Tänkte uppdatera lite om hur det går med min lille kille.

Life. Det har hänt så himla mycket med honom under kort tid. På bara någon månad nu så har vi hoppat banor, kombinationer och varit på många olika platser. Han är cool lugn och sköter allt som att han aldrig har gjort annat. Han har blivit finare i hull och han börjar sakta men säkert lägga på sig lite muskler. Kan erkänna att jag är lite förälskad, han gör mig så glad varje dag. En riktig glädjespridare!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har fått lite sug efter att börja skriva här igen. Tycker det är skönt att ha någonstans att skriva vad man gör, hur man mår och skriva ur sina mål och drömmar. Inte för att jag vill dela med mig utav det, mer för att jag gillar att titta tillbaks på gamla inlägg. Kanske inte hittar hit varje dag, men några gånger i veckan?


Likes

Comments

Är så sjukt sugen på att börja gymma igen, har inte gymmat på 1månad då jag blev sjuk och sen höll det i sig ett bra tag. Har inte kunnat ätit normalt på 2 veckor, vet inte varför men har inte haft någon aptit alls. Och då har jag inte velat gymma. Men har aptiten har börjat komma tillbaks och förhoppningsvis så börjar jag gymma snart.

Jag är en tjej med väldigt mycket överskottsenergi, får lätt panik om jag suttit stilla för länge eller om jag inte gjort något en stund. Måste alltid göra någonting som på något sett utvecklar mig.


Likes

Comments

Somnade ganska sent igår, hade sovmorgon idag men tog fel på tiden så gick upp en timme tidigare en vad jag behövt.... Så typiskt mig haha! Ska till tandläkaren i Eskilstuna om en stund, så är ledig idag.

Hörs sen!


Likes

Comments

Alla har ju ett år som man alltid kollar tillbaks på och tänker "fan vad jag saknar det året", för mig är det så. 2014, ena halvan av mig säger att jag saknar det året, medans den andra halvan bara vill spy så fort jag hör året "2014". Det året kan jag ändå säga har varit det bästa i mitt liv hittills, för det året hittade jag mig själv. Jag lärde mig så många läxor.

I mitten av 2014 så blev jag sparkad på så många gånger, av både nära och icke så nära. Fick höra så mycket skit att mina öron blödde och fick även se så mycket skit. Men fan, fan vad jag lärt mig av det. Idag vet jag vart jag står, jag vet hur jag förtjänar att bli behandlad och jag vet nu vilka av mina vänner som bryr sig om mig och vilka som inte bryr sig ett skit. Jag har även lärt mig att även dina BÄSTAVÄNNER, kan svika dig. Dem du gjort allt för, dem som du delat allt med kommer hugga dig i ryggen när du minst anar det.

Det där med gång på gång låta folk vara taskiga, utnyttja dig och använda dig som att du inte är något värd. Det hände då, hela tiden utan att jag märkte något alls. Skulle något liknade hända idag så skulle jag ALDRIG tillåta det, jag har fått respekt för mig själv och jag ser när något sånt händer, och det kan jag bara tacka de personerna som svek mig som mest för. För att utan dom så hade jag aldrig stått där jag står idag.

Att förlåta någon efter ett svek. Det är något jag aldrig kommer att göra igen. Jag gjorde det, och fick efter det en kniv i ryggen som hette duga. Man ska inte förlåta någon som sviker, aldrig. Idag kan jag se igenom personer så bra, kan bara på ett ögonblick se vilka dem är och hur äkta dem är.

Men mitt i all skit, fan vad kul jag hade. Sena kvällar, bad, massa moppeturer i solnedgången, picknickar, fotboll, musik, fester, killar, vänner. Ett sommarlov som en riktig tonåring behöver för att inse saker och ting. Har testat på allt en tonåring borde testa på, och jag måste säga att det bara var kul för stunden, haha!

Och i november 2014 så blev jag ju faktiskt tillsammans med den finaste killen jag träffat i hela mitt liv. Är evigt tacksam för allt han gjort och gör för mig, honom håller jag hårt i.

Tack alla ni som var med 2014, ni som var det kommer känna er träffade. Ni får lite bilder och en låt som man sjungit med till lite för många gånger! Kärlek

Likes

Comments

Kom precis in från stallet, har för första gången idag suttit och skrittat runt på min nya häst, Life. Gick över förväntan, är så nöjd och glad!

Har suttit ner och planerat och pratat om våra mål inom ridningen med mamma och Janni. 2016 kan gärna få komma nu!


Likes

Comments

http://frolundalina.tumblr.com

Likes

Comments