller en frukt eller noe. Så da blir det mat nå istedenfor: så her sitter jeg da med en flaske Pepsi Max, en blåbær Skyr og en Nutrilett proteinbar. Og Netflix på skjermen selvfølgelig. Ordentlig kos!

Lite illustrasjonsbilde fra jenta som tydeligvis aldri har hørt om skjermrenseservietter, haha.


I morgen blir det kjapp tur innom treningssenteret om morgenen før jeg stikker på jobb klokken 3. Blir innveiing, selvfølgelig (denne gangen med glede - nå har jeg "oppført" meg de siste dagene, haha) og skal prøve meg på et litt høyere nivå på den elliptiske maskinen.


​Oppdateres i morgen på hvordan det har gått; nyt resten av torsdagskvelden :)
​Hva har du gjort i dag? 

Likes

Comments

God onsdag!

Er straks på vei ut døren for å rekke et møte i byen, men tenkte jeg skulle oppdatere her litt først. Dro på trening rett etter forelesning i dag, og hadde en veldig bra time med cardio på den elliptiske maskinen. Forbrente 527 kcal på den i dag; og jeg merker at det går mye bedre. Da jeg begynte å trene gikk det ganske tregt, og jeg måtte ta en del pauser, men i løpet av hele runden i dag tok jeg bare to småpauser for å drikke litt vann innimellom slagene. Blir jo fremdeles både svett og sliten i bena, selvfølgelig, men har begynt å tenke at jeg skal begynne å "uppe" nivået litt. Neste gang jeg skal på treningssenteret er jo på fredag før jobb, så da tenker jeg at jeg prøver meg på 600 kcal som mål istedenfor 500.
Veide meg jo også i dag, og jeg hadde visst ingen grunn til å være "redd" for tallet på vekta denne gangen. -500g har det blitt siden forrige torsdag, og jeg sier meg fornøyd med det :)


Møtet mitt begynner kl 19, og forhåpentligvis varer det ikke så veldig lenge, slik at jeg får tatt meg en god tur når jeg kommer hjem. Middagen hopper vi over i dag, men lagde meg istedenfor noe god og proteinrik "nødproviant" som jeg hadde for litt siden: 2 kokte egg, 4 skiver mager skinke, salatblad, tomat og agurk - alt "sammenpresset" i en sandwich mellom to grove skiver. Godt, sunt, og takket være eggene metter det leeenge! Pleier alltid å lage meg dette som en god lunsj hvis det er lenge til middag, eller dersom det rett og slett ikke blir tid til middag den dagen :)

Ha en fin onsdag!​
  • 8 lesere

Likes

Comments

God tirsdag!

Akkurat kommet hjem fra en sen forelesning i miljøkriminalitet - fy søren for et tungt stoff! Vi har siste forelesning i faget i morgen, og jeg kjenner det skal bli litt deilig. Så nå har jeg egentlig bare sittet under pledd og dyne og lest pensum en liten stund før det blir tomatsuppe til middag.

Var ute på en liten tur tidligere i dag, men den ble ikke så lang som jeg hadde håpet, så da tar jeg heller og pakker meg ekstra godt inn i skjerf og hansker etter middag og går en lengre tur da. Har gått litt "så som så" i matveien i dag også, så måtte nesten gått en lang tur uansett, hehe. Er innveiing i morgen og jeg er så spent! Håper selvfølgelig jeg har gått ned en del, men tviler egentlig litt. Ødela for meg selv i helgen, og i går begynte jeg å spise brød igjen. Elsker brød - spesielt de nye som er litt crispy i kanten/skorpa. Men hvis jeg først begynner å spise godt brød, så stopper jeg ikke for å si det sånn (med mindre jeg har andre rundt meg som ser hvor mye jeg tar. DA har jeg selvkontroll). 

Har egentlig ikke spist noe kjempedårlig, liksom, men har ikke vært spesielt flink heller. Føler jeg har spist mer enn jeg er komfortabel med.

  • 7 lesere

Likes

Comments

God kveld!

Akkurat ferdig med å spise middag nå (ble restemat i dag, så pølselakpskaus i dag også, gitt) og skal snart gyve løs på litt skolearbeid. Noe særlig tur frister ikke i dag altså; det er kaldt, ekkelt og vått ute - men jeg skal trene i dag og når valget står mellom et stappfullt treningssenter og gåtur i regn, så blir det faktisk gåtur.

Tror jeg har nevnt det ved tidligere anledning her, men jeg liker ikke å trene sammen med andre mennesker, haha. Er jeg den eneste som er sånn? Da jeg for første gang startet på treningssenter, som 15-åring, meldte jeg meg på masse gruppetimer, men fant ut at det ikke var min greie. Og det er jo helt ok. Men nå har det utviklet seg til å også gjelde når det er flere folk på senteret samtidig. Løsningen har blitt at jeg kun trener om morgenen i ukedager, som da blir de dagene jeg har fri fra skolen, slutter forelesning tidlig eller starter veldig sent på jobb eller skole.


Ukens treningsplan

Mandag:
1,5 times gåtur

TIrsdag:
1 times gåtur om morgenen (sen forelesning)
1,5 times gåtur om kvelden.

