Header

Hej på er!

Idag har jag haft en riktigt slappar dag, vilket var så himla välbehövligt. Speciellt efter den senaste veckan. Haft svårt för att sova på senaste, speciellt då jag lyckas vända på mitt dygn så förbaskat efter påsk. Var chaufför bland annat så vart rätt sent ena kvällen och dom andra kvällarna fastnade jag bara uppe i snack med kompisar eller serier haha. Typiskt mig. Var på påskfirande i lördags, vilket var riktigt roligt och på söndagen grillade vi samma gäng typ.

Har sedan jobbat tis, ons, tors och igår efter jobbet så umgicks jag med min kollega. Kom hem vid 1 och då var sova väldigt efterlängtat! Annars då? Jo jobbar i helgen så det blir väl fullt drag där.

Nu ska jag fortsätta kolla serier och ladda upp inför morgon dagen..

Jordgubbs mys ifrån veckan, mums längtar redan efter mer jordgubbar. Me want.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ALLTSÅ HAR NI SÄTT NÅGOT SÖTARE???

Dör söt döden bara att kolla på dessa bilder! I söndags efter jobbet var jag hos min Kollega Niclas som för några veckor sedan fick hundvalpar (5 st) med vår andra kollega Martin. Dom är ju dö söta eller hur? Dom var duktiga på att nafsa och ville bita på mina skosnören, hoodie snören haha ja allt i princip! Ville bara ta med mig alla hem, speciellt min homie (den med blått band), vi myste galet haha. Efter lite valp mys så åkte Martin hemåt medan jag och Niclas drog och käkade i stan innan jag åkte hemåt. Haha saknar redan valpisarna haha.

Likes

Comments

Hej på er!
Igår kväll gick jag och la mig med världens smärta i revbenen, det har kommit och gått sen jag bröt revbenet, men inte som igår.. Så ska ev försöka fixa en läkartid och kolla så inget har läkt fel eller något! Lika bra.. Somnade tyvärr rätt sent pga detta.

Vaknade och hade fortfarande ont men inte lika mycket tack och lov! Men var så himla seg. Gjorde lite frukost och fixade mig och åkte sedan till jobbet vid 11. Kom inte hem förens kvart över 9 - halv 10, tro mig att äta halv 10 på kvällen suger haha.. Har bara myst med serier osv sen jag kom hem iallafall, imorgon är jag ledig och jag tänker ENDAST ta det lugnt..

Så vi hörs då! Kramar!

Likes

Comments

Hej på er! Som de flesta vet är jag världens serie nörd, så det tog mig inte lång tid att kolla igenom denna underbara serie. Pratar såklart om 13 Reasons Why! Om ni inte har sätt den serien så SE! Oerhört bra faktiskt!

Sen har jag även sätt Scandal, vilket också var en bra serie! Även fastnat för svenska serien Farang.

Med tanke på mängden serier jag kollar på så kanske jag borde börja rekommendera eller prata om dem också haha. Får försöka tänka till på den. Frågan är om det bara är jag som är en sån himla serie nörd haha. Kramar på er!

Likes

Comments