Finner inga ord för hur ont detta gör..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min andra vakna natt idag/nu, imorgon också bara sen låångledig och finner inga ord för hur skönt det ska bli!😍 Jag trivs på mitt jobb så det är inte det, men hallå vem älskar inte ledighet?!

När jag kom hem imorse åkte jag Simon och syrran och handlade inför vårt gemensamma födelsedagskalas på söndag, sen körde vi till BB i Helsingborg för ett första möte med vännens son som kommit till världen 😍 Brukar inte tycka nyfödda barn är söta, men jiiiisses vilken kille!! 😍😍 var hemma igen vid 14 tiden, somnade direkt och vaknade kl 8. Simp lagade mat så tryckte i mig någon tugga bara, mådde/mår fruktansvärt illa. Går här på jobb och klöks och har mig, tror dock inte att det är någon magsjuka som spökar för det brukar jag kunna klara mig undan. Men någonting är det, fy.. Vill bara hem till min säng och vila och hoppas på att det försvinner snart :( .

Tog denna bilden halv 5 imorse, asså hur fint är det inte?!

Likes

Comments

Ca 5 timmar kvar av mitt arbetspass, har två redbull som jag lägger över mitt ansvar på för att hålla mig vaken.

Tog ett tag för Biffen att komma till ro, men lite bus och ett halvt grisöra senare så lyckades han och snarkar just nu här bredvid mig.. Knappt skön stil han har heller ju haha!

Likes

Comments

Påväg till jobb nu 22-08.00 väntar. Tog med mig sällskap, älskade biffen! ❤️

Likes

Comments

Helt ärligt, VEM tycker inte om snapchat-effekterna?! 😂

Likes

Comments

Haha ja, då är jag tillbaka igen en stund.. Man vet aldrig hur länge det blir, har en tendens att bara sluta och komma tillbaka efter några månader. 😂

Sedan sist har jag fått ett fast jobb, sökt in till en undersköterskeutbildning, bokat Thailandsresa och kollat på lite olika hus. Både jag och Simon känner att vi vill flytta ifrån Landskrona.. Det behöver inte vara så långt, det kan vara en liten byhåla utanför men ändå inom Landskrona kommun, bara vi kommer ifrån själva stan. Skönt att vi båda är överens om var vi vill bo och i vilken miljö, vi har såå många framtidsplaner tillsammans så varför inte börja nu? Vi har skickat till en mäklare som har hand om ett hus i en liten by här utanför stan, sen har vi lite kontakt med en mäklare som var två olika hus i byn där jag är uppväxt så vi håller tummarna så får vi se hur det går. :) Jag är ju uppväxt i hus med trädgård och det är något jag saknar fruktansvärt mycket! Spendera tid i trädgård, biffen kan springa ute i trädgården hur mycket han vill, skaffa oss en pool asså behöver jag ens säga att jag längtar tills vi får skriva kontrakt?!
Eftersom jag bott i hus hela min uppväxt så vet jag också om att det inte bara är fördelar med att bo i hus.... Hur bor ni? Villa? Lägenhet? Radhus? Vad ser ni som positivt och negativt med ert boende?

Likes

Comments

Vilken härlig och solig dag! ☀️

Likes

Comments

Tanken var att jag skulle träna fotboll idag, somnade visst på soffan och vaknade kl 19. 😅 bättre lycka nästa gång haha. :)

Likes

Comments