Billig hotell: Wake Up Copenhagen 🏢


Sykt digg brunsj: The Union Kitchen

🥐🥑🍉


Sushi for sushi-elskere: Sushi Lovers i Torvehallerne (og kjøp deg en salted caramel sjokolade der til dessert, seriøst) - eller Sticks'n'Sushi 🍣🍤


Mer lyst på noe søtt: Crêpes fra en bod på Strøget


Ute-pils og bruktbutikker: Nørrebro


Museum: Ny Carlsberg Glyptotek

(🌴🌴🌴)


Shopping for regnværsdager: Fisketorvet Shoppingsenter 👡👙🏃🏾

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Reising, Min dag i bilder


Ok, det er ikke rart at Danmark er kåret til verdens lykkeligste land. Hvite strender, små mursteinshus, god mat, kunst og kultur - alt er bare hygge. Jeg har vært forelsket i dette landet siden jeg dro hit med familien som barn, og det slutter aldri å imponere. I går ankom jeg Skagen, og i dag har jeg prøvd å se alt dette lille stedet har å by på 🌾🇩🇰❤️

Likes

Comments

Tanker

jeg er hun

som alltid blir for full

av følelser

(dikt av Ida Lórien Ringdal <3)

Likes

Comments

Reising

Å få brunfargen til å vare lenge - et av livets store mysterier.

Etter år med empirisk forskning - tusenvis av hypoteser, studieturer, utprøving, feiling, latter og tårer- er jeg stolt av å presentere den ultimate guiden for å få brunfargen til å vare lengst mulig.

Før:

Før du skal ut i solen er det viktig å skrubbe huden godt. Når man skrubber huden, fjernes gamle hudceller- som uansett snart vil forsvinne av seg selv (og dermed ta med seg brunfargen). Seriøst viktig!

Det er veldig lett å lage sin egen skrubb. Da tar man bare salt og tilsetter litt oliven eller kokosolje. Jeg pleier å tilsette en eterisk olje som lukter godt også, som kan kjøpes på naturkostbutikker.

Jeg bruker også skrubber fra Rituals og Body Shop. De lukter vilt godt, er billige og gode 😍


Fuktighet er alltid viktig, så smør deg godt inn med en body loation. Jeg har prøvd sykt mange forskjellige opp gjennom årene, men den jeg synes er desidert best er denne fra Biotherm 👇🏾 Ta på mye og gjerne to ganger! Og det hjelper ikke om man bare legger det utenpå huden, den må virkelig jobbes inn 👊🏽 Se på det som en liten treningsøkt! 💪🏽

Og husk å drikke mye vann, det er alfa og omega 💦💦

Mens du koser deg i solen, og tror at du aldri kommer til å begynne og flasse og miste fargen:

Bruk solkrem!!! Finn en solkrem som gir god fuktighet, smør deg ofte og unngå å bli brent 👧🏾 En vis mann sa en gang "jo fortere fargen kommer, jo fortere forsvinner den". Få jevn farge over tid!

Hvis du ikke har så god tid eller ikke får så lett farge, så prøv Australian Gold sin solkrem med instant bronzer. Den er sykt god 😍 (!!!)

Kan kjøpes på blivakker.no (du er allerede vakker fra før av, plis la den nettsiden bytte navn 🙄)


Mens du er i solen og når du er kommet hjem:


SKRUBB!

Fortsett å skrubbe huden. En periode trodde jeg at nøkkelen var å være veldig forsiktig med huden, liste seg på tå så ikke brunfargen skal falle av - men nei. Trikset er virkelig å skrubbe huden litt hver dag, da slipper man at all brunfargen faller av på samme tid.

Smør deg med body loation. Etter dusjen, før du legger deg, før frokost. Hele tiden. Aloe vera og kokosolje er også sykt bra!


