Livet är nog ett av mina favoritord. Det är så mycket mer än att bara leva..förr rusade jag igenom livet, lite småhysteriskt för att hinna med så mycket som möjligt liksom. Sen kom en period där jag nog knappt levde - jag sörjde, ångrade, deppade och grävde ner mig i nån slags sorg & smärta. Tyckte synd om mig själv och hur livet blev. Men...sen blev jag klar med det på nåt sätt och livet återvände💃☀️. And I Love it💕vet i ärlighetens namn inte riktigt vad som hände - är det jag som ändrat mig? Alla andra? Eller är jag klar med sorgen? Spelar det nån roll?? Inte alls! Nu är det ju inte så att jag dansar mig igenom livet direkt - jag är fortfarande känslomänniska till 1000, jag gråter, skrattar, tänker, analyserar och vrider och vänder på en hel massa MEN inte på allt och jag lever & trivs med mitt liv och mig själv trots att jag är långt ifrån nån toppform och DET är nytt för mig. Trots att min kropp ser ut som en vanlig jäkla 45 +precis som den jag så är jag inte längre sur, tvär, gnällig och anklagande längre. Min stackars sambo har under åren fått ta en hel del skit för att JAG inte tyckt om mig själv. Tragiskt va?
Hur som, det är fantastiskt skönt att vara back in business igen
👍
8 mil på cykel, två ben/rumppass, ett axelpass, ett ryggpass och ett fyspass gjort hittills denna vecka
💪 hittills! Sol, ljus och glädje gör sitt☀️😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 11 Readers

Likes

Comments

Long time ago....
På måndag börjar det - då börjar resan. Då ska formen mot en ny form.....å det ska bli såå jäkla skönt - har alltid haft en ok offseasonform men efter husköp å allt så finns verkligen inget av det kvar. Dags att börja jobba å att få kläderna att passa...inte ens vägt mig, så illa/bra är det ( väger mig aldrig när jag vet att formen är usel) men hörni...lyckan är total❤️alltså över livet - inte formen😳 time to shape up✅ ha en trevans helg hörni😘

  • 110 Readers

Likes

Comments

Idag slog det mig ”bara sådär” att jag nog ville skriva nåt litet inlägg…om det beror på att jag var ute och sprang….att jag bara kände för’t eller om det helt enkelt slog mig att jag nog är rätt skruvad – står i armhävningsposition, naken i badrummet och ser hur det speglar sig  i golvklinkersen(?) hur jag verkligen ser ut när jag gör armhävningar spritt språngande naken????   Ja, jag har nog inte många rätt ( men det var första gången….faktiskt). 

Hur som….

Livet är som vanligt ungefär….förutom att vi köpt oss ett litet hus då, vårt lilla hus. Mysigt värre – tror vi iaf?? men vi kommer ha häcken full skulle jag tro?? men vi gillar ju att hålla igång så….

Nu när jag har nya arbetstider, bara mån – fredag och inga kvällar och en hel massa lov har vi fått in helt nya rutiner i vårt träningsliv – på gott och ont! Mest på gott?? men har haft körigt att hinna mina löprundor/pw:s på morgnarna men snart hoppas jag  hinna det oxå?? träningen har iaf rullat på ordentligt sen annandag jul – 4-6 styrkepass i veckan har det blivit.?? men nu är löparsäsongen på ingång oxå….har av nån anledning lyckats anmäla mig till Blodomloppet i maj med kollegor så nu är det bara dags att börja löpa???? så man orkar hänga med de andra.  Sprang 5: an i lördags i strålande solsken och riktigt härligt vårväder – trodde jag skulle dö????  men överlevde med nöd och näppe. Idag var planen 1 mil men sambon liksom backade och tyckte vi skulle köra 5 km idag oxå och som den smidiga och flexibla flickvän jag är så gjorde vi som han ville….vad gör man inte för husfriden liksom?? så i strilande regn och ett riktigt jäkla regnigt och ruskigt skitväder gav vi oss ut och det gick riktigt, riktigt bra. Såå skönt??

Och jag vann?? sen om han låter mig vinna för husfridens skull eller om jag helt enkelt är bättre…? Ja, jag tror på det sista? hur som…det är kul när det går bra?? Sen var det ju det där med armhävningarna…..

  

Ha en fin kväll hörni ??

Likes

Comments

idag firar vi livet…och att vi köpt vårt lilla hus?????? livet går vidare  – vår framtid # framtid ?

?

Likes

Comments

idag är ingen vanlig dag…långt ifrån en vanlig dag. Idag fyller hon år?? hon den där vackraste 15-åringen i hela världen, min dotter, min pusselbit?? älskade unge 15 år!!!! ??

