View tracker

Jag har en underbar känsla i hela kroppen jag har definitivt tagit de bästa beslutet i mitt liv så känner jag just nu. Wihoo jag betalade precis fakturan som skickades från företaget jag valt att utbilda mig ifrån till Certifierad Inredare & Diplomerad Homestylist. Så många år jag gott och drömt om detta. Redan när jag gick på lågstadiet möblerade jag och mina kompisar om på både mitt och deras rum det är en ådra som sitter i mig. Mitt livs största passion och shopping då förstås men de är sen gammalt.

Så här ser jag på livet. "Så länge du gör något spelar det ingen roll om du misslyckas då blir du bara en erfarenhet rikare. Men så länge du stannar kvar på samma ställe förlorar du bara tid på sådant du kunde lyckas med."


NU ÄR DET BARA FULL FART FRAMÅT <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag lovade efterbilder på mitt vardagsrum igår men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. När vi va i Malmö köpte jag dom mest fantastiska gardinlängderna man kan tänka sig i sammet ni hittar dom HÄR, Tyvärr va det en stor reva i ena gardinen som gjorde att jag va tvungen att åka hela vägen från Växjö till Kalmar för att hämta en ny. Sura mil att köra men vill man verkligen ha något är det så värt att åka långt för att få det man vill ha. Ingen av Hemtex butikerna i Växjö ska få in denna fantastiska gardin & den va helt slut på hemsidan, de kunde inte heller garantera när de skulle få in påfyllning på gardinen så då va det bara att åka till Kalmar. Hemtex har dessutom 25% på alla gardinlängder om man är medlem & ta tre betala endast för två på alla kuddar perfekt nu när man vill ändra om inför julen.

Vardagsrummet blev inte på långa vägar klart igår och jag hinner inte heller få klart köket. Känns uruselt men med småbarn och revor i gardiner kan allt hända men i slutet av veckan ska jag minsann uppdatera då ett besök till bland annat Ikea är inbokat. Så trist utan blider men jag återkommer med uppdatering så snart jag hinner.

Likes

Comments

View tracker

Åh herre jösses va ska man bara börja vårt kök hade förmodligen dom fulaste knopparna jag någonsin sett de tjockaste träknopparna som finns. Det är ett litet tips från mig om skåpsluckor eller byrårer eller vad som helst har fula handtag byt dom på direkten de kostar ju ingenting i princip gratis, till och med detta köket börjar se redigt ut nu. Knopparna jag köpte till mina köksluckor hittarna ni HÄR.


FÖRE

Så här såg det ut dagen då vi började flytta in i lägenheten KAOS! Lägg märket till dom otroligt fula knopparna.

På den här bilden är knopparna bytta. Så otroligt stor skillnad med en så liten detalj. De blev så mycket bättre. Något som måste åtgärdas under eftermiddagen är en bättre plats för micron. Vi har verkligen inte plats att ha den i köket och där den står nu samlar den bara på sig en massa onödigheter. Även "kryddhyllan" ska få sig ett lyft.

Vi bor i en marklägenhet där det är väldigt mycket insyn mitt tips till er som vill minska insynen är att skaffa höga krukor och växter. Rullgardiner har vi även i fönstret för att minska insynen. Hade jag fått välja hade jag inte haft så mycket vita väggar som vi har i lägenheten alla våra rum är vita precis som vi hade det i vårt hus på landet. Det är något jag kommer ändra på den dagen vi flyttar till vårt drömboende när de nu bli.

I eftermiddag kommer efter bilderna upp missa inte de.

Likes

Comments

Här kommer bilder på mitt vardagsrum, rummet jag älskar att vara i speciellt på kvällen med en massa tända ljus. Det är alltid svårt att få till ett nytt hem när man precis flyttar in till ett nytt ställe. Jag, min sambo och vår son flyttade in i denna 3:an vi bor i nu i februari i år. Vi hade tidigare hus på landet. Att flytta från ett hus med 5 rum och kök till en liten lägenhet med 3 rum och kök är helt klart en omställning. Mycket yta man tidigare haft försvinner och man får planera sina nya ytor väl. Perfekt för mig som älskar att rensa ut saker som inte behövs jag är verkligen ingen samlare.