Når alt håp er ute:
Uansett hvor nøye og flink man er, vil brunfargen falle av etter hvert. Jeg pleier å bruke litt selvbruning når jeg enda har litt farge igjen.

Og hallo, jeg kjøpe denne 👇🏾 på Kicks for en stund siden, og den er sykt god om du enda har litt farge og trenger litt ekstra glød fort. Den er virkelig mitt lille ess i ermet. Det er ikke en selvbruner, men en body loation som gir farge med en gang. Den tørker inn i huden, og lukter veldig godt! Perfekt om du skal gå med kjole og vil ha litt farge på beina og armene🙏🏼😍 Koster bare 129 kroner wii!


Sånn, det var det jeg hadde for denne gang. Lykke til, og lenge leve brunfargen 👧🏾❤️🏆

Likes

Comments

Mat

I dag lagde jeg min favorittpai til middag. Jeg fant denne oppskriften på nettet for lenge siden, og har brukt den mye. Paien passer til både lunsj, middag og kvelds, og den er perfekt å ha med på skole og jobb!

Paien er veldig lett å lage og tar ikke mye tid- noe som passer veldig bra for en utålmodig sjel som meg.


Dette trenger du:

Paibunn:

200 gram eller ca. 3,5 dl hvetemel (jeg bruker som regel speltmel. Man kan også bruke 125 g mel og 75 gram cottage cheese)

100 gram smør

3 ss kaldt vann


Fyll:

200 gram fersk spinat

1 fedd hvitløk

Fetaost

Soltørket tomat

3 egg

2,5 dl lettmelk

Salt og pepper


Og så gjør du bare sånn her:

Del smøret i terninger, og smuldre sammen med hvetemelet. Tilsett vann til du får en god, sammenhengende deig. Pakk deigen inn i plastfolie, og la den stå i kjøleskapet i en halvtime (hvis ikke du gidder eller har tid til å vente, så går det fint å hoppe over dette - det gjør som regel jeg 💃🏽).

Trykk deigen ut i en paiform (ca 24 cm i diameter) og prikk lett i bunnen med en gaffel. Stek den på 200 grader i ca. 10 minutter, til paien såvidt begynner å få litt farge.

Hakk opp hvitløken og stek den litt før du tilsetter spinaten. Spinaten skal såvidt falle sammen. Ta spinaten over i paiskallet, og fordel fetaost og biter av tomat over.

(Dersom du vil kose deg litt ekstra, kan du steke biter av bacon og ta det oppi, det er vilt godt 🥓)

Pisk sammen egg, melk og krydder og hell dette over i paien. Stek den på 200 grader i ca 30 minutter eller til paien har stivnet.

Og tada, sykt enkelt og veldig godt 👅

Likes

Comments

Tanker

Adieu - my love - my only one. Do catch them in the air - those 2999 1/2 little kisses from me which are flying about, waiting for someone to snap them up.

...

Ever your
Mozart

Likes

Comments

Trening

Her er til deg som spiste Sørlandschips hele helgen. Til deg som gikk i pysjen, og som kun byttet til vanlige klær i fem minutter mens du plukket opp sushi takeaway. Til deg som kom ut av soverommet søndagsmorgen, og kastet smågodtet opp i det øverste kjøkkenskapet - for så å hente bort en krakk minutter seinere, ta det ned og innta det som frokost. Til deg som så to sesonger av New Girl uten skam. Til deg som ikke vasket håret, men som så lekkert puttet det i en pariserflette i håp om at ingen skulle se det - over Snapchat på mobilen. Til deg som gikk sminkefri og fornøyd, som har innsett at man ikke alltid trenger å være sosial og sunn og ha så høye krav til seg selv, men som også har skjønt at balance is key og nå vil ha et raskt og effektivt treningsprogram for hele kroppen, som du har innsett fungerer. Her er til deg:


Neida, men fra spøk til alvor. Her er et HIT - treningsprogram (les om HIT-trening her ) jeg bruker når jeg trenger en god, rask og effektiv treningsøkt for hele kroppen - eller som oppvarming før en styrkeøkt, etter en joggetur eller før jeg hopper i dusjen en kveld og ikke har fått tid til å trene den dagen. Kan gjøres hjemme også, jeei. Jeg lover at du kommer til å være svett og fornøyd etterpå!

