I lördags firade vi Karin som fyllde 25!! Var så kul, så detta blev to enda bilden jag tog haha. Jag å Elin briljerade på beerpong men det är en självklarhet liksom!!!!!

Även ja fyllde år förra veckan. Det firades med en middag med två finisar, Elsa å Felicia.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åkte en sväng till ma happy place igen i Augusti med Elsa. Kom in på socionomprogrammet när ja va där dessutom så det va ett par grymt härliga dagar!!!! Om en vecka åker jag till Singapore 2 visit ma Love. Ska bli så härligt!!!!
Kjam

Likes

Comments

Mitt nya smultronställe. Det är en sån fin och mysig stad, trivs som fisken i vattnet. En riktig höjdpunkt denna sommaren helt klart.
Så härligt att vakna varje morgon till en view som heter duga, äta frulle i utesoffan med en bok och asgod mango, att dricka sangria till lunch, dega vid poolen med bok och podd, spela kort och spel till sent på kvällen. Ahhh semester jag älskar dig!!!!!!

Likes

Comments

God middag på supper, glad fredriko å två fina favvisar⭐️⭐️⭐️
Augusti hittills har bestått av jobb och häng med massa härliga🌸🌸 puss hej

Likes

Comments

Spenderade även en vecka i Palma med bästa gänget!!! Var verkligen livets resa typ, hade så kul hela veckan! Vi bodde 19 pers i ett hus En bit utanför men det hade precis allt så, ah det e svårt å förklara men det va så kul ba. En dag vare dagsfest, en kväll mellanstadiedisco och näst sista kvällen vare paradise hotel tema haha superkul!!!!!

Likes

Comments

Hooola!!! Typ tre månader senare!!!! Men kände att jag inte riktigt kom igång men men in va kul å ba dela med sig lite av lajfet. Har spenderat nästan 3 veckor i Spanien i sommar å här är en liten gnutta av vistelsen med My löv och familjen! Underbart har det vart!!! Är hemma och jobbar mu men snart åker jag ner igen :)) puss å hej vi hörs

Likes

Comments

❤️❤️❤️
Älskar min kjol å mina skor, dessvärre pajade skorna samma kväll så måste lämna in dom.

Likes

Comments

12 mil, vet inte hur ja ska greja 30. E så fabulös i mina cykelbrallor visst?

Heeeejheeeej hemskt mycket hej!!!!!!!
Jahaaa vad har lille ja gjort på sistone då?? Jag har pluggat, jobbat, cyklat å haft en å annan utgång typ. Inge mer än så. Är fruktansvärt dålig på å ta bilder så måste bli ändring på det!! Nu ligger ja i sängen å försöker gå igenom det sista inför tentan imorrn. Sen äre jobb å sen ZARA😍😍😍😍😍 (Larsson alltså inte butiken)

Likes

Comments

Vill paddla på en sån igen fast se lite glad ut

<3333333 ostigt!!!

Min älskade avokadoplanta!!!!!

Tre bilder som får förgylla denna måndag!! Stressar över allt möjligt atm, plugg jobb x2 träning inför vättern så lösningen på all stress är å dega å soffan framför suits :D då försvinner den nog!! Hett tips!!!

Likes

Comments

Haha hittade ett fotoalbum från Egypten 2008 när Karin följde med min familj dit. Alltså hahah dör.

bra att vara lycklig och high on life!

Hahah alltså passion fo fashion @karinlouise

WOW den miljön alltså!! underbart!!

Fin bild :-)

Bra med höga bikinitrosor!!!

Men vilken sötis!!!

Rocking it since -95

WOW! fina örhängen gumman!!!

BEAUTIFUL!

Och sen sist två bilder på mig och Kakan som inte är från Egypten. Fin hon den där. <3

Likes

Comments

Instagram@frodojjjj