Header
MODE

Parfume/Gucci - Høretelefoner/B&O play - Bog/ Hella Joof - Øreringe/ Pilgrim - Trusser/ Calvin Klein - Kopper/ Royal Copenhagen - Taske/ Nunoo - Støvler/ UGG - Kortholder/ YSL - Duftlys/ Feu de Bois - Hårbørste/ HH Simonsen - Fad/H&M - Armbånd/ Georg Jensen - Cover/ Malene Birger - Neglelak/ Chanel - Fyrfadsstager/ Royal Copenhagen - Pelsnøglering/ OH by kopenhagen fur - Strik/ H&M - Multibalm/ Ecooking -- Makeuppung/ Decadent.

​Juleaften nærmer sig med hastige skridt og inden længe, skal de sidste julegaver købes eller ønskes. Trods de utallige gaveideer /inspiration til ønskelister, der florerer på internettet, tænkte jeg, at jeg også ville komme med nogle bud på, hvad du kan ønske dig i julegave eller forære til din mor/veninde/søster. 
Jeg ønsker mig selv flere af ovenstående ting, blandt andet det fine armbånd fra Georg Jensen, samt YSL kortholderen. Derudover, kan jeg varmt anbefale Hella Joofs bog: ´​Papmaché reglen​´ som jeg læste i sommers. 
Jeg håber, at i kan bruge dette indlæg til lidt inspiration.

Hav en skøn 9. december, og på gensyn inden længe!

Mange knus
FROES​​

Likes

Comments

MODE

Hej søde læsere,
Er jeg den eneste der føler, at tiden går så utroligt stærkt? Lige om lidt står julen for døren og før vi får set os om, starter vi på et nyt og friskt år, 2018 - det er helt vildt synes jeg! Lige for tiden, fylder arbejde og skole en del for mig og som resultat deraf er også den ringe aktivitet herinde. Sorry!
Midt i en overspringshandling, faldte jeg over ovenstående billede på Tumblr, hvilket inspirerede mig til at lave dette indlæg. Jeg synes virkelig at den grønne frakke er smuk og hvem vil ikke gerne eje en Saint Laurent taske? (Jeg vil i så fald gerne) Jeg forsøgte mig derfor med at finde lignende items på nettet, som i kan se ved siden af.
Hav en skøn tirsdag,

Mange knus
FROES


Likes

Comments

Velourpuder - H&M // Sengetøj - H&M //Flødekande- Pillivuyt //Højtaler - B&O play A2 // Termokop - Royal Copenhagen // Tallerken - H&M // Plakat - Desenio // Kopper - Royal Copenhagen // Kaffemaskine - Nespresso //Vase - Kahler // Paller //.

Godmorgen søde læsere!
I forbindelse med, at vi snart går julehøjtiden i møde og dermed også de (lange) tilhørende ønskelister, vil jeg blot vise jer, nogle af de boligønsker der står på min ønskeliste. Jeg er alt for dårlig til at spendere penge på indretning og items til mit værelse, oftest  fordi jeg i stedet ender med at købe et lækkert stykke tøj eller sko - Men ikke desto mindre, ender jeg med at blive utrolig glad når jeg bruger penge på mit værelse, fordi det jo rent faktisk er et sted, hvor jeg bruger mange af mine timer, når jeg er hjemme. 
Jeg går derfor netop, med planen om at lave en lille ´værelsesmakeover´ hvor jeg godt kunne tænke mig at lave en fin palle seng (og derfor er pallerne med på ønskelisten) - derudover hænge et par fine plakater op på mine forholdsvis tomme, hvide vægge.
Kaffemaskinen og tilhørende porcelæn, er dog ikke en del af min ´makeover´ men blot nogle fine ting, jeg har ønsket mig længe, til den dag jeg flytter hjemmefra. 
Jeg håber, at I har fået lidt inspiration til eventuelle julegaveønsker eller til at give jeres eget værelse en lille makeover.
Hav en skøn fredag,


Mange knus​​​
​FROES.

