Livet, Mat

Såå igår blev det inget inlägg som ni kanske märkte. Hade en ganska kass dag med både huvudvärk och trötthet deluxe!

Men nya tag idag. Morgonens frukost bestod av havregrynsgröt toppad med havtorn, gojibär, hallon, björnbär och blåbär. En riktig vitaminboost!
Nu ska jag precis börja ett jobbpass så vi hörs av senare ikväll!

Kör hårt and stay strong!

//fromfat2fit

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet

Här ekar det tomt med inlägg och folk.. hahah!!

Har haft fullt upp hela morgonen och förmiddagen med att skjutsa folk hit och dit, städa, diska och plocka iordning lite.

Imorse blev det en 6km pw med en av mina bästa vänner, det är ju alltid trevligt med lite sällskap. Efter det så blev det lite frukost och sen har dagen bara rullat på. Sitter nu på balkongen i solen och dricker en kopp kaffe och bara njuter av vädret. Vi får se vad kvällen erbjuder men tror nog att jag ska ta mig ut för en runda till ikväll.

Har så sjukt mycket energi så kör nog lite lätta intervaller och lite crossfit-övningar. Men jag håller mig och er uppdaterade... om det nu är någon som läser detta förutom jag. 😋😅


Kan ju dela med mig av en av belöningarna jag tänker ge mig själv när halva tiden har gått. Alltså om 363 dagar, då kommer denna tatuering att få pryda min vänstra arm!


//fromfat2fit

Likes

Comments

Mat, Livet

Dags för den sista rasten för dagen och sitter här med en mage som kurrar som aldrig förr. Jag vet inte om det är så att man kan känna skillnad såhär fort när man helt plötsligt bryter en vana. Tillåt mig att förklara!

Jag har aldrig varit en frukost-människa. Jag har druckit mitt kaffe och rökt alldeles för många cigg och sen fortsatt med dagen. Med enbart 5 timmar sömn denna natt så förväntade jag mig en lindrig huvudvärk såhär framåt eftermiddag/kväll men ingenting. Kan det vara så att den frukosten jag åt imorse har något med det att göra? Att bara för att jag faktiskt har ätit snart tre ordentliga mål mat denna dag och två mellanmål så har huvudet hållit sig?

Jag vill tro det och tänker nog att det faktiskt är så. Isåfall så kommer jag garanterat att fortsätta med det här utan några större problem.

Dags att slänga i sig den sista kvargen och fortsätta jobba. Vi hörs ikväll! 😊💃🏻🎉

//fromfat2fit

Likes

Comments

Livet, Träning, Mat

Klockan är nu strax efter 11 och jag har hunnit med att köra ett träningspass på 45 min, kondition och lite armar.

Dagens frukost bestod av havregeynsgröt på 1dl havregryn, toppad med jordgubbar och mango! MUMS!!!! Två koppar kaffe och en macka gjord på majsmjöl! 👍

Ska nu göra mig redo för jobbet och ja så blir det nog ett inlägg ikväll också, kanske ett under dagen... vi får se! 😅😊

//fromfat2fit

Likes

Comments

Träning

För att nå mitt slutgiltiga mål och för att hela tiden hålla uppe motivationen så har jag några delmål som jag har tänkt att jag ska presentera vid varje ny månad. Och det är nu dags för det första!

*trumvirvel*


3km jogg på 20min.


Jag fick denna idé om mål som inte har med vikten och vågen att göra av en vloggare vid namn obesetobeast. Grym kille som är så galet inspirerande. Så stort tack till dig!!

Nu är det dags för lite morgonpromenad och frukost!

//fromfat2fit

Likes

Comments

Livet, Självkänsla

Jag ska nu försöka mig på det här med att blogga, mest för att jag själv ska kunna ha något att gå tillbaka till för att få lite ny motivation och för att se hur långt jag faktiskt har kommit.

Tanken är väl att jag här ska samla alla tankar, funderingar, idéer och andra delar av livet som jag har framför mig.

Jag väger idag in på 112,7 kg. Jag är 187cm lång vilket innebär att jag har ett stadigt BMI på 32. Gränsen för fetma går vid 30. För att komma ner på en hälsosam vikt så måste jag gå ner 25kg. BMI tar ju dock inte hänsyn till muskelmassa eller fettmassa, så det kan ju vara något missvisande, men för att ha ett mål att gå mot så har jag bestämt mig för 25kg.

Hur jag ska uppnå detta kommer jag nog att bena ut allt eftersom jag kommer längre in i detta. Just nu ska jag bara ta en dag i taget och hela tiden ha siktet inställt på mitt mål. Den 1 juni 2019 så ska jag ha gått ner 25kg och även fått lite bukt med definition av muskler. Det känns i nuläget som ett ganska så bra mål och inte alls ouppnåeligt på något sätt.

Så välkomna att följa med på vad som kommer att bli mitt livs jobbigaste, roligaste, värsta och bästa resa jag någonsin gör.

This is the way i wanna live!

//fromfat2fit

Likes

Comments