Stort grattis på 15-årsdagen mitt lilla, stora ?? älskar dig mer än livet?? å vet ni….LIVET älskar jag fantastiskt mycket?? Tänk att det kan bli t om bättre än man önskat?? har sagt det förr..,,Tack Livet???

?

Likes

Comments

Fredagkväll och snart ska jag bege mig till jobbet för nattjobb. Fredagsmyset med familjen samlad är över – dottern på går’n, bonussonen hänger i sitt rum och mannen & jag hänger i soffan. Idag fyller min äldsta 24 år??idag är det 24 år sen jag för första gången kunde kalla mig Mamma. 24 år sen jag för första gången fick uppleva vad Kärlek verkligen är, meningen med livet.
Minns fortfarande när jag låg där på BB, nyförlöst och inte kunde se mig mätt på det där lilla underverket, mitt barn. Ett par år senare kom en lillebror till världen, inte heller denna gång kunde jag se mig mätt på det lilla underverket. Idag, 24 år senare…livet blev inte riktigt så som jag trodde då när mina pojkar kommit till världen. Vi lyckades inte hålla ihop vår familj pappan & jag…med sorg i hjärtat gick vi skilda vägar. Åren gick…sen kom en lillasyster till världen, min dotter. Ett underverk till, en Prinsessa som jag inte heller kunde se mig mätt på..jag en 3-barns mamma med dom vackraste barnen som världen nånsin skådat?????? några turbulenta år, kaos, sorg, rädsla, oro. Saker jag kanske borde önska bort, önska att jag skulle sluppit vara med om, jag kan lova att dom gångerna var många, då när jag inte ville vara med längre – men, en vacker dag var jag stark nog att ta mig därifrån..jag och barnen skapade vårt egna liv, vår lilla familj?? några jobbiga år följde innan vårt liv faktiskt blev sådär rosenskimrande och vackert som jag drömt om?? mitt och barnens??Tills…ytterligare några år senare då Han som jag tränat på samma gym som, hejat på i många år men som jag liksom aldrig sett åt på ”det” sättet på nåt sätt liksom nästlade sig in i mitt liv, mitt och barnens med sin son. Idag…han & jag och våra 4 barn?? såhär 24 år efter att mitt första barn kommit till världen, en inte spikrak väg i livet kan jag bara konstatera att jag är Lyckligt lottad??ibland blir livet ändå precis så som man önskar??

IMG_5638.JPG

Likes

Comments

Igår till Apoteket för inköp av Femal Balans Forte efter att kollat på Malou efter 10 där Karin Adelsköld gästade och berättade om sina PMS symtom…och jag kände igen mig lite…ganska mycket faktiskt?? så det blev Apoteket nästa?? dessutom insåg jag idag när jag skulle skriva under papper om dotterns skolbyte…oxå på riktigt att jag ser F-n inte ett skit när jag läser eller sitter vid min Surfplatta?? har suttit med mina läsbrillor från Rusta på näsan här hemma emellanåt men nu är det officiellt – jag behöver dom när med mig i väskan och inte bara hemma?? men bara då hörni, ser kalasbra utan så fort jag inte ska läsa eller skriva?? joo men förutom det så flyter livet på i vanlig ordning – jobb, träning…vardag??

IMG_5488.JPG

Likes

Comments

Efter mitt förra inlägg fick jag lite kommentarer, PM och mail ang vikt. http://anneliebjork.com/2014/08/16/som-det-ska-va%25f0%259f%2591/ de flesta var positiva medans andra var mer åt det negativa hållet och ett och annat lite ”småoroliga”. I ärlighetens namn är det ganska oviktigt vad andra tycker eftersom jag känner mig själv och min kropp väldigt bra och vet när jag trivs som bäst. Med min ringa längd på 156 cm så väger jag konstant nånstans mellan 48-52kg…går jag upp mot 53-54 har jag levt( i mina egna ögon) lite för gott?? men som sagt – vikten är ju egentligen ganska oviktig??
Hittade några gamla bilder där jag var otränad och där jag tränat…samt ett som höggravid?? med ungefär samma vikt. Titta och skratta vetja????

IMG_5714.JPG

IMG_5712.JPG

IMG_5711.JPG

IMG_5713.JPG

Likes

Comments

En vecka har gått sen jag började mitt kost & träningsupplägg med Coach Susan www.shapecreators.se
Veckan har bestått av en hel del skön träningsvärk och mängder av mat? exakt 1 kilo minus & 1 cm minus i midjan samt träningsvärk i hela kroppen?? precis som jag gillar’t??
Ha en skön lördag hörni??

IMG_5425.JPG

Likes

Comments