Likes

Comments

PERSONLIGT

Hej søde læsere,
I dag tager jeg hul på en ny slags ´føljeton´ som faktisk også er i den lidt mere personlige ende. Nemlig en lille opsamling på, hvad henholdsvis ugens ´plus´ og ´minus´ har været, samt linke til nogle af alle de finurligheder, podcasts og ting, jeg har set og læst på nettet. Jeg tænker, at jeg med tiden vil uddybe disse indlæg med flere kategorier og jeg håber, at i finder det lidt interessant at følge med i. Jeg lover ikke, at der kommer et indlæg hver eneste uge, men jeg skal gøre mit aller bedste for at opfølge dette indlæg med et nyt, når jeg føler jeg har har nok materiale at dele med jer.
Har I ideer til kommende kateogrier, eller nogle spørgsmål - smid da gerne en kommentar nedenunder.

Hav en skøn søndag!

Mange knus
FROES

​​ugens plus​​

- I denne uge, blev min søde mor 50 år og hun blev i den forbindelse fejret af flere omgange - blandt andet med en fælles familietur på MOMU (Moesgaard museum) og med god mad, kaffe og chokolademousse.

- Jeg har af flere omgange besøgt en af mine kammerater, hvilket har været mega hyggeligt.

- Jeg har i denne uge, haft nogle virkelig fede træninger, hvor jeg fik svedt en masse (lækkert ikke?) og presset mig selv - dertil også en lidt øm krop, hvilket jo ofte hører med, men blot er en indikator for mig om, at jeg har ydet mit bedste (jeg ved godt, det lyder lidt sjovt)

- Hele denne uge, har jeg været tidligt oppe (senest kl. 06.00) og dermed indført mit eget lille morgenritual, som består af en lille morgenkomplet (kaffe, vand, mørk chokolade, skyr og frugt) i sengen, sammen med min computer og tonsvis af podcasts og radioprogrammer (nogle af dem, har jeg linket herunder).

- Plus til denne fine frakke, som jeg netop har bestilt hjem og som jeg glæder mig til at have på.

- Jeg overvejer netop, at bestille disse sko hjem, men er lidt i tvivl om, hvorvidt de vil klæde mig samt resten af min garderobe - et alternativ ville måske være, at kaste mig ud i et par New Balance i stedet?

Ugens minus

- Jeg har faktisk ikke så mange minusser denne uge, men én ting er i så fald forsinkede busser i denne årstid. En ting, er blot forsinkede busser eller offentlig transport i sig selv, en anden ting er når det er skide koldt oveni. Nej, det er ikke særlig sjovt, at blive fuldstændig forfrossen, blot fordi bussen har valgt at komme hele 20 minutter senere end den skulle... Måske skulle jeg investere i en flyverdragt?

Internettet

- Som nævnt, har jeg hørt en del podcasts denne uge, blandt andet en del P1 debat, hvor jeg blandt andet har hørt debatten omkring ´sukkerfolkedrab´ og om vi bør hæve prisen på cigaretter i Danmark - to spændende debatter, som jeg kan anbefale.

- En anden podcast jeg har lyttet til, er Morten Svane og Jacob Beermans podcast ´Tanketid´ - episode 26, hvor skam omtales (og her er der altså ikke tale om den norske tv-serie SKAM, men om følelsen skam og hvad den egentlig er - mega spændende).

- Et program lidt for sig selv, er Gintberg på Kanten - kommunevalg - det er måske ikke lige noget alle finder specielt interessant, men ikke desto mindre er der jo kommunevalg lige om lidt og herhjemme har vi altså lidt en forkærlighed for Jan Gintberg - så hvis der er nogle der kan gøre kommunevalget lidt sjovt, så er det selvfølgelig Gintberg!

Den kommende uge

- I den kommende uge skal jeg på studietur, med min klasse - ikke nogen vild tur til udlandet dog, men blot en tur til hovedstaden, hvilket jeg egentlig tror bliver super hyggeligt - det er altid på sådanne ture, at ´facaden´ blandt folk brydes lidt og vi forhåbentlig kommer lidt tættere på hinanden og får nogle fede oplevelser sammen - det behøver man nemlig ikke tage til ´det store udland´ for.

