Postad i: Trädgård, Växter

jordgubbsplantorna blommar och växer. växer det gör också morötterna, rädisorna, kålen och sockerärtorna.
chilin skapar chili och en blomma jag inte trodde skulle blomma blommar också.

Allt blommar och växer och det är så himla kul! kul att se att man kan även fast man inte trodde att man kunde.  men skam den som ger sig!

här är en bild på Bella som visar hur mycket hon tycker om att tugga på pinnar. åh älskade hund ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

idag är det onsdag, igen. veckorna går så fort nu för tiden att jag inte riktigt hänger med, det som hänt på sista tiden är:

• fortsatt förlängd sjukskrivning.
• det börjar ta fart med jordvärme grävningen.
• bella har börjat löpa
• jag har bränt mig i solen

så för att sammanfatta allt nu så är det inte så händelserikt. förutom att ikväll ska vi gå i mårdseleforsen och äta middag med goda vänner.  ska bli skönt att ladda lite ny energi.

hoppas ni får en bra onsdag 😊

Over and Out ✌

Likes

Comments

Postad i: Vardag

ja så hade denna veckan gått, vad har då hänt?

en massa skulle jag då svara.
blir fortsatt sjukskriven till sista maj, en datatomografi står också på schemat, remissen skickades i fredags så hoppas till veckan med viss tur. för att kanske försöka få lite klarhet.

Just nu ligger jag i soffan och vilar, väntar på att klockan ska bli 10 så jag kan se reprisen av eurovision, skulle se igår men då bestämde sig vädret att komma med snöstorm så parabolen tappade kontakten. besvikelsen som uppstod men tur att det går repriser! visserligen så vet jag vem som vann, men det är inte det som är det viktigaste.

så jag och bella myser bara denna söndag, vad gör ni?

Likes

Comments

Postad i: Vardag

idag är det riktigt aprilväder, nog för att det är Maj men det verkar inte vilja ge sig av riktigt, sen har jag och M bytt till sommardäck på en av bilarna idag, vi väntar på att få slå om våra nyinköpta sommardäck på den andra också men det får bli morgondagens göra. till middag var vi + Elin m. familj och grillade i deras grillkåta, mysigt och jättetrevligt. När vi kom hem tog jag med bella på en promenad och nu sitter jag här i fotöljen och lyssnar på när M och hennes pappa fixar på i källaren.

nu ska jag mysa på här och lyssnar på podd och forstätta sticka på mina sockar.
hoppas ni haft en mysig söndag ♡

Likes

Comments

Postad i: Vardag

till Lasarettet för en gastroskopi undersökning.
jag håller mina tummar och tår på att dom hittar vad som är fel på min mage, är less på att ha kramper och på att vara sjukskriven.

nåja vad är en bal på slottet? det löser sig nog tillslut.

hoppas ni får en bra dag, vi fick då sol iallafall ☉

Likes

Comments

Postad i: Trädgård

idag grävde vi lite i rabatten och hittade några lökar som vi inte vet vad det är, så ska bli en kul överraskning och se vad det är som kommer upp!

åh du ärliga vår du är så välkommen!

Likes

Comments

Postad i: Växter

och den gör så att mina små chiliplantor mår så bra!
Om sanningen ska fram så har jag aldrig riktigt haft gröna fingrar, alla växter som jag försökt att hålla vid liv har svikit mig totalt å lämnat mig hjärtekrossad. FÖRUTOM mina chilisar som jag fick av en vän. dom växer och frodas! Och verkar inte ha nå planer på att ta ut skilsmässa.

Kanske ligger en bit med i spelet att jag går hemma hela dagarna pga sjukskrivning, så jag kan ge dem lite mer kärlek än vanlig. men det låtsas jag inte om, utan jag intalar mig själv att jag kanske håller på att få gröna fingrar trots allt. :)

Likes

Comments

Postad i: Välkommen

Hej! Jag heter Amanda som ni säkert redan kunnat läsa er till i spalten här till vänster, det här är min blogg.

vem är då jag?
Namnet vet ni ju redan, jag är 21 år och bor i ett rött hus ute i skogen med min sambo och våran hund Bella, jobbar som undersköterska och trivs ganska bra med livet.

Just nu är vi inne i ett renoverings-il här hemma och köket och källartrappen har fått sig en omgång, det är lite sånthär som ni ska få ta del av i denna blogg, renoveringar, knasigheter och funderingar.

Hoppas ni vill hänga med, för nu kör vi!

Likes

Comments