Idag fyller den här gofisen 2 år, det är helt galet! Jag minns fortfarande när jag var gravid och undrade vad det var för person som låg där inne, jag minns förlossningen och när hon var spädbarn. Tiden går så otroligt fort. Tyvärr kunde vi inte ha kalas idag eftersom att min man kräktes i fredags (misstänkt magsjuka) så vi har myst hemma idag med en massa pyssel, städning och resning. Men det är rätt mysigt det också.

Vad har ni pysslat med idag?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag satte vi upp den här hyllan i vardagsrummet och jag tycker att det blev kanonfint. Vi har diskuterat fram och tillbaka vilken färg vi ska ha på hyllan men det blev ju faktiskt inte så tokigt med en naturell. Eller vad tycker ni?

Likes

Comments

God morgon!
Hoppas att ni vaknat pigga och alerta. Idag är det fredag och solen tittar blygsamt fram här. Jag ska lämna barnen på förskolan om en liten stund och sedan åka till praktikplatsen för några timmar. Jag ska jobba hela helgen så det blir inte så mycket helgmys för min del. Men jag får säkert väldigt trevligt ändå. Det är så fina tjejer som jag får arbeta med. Efter den här veckan är det bara två veckor kvar så jag ska försöka uppskatta varje dag jag har kvar, sedan är det tillbaka till verkligheten igen. 

Jag önskar er en trevlig fredag så hörs vi snart igen!

Likes

Comments

Nyligen så byggde vi en trall till vår framsida så att vi ska kunna sitta där ute i sommar. Jag blev så nöjd att det nu kliar i fingrarna på mig. Jag vill ha sol och värme så jag kan plantera och göra fint där. Även på baksidan har jag storslagna planer. Längtar du lika mycket som jag till våren?

Likes

Comments

​Jag är 30 år, har tre barn och en fantastisk man. Vi bor i ett litet hyresradhus en bit utanför stan men drömmer om ett eget hus på landet. Jag arbetar som vårdbiträde och studerar distans till undersköterska på halvtid. Jag roar mig stundtals med bakning, vänner och matlagning. Men familjen tar upp den största tiden och är min första prioritet i livet. Jag skrattar ofta men är dessvärre en pessimist i motgångar. En optimist till manväger upp det och med alla glädjeämnen i livet påminns jag om hur dyrbar vår tid är.

Trevlig läsning!

Likes

Comments