Onsdag:
1 time elliptisk etter forelesning
1,5 times gåtur om kvelden

Torsdag:
1,5 times gåtur om kvelden etter jobb

Fredag:
1 time elliptisk før jobb

Lørdag:
1,5 time morgentur
1,5 time kveldstur


Søndag:
Samme som lørdag


Syntes det har vært så praktisk å lage meg en treningsplan i det siste. Satt i en av pausene på skolen i dag og snekret den sammen. Det er liksom så lett å se for seg på starten av uka at "jeg vil løpe x antall mil" og "jeg skal gå på treningssenteret annehver dag", men så kommer virkeligheten brasende inn. Min treningsplan er ikke så veldig omfattende, og selv om dette ikke er en travel uke for meg, så bærer den preg av at jeg har forelesninger å rekke, jeg skal studere, jeg skal i møter og ikke minst: vi skal lage julebutikk på jobb. Føler det er så greit, selv å skrive opp at jeg skal gå en tur, for da vet jeg at "ok, det er dårlig vær i dag, men jeg har faktisk sagt til meg selv at dette skal jeg gjøre". Også gjør jeg det. 
Innerst inne er jeg egentlig ganske overrasket at det funker på meg. Jeg er selverklært (forsåvidt også av de som står meg nærmest, heh) verden lateste person, så det at jeg gjør noe fordi jeg har skrevet det ned på et lite stykke papir eller på internett noen dager i forveien er egentlig ganske utrolig. 

Men nå ser det ut som om det faktisk er oppholdsvær ute, så da stikker jeg ut på turen min :)

Håper dere har hatt en fin mandag.Likes

Comments

God morgen!

Ny uke og nye muligheter! Forrige uke avsluttet jo ikke så veldig bra, kan man vel si, men jeg har bestemt meg for at denne uken skal være bra. Begynner sent på skolen idag, så morgenen tilbringes i sofakroken med en yoghurt, en kopp te og noen forelesningsvideoer. Herlig måte å starte dagen på :)


Heldigvis er ikke dagen i dag så veldig travel, så blir en lett start på uken. Det blir nok bare en del skole og skolearbeid og forhåpentligvis en fin kveldstur før solen går ned. Blir nok et mer utfyllende innlegg til på bloggen i kveld, med ukas treningsplan og oppdatering.

Hva er dine planer for idag?

Likes

Comments

Hei dere!

Akkurat kommet inn fra tur nr 2 idag. Kjente det var såå deilig å komme seg ut og bevege seg etter alt det tullet jeg har spist i helgen. For første gang på lenge har jeg nemlig spist både sjokolade, popcorn, ostepop og baconcrisp (ikke alt på samme dag da, hehe), og selv om måltidene ellers faktisk har vært sunne har kroppen min reagert på det i hele dag og i går. Ikke bare sånn standard oppblåstfølelse man får når man har spist noe med litt mye salt i (med tanke på hva jeg har fått i meg, har jeg sikkert krysset den linja for lengst da), men jeg har faktisk vært fysisk dårlig. Både lett hodepine og vondt i magen, for ikke å snakke om heftige break-outs med kviser i ansiktet.
Satser på at kroppen min husker både hvor dårlig jeg føler meg og grunnen til dette, sånn at jeg klarer å holde meg så langt borte som mulig fra usunt snacks i fremtiden.

Maten idag har også vært ok sunn og god. På middagsmenyen sto pølselapskaus; vi lager den av poteter, pølser og diverse grønnsaker (gulrøtter, selleri, purreløk++). Utrolig godt, og perfekt søndagsmiddag, syntes jeg! Nå skal jeg sette meg ned i sofaen og la maten synke litt, i mens jeg ser på noen episoder av New Girl. Har sett det mange ganger før, og er perfekte serien for en liten underholdning i hverdagen. Episodene er små også, så er perfekte til å bruke som f.eks studieavbrekk. Anbefales hvis du ikke har fått sett den enda; er på Netflix :)
Etterpå skal jeg sette meg ned og lese på skatterett og planlegge neste uke. Slenger ved noen bilder nederst i innlegget her fra turene mine idag. Var kaldt ute, men hva gjør vel det når man går i fine omgivelser?

Likes

Comments

God morgen, dere!

(kan man si det når klokken har passert 11?)

Ble en sen morgen på meg idag. Akkurat nå sitter jeg ved frokostbordet med en kopp Chai te og helgens utgave av Dagbladet. Kjøpte den fredag formiddag, men har ikke klart å få meg selv til å lese den før nå, haha. Søndager er latskapsdager for meg, så på planen i dag står egentlig bare et par turer (begge på mellom 45 min - 1,5 time) og planlegging av neste uke + se over noe skolearbeid. Jeg liker å ha alt klart til mandagen starter, da blir det liksom lettere å starte den nye uken. Litt mindre surr. I tillegg til at søndagen ikke blir daffedag som den hadde blitt hvis ikke.

Har du noen planer for idag?
​Ønsker alle en fin søndag, også snakkes vi gjerne i kveld :)

  • 8 lesere

Likes

Comments