FÖRE

Äntligen har jag tagit mig tid till att göra om i vårt vardagsrum, perfekt tillfälle när de snart är jul och allt mysigt pynt ska fram. Hoppas ni kommer vår nya inredning som kommer upp lite senare idag.

Jag gillar placeringen på möblerna, men jag skulle vilja byta ut soffbordet till ett svart runt bord istället. Det får bli när jag springer på drömbordet. En ny lampa till taket vill jag också ha men kan inte riktigt bestämma mig om för vilken lampa jag vill ha. Jag vill verkligen att hela lägenheten ska ha en rödtråd och att allt ska gå ihop på ett fint vis.

Likes

Comments

Igår tog vi en runda förbi Udda Tinas Outlet i Malmöhamn när vi ändå va i Malmö. Jag fullkomligt älskar Rif Design och Udda Tinas härliga utbud. Den marockanska stilen tilltalar verkligen mig och jag har flera olika delar i serien. Outleten har öppet varje lördag fram till jul och den är verkligen värd att besöka klicka HÄR för att komma till hennes hemsida för mer information. Jag fyndade två mindre krukor/muggar jag tänkte plantera små vita hyacinter i de kommer dofta ljuvligt i köket.

Lyktorna till vänster kostade endast 250:-/st vilket KAP! helt klart. Har du inte möjlighet att besöka outleten har Udda Tina dom på sin hemsida för endast 370:- passa på!

Dessa fynd fick följa med mig hem igår kakelplattan kostade endast 20:- och krukorna 30:-/st 80:- för detta är verkligen tokbilligt och gör så mycket för inredningen i mitt hem.

Likes

Comments

Söndag älskade söndag, så skönt att få gå upp och inte behöva stressa. Igår kom vi hem från en tur till Malmö. Jag och min 2-åriga son Hugo åkte ner redan i fredags för att möta upp pappan i huset, som kom med planet från Österrike. När pappan väl hade landat passade vi på att gå en sväng på Emporia denna stora modegalleri med fantastiska kläder och skor. Något man bara kan drömma om att testa när man har med sig en snart tvåårig liten gosse, som inte gillar att sitta still utan mest vill springa runt åka rulltrappor eller ta en tur i en hiss. Min lilla vildpastill.

Men mamman nöjde sig med en tur förbi JENNY STRANDH ett måste om man är på Emporia, som jag älskar denna lilla blomsterbutik. En liten yta men en blomsterbutik som har det lilla extra. Utbudet är maximalt på ytan och jag vill ha allt. Ibland är det så jag får skämmas jag har absolut inga gröna fingrar min syster fick ärva den fantastiska egenskapen och har lyckats utbilda sig till florist. Vi hade en gammal handelsträdgård i släkten som startades för över 150år sedan som sålts vidare som den ådran är något jag önskar att jag ärvt.


Jag fullkomligt ÄLSKAR företagets skylt, den enklaste är helt klart de vackraste.

Hur vackra är inte de silvriga krukorna på fot som ni ser på den högra bilden. Jag skulle kunna köpa hur många som helst. Jag ångrar så att jag inte köpte två stycken tänk så fint de hade varit ihop med allt julpynt. Får helt enkelt önska mig i julklapp istället.

Följ mig gärna på Instagram: froken.inredning

Likes

Comments

INREDNING, FÖRE/EFTER, HOMESTYLING

Välkomna hit, här kommer ett inlägg med före och efter bilder på ett sovrum jag gjorde förra julen (helt utan utbildning). Familjen hade precis flyttat in i ett sort nyrenoverat gammalt hus från början av 1900-talet. Möblerna dem hade tagit med sig från sitt tidigare hem (en liten bostadsrätt) passade inte alls in i det nya huset.


FÖRE

EFTER

Familjen och jag själv blev så nöjd med resultatet. Med små enkla medel kan man göra underverk. En makeover behöver inte kosta allt för mycket pengar. Jag rekommenderar att man kollar på Blocket om man har en liten budget att röra sig med men ändå vill göra en förändring. Möblerna som blev över sålde vi vidare på blocket. Vill man inte betala för annonsering är ett tips att söka upp olika köp & sälj sidor på Facebook. Där brukar det både finnas fina klipp och många som är intresserad av mina annonser.

.


Likes

Comments