- I den kommende uge, har jeg også et par aftaler med nogle venner og veninder, hvilket jeg altid glæder mig super meget til. Jeg holder utrolig meget, af alle dem jeg har tæt på og derfor er sådanne aftaler, altid noget jeg ser frem til.

- Jeg håber også, at mine ´gode træninger´ holder ved, ind i den nye uge - selvom jeg skal på studietur, regner jeg med at kunne holde ved de gode træninger (måske med et lille besøg i et københavnsk fitnesscenter?)


Likes

Comments

MODE

Godmorgen søde læsere,
Long time no see - men en så klichéfyldt undskyldning som: ´Jeg-har-haft-mega-travlt-med-arbejde-studie-og-livet-undskyldning´ er ikke desto mindre tilfældet. Jeg har dog denne lørdag morgen, været i det ´kreative hjørne´ og kreeret en (hvis jeg selv skal sige det) fin collage, med udgangspunkt i den pink´ palette. Derudover, sidder jeg netop og forbereder fremtidige indlæg - så jeg håber, at i har lyst til at kigge forbi igen snart...
Hav en skøn weekend!

Mange knus
FROES

Likes

Comments

Hej søde læsere,

Endnu et indlæg er nu oppe og hermed den helt store ´garderobe cleanseg guide´ fra mig til jer.
Jeg håber, at i kan bruge min lille guide (måske skal det være denne weekends gøremål?)

Mange knus
FROES

Likes

Comments

MODE

Inden længe står julen og traditionernes tid for døren. Jeg synes virkelig, at tiden går så hurtigt og at det er december lige om lidt, er slet ikke til at forstå. Om lidt render vi til julefrokoster, hører julemusik, spiser brunkager og pebernødder, fælder juletræer og løber rundt blandt stormagasinernes juletilbud i kampen om at købe alle de rigtige julegaver til vores kære. Dertil hører pakkekalenderen også for mange og jeg har derfor, samlet lidt inspiration til en fin pakkekalender, som du kan forære til din søster, mor eller veninde. Alle ovenstående items koster under 100 kr. og er derfor nogle priser, de fleste kan være med på. Ønsker man dog at spendere flere penge på selve julegaverne, fremfor pakkekalenderen, kan man alternativt blot bruge nogle af tingene som adventsgaver, inspiration til julegaver eller lave en anordning, så der blot er en pakke hver tredje eller femte dag.


Jeg håber, at I kan bruge dette indlæg til inspiration og alternativ, til de mange pakkekalendre på markedet.

God dag,

Mange knus

FROES

Likes

Comments

BOLIG & INDRETNING

Hej søde læsere,

Jeg sidder netop og smiler lidt af mig selv... For, hvem skulle have troet, at jeg skulle lave et blogpost omhandlende porcelæn? Ikke jeg i så fald, men ikke desto mindre har jeg de sidste mange timer kigget på massevis af porcelæn og keramik, og jeg ville derfor blot dele nogle af de fine ting jeg har fundet med jer. Særligt er jeg vild med de hvide tallerkner som blot er fra H&M Home, derudover også de klassiske lyngby whiskyglas, der lige nu er på tilbud hos Imerco.dk og nogle jeg virkelig overvejer at bestille hjem. Selvom jeg stadig er hjemmeboende (og derfor i realiteten, ikke behøver fint porcelæn), har jeg de seneste par år ønsket mig ´flytte-hjemmefra-ting´ hvor jeg så småt, er begyndt at få mig en lille samling.
- Ovenstående ting er primært fundet på henholdsvis H&M Home, Royal Copenhagen og Bahne´s hjemmeside.

Jeg håber i kunne bruge dette lille indlæg til noget og måske blive inspireret til at investere i noget fint porcelæn.

Rigtig god torsdag,

Mange knus

FROES

Likes

Comments

SPORT & SUNDHED

Hej søde læsere,
I dag bevæger vi os lidt over i det sporslige, som også er en af mine store interesser. Jeg har derfor på bedste vis, fundet mit yndlings sportstøj og tilbehør, så i kan få et lille indblik i, hvor ´fashionabel´ jeg ser ud, når jeg træner ha ha.

