Godmorgon! idag skall jag åka tillbaka till Umeå
Det är lite av en bitterljuv känsla faktiskt, det ska bli kul och ha någonting att göra igen, träffa umeå borna, shoppa och gå på föreläsningar samtidigt har det varit otroligt skönt att inte göra någonting, vila upp sig och att umgås med familjen.
så min dag kommer spenderas på buss (woho) från kl 11 till kl 18, lämnar av packningen och sen skall jag äta pizza med sebbelito 👌 nu skall jag ta en översikt så jag inte glömt någonting, Herrå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nytt år, nya möjligheter, än så länge har jag inte märkt av det men det kommer väll med tiden.
Det nya året har jag mesta dels packat och pluggat inför hemrean till Umeå på måndag och med det Tentamen i EDH, Det har inte varit så enkelt att plugga när man faktiskt har varit hemma med familjen och firat jul osv. men jag skall nog klara det iallafall.
Annars då?
Jo imorgon ska jag förhoppningsvis träffa en av mina bya vänner (en favorit om jag må säga så) innan jag åker tillbaka, packa klart det sista, och plugga ännu hårdare så att det verkligen sitter.

Jag vet att detta må va ett av de tråkigaste inläggen jag någonsin har gjort men det blir intressantare när jag är tillbaka i Umeå, jag lovar.

Pusspuss

Likes

Comments

Jag börjar med att berätta att jag och sebastian i slutet av 2014 skrev till varandra "Nytt år,Nya möjligheter" Och att jag då i den stunden var helt omedveten om vad just dom orden skulle innebära, hur sanna dom skulle vara. det är nu när 2015 lider mot sitt slut jag inser hur mycket jag egenligen har varit med om.
Jag minns inte ordningen i allt jag har gjort men jag har varit ute och rest, varit i länder som nederländerna, belgien, tyskland, frankrike och luxemburg. jag har även färgat året mörkt och klippt lugg (själv om jag får tillägga) och det blev inte förskrämligt. Jag har varit på bal med en av de finaste mäniskorna jag vet, jag har tagit studenten och jag har skapat och avskaffat ett företag.
Jag har haft en fotoutställning om psykisk ohälsa och jag har varit undervattensmodell. Och sen var jag på bal ännu en gång i kalix med mina älsklingar från ökx <3
Jag fick chansen och turen att få vara med i produktionen av Gastkramad och ack och ve som jag saknar det gänget. Vi byggde vår egen scen, gav järnet till publiken och sedan öppnade vi champange flaskan och firade. Jag har varit med i tidningen och jag varit ett rovdjur i klassens produktion av Hyenor. Och som vi har kämpat och varit osams om den där fördömda pjäsen men när vi väl visade upp den var det helt klart värt det, allting var på plats och ja, det var någonting att vara stolt över.
Sedan har jag också bytt efternamn, gjort högskoleprovet, Varit på koutsläpp och sett sven wolter på scen.

Allt det där under halva av året.

Under andra av halvan flyttade jag till Umeå, började Universitetet och allt det vad universitetet innebär.
Jag har varit på nollning, skaffat nya vänner, gjort min första tenta, varit en grekisk gudinna. sen har jag ju också sett magiskt norrsken och Super blod månen (även om jag inte tyckte att den var så super), jag har gått runt nydalda sjön, varit på konstutställningar, lämnat in min mobil på lagning två gånger, tappat bankkortet (och strax därefter gjorde sebastian det också) varit utklädd till clown och gjort ballong djur, planerat en tattuering, varit på min första VFU och pluggat häcken av mig.

Jag har säkerligen gjort så mcyket mer som jag inte har minne av för stunden som att jag fick erbjudande om en roll i en kortfilm men att jag inte hade möjlighet till att genomföra det eller att jag säkte till en roll som jag inte fick. Det är klart att dåliga saker också har hönt under årets gång men det är inget jag lägger fokus på "och vad gör det om hundra år när alltig kommer kring" förutom en höndelse, när jag var tungen att göra en akut behandling hos tandläkaren för att en annan tandläkare dödat tanden inifrån. dagen efter började mitt ansikte svullna upp och andra dagen hade svullnaden spridit sig mot ögat och jag kunde knappt blinka, Jag ringde tandläkaren och frågade om det skulle vara så? och dom fick panik och fixade en tid till mig,när jag väl var där tyckte dom att jag skulle gå till en kärlkirurg men han var på lunch så för att jag inte skulle få blodförgifning (som jag förstod det) var dom själva tvugna att snitta i min läpp (och bedövningen funkade inte pga svullnaden) så ligger jag där med tandläkarskräck medans dom håller på med min mun sen får jag penecilin och efter en vecka var allting bra igen :D
Så förutom den incidenten, så har inget negativt varit "stort"/"dramtiskt" nog för att kunna förstöra mitt år.
Gott nytt år på er alla <3

Likes

Comments