Gjør så mange runder du klarer på 15 eller 20 minutter!

Likes

Comments

Klær, Reising

Ok. First things first. Bikinier.

Er det noe jeg alltid er på utkikk etter så er det bikinier. Jeg føler virkelig jeg aldri får nok.

Det finnes lite som er bedre enn å våkne opp av solen som siger gjennom gardinene. Gardinene som egentlig skulle være lystett, men som heldigvis ikke er det fordi jeg hoppet på en tur til et billig hotell. Sette seg opp i sengen, litt solbrent fordi man badet litt for mye og smurte seg litt for lite dagen før, og stå opp. Slenge på seg en bikini, tråkke i sandalene og tusle ut - klar for en ny dag med en ny bikini.


eBay.com / mango.com / cubus.com / victoriassecret.com / eBay.com

Jeg får ofte spørsmål om hvor jeg kjøper bikiniene mine, og det er virkelig alt fra Ebay eller en liten sjappe på hjørnet ved hotellet, til kjente kjedebutikker og nettbutikker. Det er en evig jakt. Bikiniene mine er som regel veldig rimelige, ettersom alle pengene jeg har brukes til spare opp til neste reise.

For dere som snart skal på ferie eller som bor i en by der det ikke er 13 grader og regn, har jeg funnet noen fine, rimelige bikinier som er på ønskelisten min:


Bikinier fra cubus.com

Synes faktisk Cubus har utrolig mange fine og overraskende gode bikinier. Sitter alltid veldig fint på, og er av god kvalitet.


Bikinier fra nelly.com


Bikinier fra hm.com

Bikinier fra mango.com

Jeg må bare skryte litt av bikiniene fra Mango. De er kanskje ikke så veldig fancy, men de er helt sykt behagelige og myke! Dersom du ønsker deg en bikini som du virkelig kan bo i, anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe en derfra.

Likes

Comments

Reising

Vi bodde på dette supersøte hotellet! Elsker den greske blåfargen, og det var så mange fine blomster og planter. Hotellet heter Futura Maleme, og er perfekt dersom man vil bo rimelig og litt vekke fra turistområdene. Jeg bor som regel alltid på billige hotell når jeg reiser, slik at jeg har mer penger til å dra rundt (og kanskje penger til en ny tur også).. Hele dagen tilbringes jo ute uansett, og når man kan få dette hotellet til rundt 2500 kr for to uker, kan man virkelig ikke klage!

Hallo, SE på denne stranden! Helt sykt. Lyseblått, klart hav og rosa sand. Vi dro til stranden Elafonissi to dager. Dersom du er på Kreta må du ta turen dit, det er definitivt verdt det!!

Jeg levde på gresk salat og calamares. Ah, kunne spist det hver dag, virkelig.

Den ene dagen tok vi båt til en liten ubebodd øy som heter Gramvousa. Se så nydelig!

Likes

Comments

Reising
Kjæresten min og jeg var nettopp to uker på og rundt Kreta i Hellas. Vi er begge interessert i foto og film, og prøvde oss på å lage en reisevideo fra turen. Jeg har lite erfaring med videoredigering, men jeg prøver for tiden å lære meg gjennom å klikke rundt i programmet og se filmer på YouTube. Det var også første gang vi filmet med dronen Dji Mavic Pro. Jeg ble ikke heelt fornøyd, men øvelse gjør vel mester?


Etter sommeren drar vi på reise i tre måneder (omgggg) , så vi håper på å få øvd oss litt før den tid. Jeg blir veldig glad for tips og tilbakemeldinger!

Likes

Comments