Header

Igårförmiddag begav vi oss iväg för självplock av äpple och päron i Kattviks fruktodling. Så galet mysigt. Det regnade hela morgonen hemmavid så vi packade med oss hela regnmunderingen men när vi närmade oss sprack himlen upp så vi slapp springa och svettas i regnkläder.

När vi närmade oss gården och svängde in på grusvägen skuttade mina sinnen lite extra. Så himla fint. Och doften av äpple när vi öppnade bildörrarna. Och stämningen. Så rofyllt trots att det var en del folk. En utflykt precis i min smak. Och barnen älskade det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är verkligen hög tid för mig att börja blogga igen, det har hänt en del sedan sist jag hade tiden för mitt skrivande. Jag har egentligen inte speciellt mycket tid över nu heller men jag vet av erfarenhet hur roligt det är att kunna gå tillbaka och läsa om vår vardag när minnet sviker. Under min äldsta sons första år var jag en flitig bloggare och det är jag tacksam över idag. Numera blir det mest instagram för att föreviga minnen men jag har så otroligt mycket bilder som bara ligger på min hårddisk som jag hellre publicerar här.

Limme har hunnit bli 6 år och går numera i förskoleklass, lillasyster Nella fyllde 3 år i Juni och har precis börjat på förskolan och sen har vi vårt lilla lyckopiller Mille som nyss fyllt 1 år. Så det är verkligen hög tid att börja blogga igen.

Mestadels kommer det bli vardag och allt som hör därtill men även en del jobb, studier och känslostormar präglar våra liv och jag hoppas att ni vill hänga här med oss. Välkomna!

Likes

Comments