Sportstøj
Ift. sportstøj træner jeg næsten altid i min tank top fra Nike. Den er super behagelig og luftig, og man kommer ikke til at svede på samme vis som i en bomuldstrøje, idet den er i et åndbart materiale. Jeg ejer denne model i over 6 farver og er en top jeg er super glad for. Under toppen har jeg altid en sports bh på, som også er fra Nike. Modellen jeg bruger, er blot en klassisk sports bh med normal støtte, hvilket er helt fint for mig idet jeg ikke er indehaver af den største barm. Når jeg træner sveder jeg (som de flest andre) en del og derfor er ovenstående, en helt til pads mængde af tøj på overkroppen. Jeg tager dog tit lige en hoodie over, inden jeg tager afsted til træning og beholder den ofte også på, mens jeg opvarmer. Denne er fra GAP´s børneafdeling (idet jeg ikke er særlig stort bygget, passer jeg børnestørrelser i tøj), men findes også til voksne. I forhold til tights er det altid lidt en kamp at finde det perfekte ´fit´. Jeg har igennem de sidste par år, brugt en børne model fra Nike, som desværre er udgået og mine egne, var fuldstændigt slidt op, efter at være brugt 5-6 gange ugentligt, de sidste par år. Heldigvis har jeg fundet en virkelig god erstatning til mine gamle tights, disse er fra Gymshark, der er et kendt brand indenfor fitness verdenen. De er i virkelig lækker kvalitet og de er kendt for, at give en flot numse (hvilket jo ikke er til at klage over) - er man ikke særlig høj som jeg selv, kan jeg anbefale deres korte model, som passer lidt bedre i længden til lavere piger.

Fodtøj
Når det kommer til fodtøj, går jeg meget op i, at skoen passer til formålet - altså til hvad man træner. Det er måske lidt nørdet og i realiteten slet ikke en afgørende faktor, men ikke destomindre har jeg nogle sko, jeg er virkelig glad for. Blandt andet, har jeg ovenstående sko fra Nike, som er en klassisk sportssko jeg ofte bruger til idræt i forbindelse med mit studie og på dage hvor jeg træner overkrop og cardio. Går vi i den lidt mere nørdede ende, ejer jeg også et par VL-sko (eller vægtløftersko) fra Adidas, som jeg ofte anvender på de dage hvor jeg træner ben og træner nogle programmer, hvor jeg skal løfte tungere. Vægtløftersko har den fordel, at de er utroligt stabile og sikrer derved at man står godt fast, når man skal fortage tunge løft, så som dødløft eller squat. (I kan læse mere her.)

Tilbehør og ekstra gear
i forhold til alle ´detaljerne´ køber jeg blot mine sportssokker i H&M. Intet ´fancy´, men ikke desto mindre nogle super fine og enkelte sokker til prisen hvilket også gør, at det er nogle sokker man kan skifte ud rimelig ofte.
Når jeg træner hører jeg næsten altid musik og har derfor min iPhone i et telefonhylster fra Nike,dertil blot de klassiske høretelefoner fra Apple. Denne løsning er dog ikke helt optimal for mig, idet jeg ofte river ledningen ud under træning og jeg ønsker mig derfor, et par trådløse høretelefoner i julegave. Apropos elektronik, går jeg altid med mit sølv ur fra Casio,dette er ikke et decideret trænings ur, men jeg har det næsten altid på og det er ganske udemærket til at tage tid på, hvis man ønsker det.
Min træningstaske er fra Haglöfs og er en taske jeg virkelig er glad for. Den kan rumme super meget og jeg kan ofte både have ekstra tøj, to par sko, håndklæder osv. i den.
Sidst men ikke mindst, har jeg altid en drikkedunk eller shaker med mig (denne fra Bodylab). Jeg drikker altid en masse væske både under og efter træning og dette er derfor helt uundværligt for mig.


Jeg håber i har fået noget ud af dette indlæg. hvis i sidder inde med nogle spørgsmål, er i velkommen til at stille dem i kommentarfeltet herunder.
Rigtig god Onsdag

Mange knus
FROES

Likes

Comments