Header

Har jag haft!

Igår så höll jag på med lite utbildningar inför jobbet nästa vecka och sedan så satte vi upp "bas" tapeterna utanför mitt rum, i själva " övervånings hallen/trapp delen". Vilket tog mycket av gårdagens tid.

Idag har jag tok städat och omorganiserat i köket! Så det var skönt att få det fint och bra. Vart så himla mycket mer plats när man väl tänkte efter lite. Efter det så har vi förberett inför morgondagen, genom att ha satt upp ställningar så vi kan tapetsera vid trappen! Så imorgon ska vi tapetsera klart hallen här uppe och lägga bastapeten i trapp delen! Sen är vi ju nästan klara! Med detta iallafall.. Haha..

Har även ÄNTLIGEN (!) redigerat bilder ifrån Tyskland, inga toppen bilder eller så men ska försöka dela upp bilderna i några inlägg och försöka minnas tillbaka tillräckligt för att förklara läget, situationen och hur mina tankar rullade.

Påtala om jobbet nästa vecka, börjar på tisdagen den 1 november, mitt första pass blir 09.00-16.00 vilket känns som en bra start! Ska bli kul att testa något helt nytt och få lära känna nya människor och träffa mer nya människor varje dag!

Men nu ska jag kolla vidare på serien och sedan sova så jag orkar upp imorgon! Godnatt på er!

Bjuder på två "roade" aka uttråkade selfies ifrån Tyskland haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vaknade och käkade lite pannkaka till frukost, låg sedan i sängen och kollade serie tills jag till slut åkte in till Uppsala för att handla lite mat, "renoverings tapet", halloween smink och två basic t-shirts. Åkte sedan och tankade lite innan jag åkte vidare hemåt igen! Väl hemma provade jag att göra latex sår för första gången, var lite för lat för att göra det "bra" runt såret, men nöjd för en första gång.

Har sedan bara vilat, myst med katten, ätit god mat, läst en tidning och fortsatt vila med serier och nu ska jag snart sova, så godnatt på er!

​Ignorera den sista sminkningen runt om, failade totalt och när jag väl hade failat tänkte jag bara w/e och fick bananas. 

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har haft en toppen lördag! Jag inledde dagen med lite pannkaks frukost, så himla gott och en toppen start på dagen. Sedan duschade jag och drog mig in mot Uppsala vid 14, åkte runt lite och mötte sedan upp en som jag sålde min nyköpta cyklop mask till. Känns fortfarande sämst att jag inte kommer få dyka men en dag så..! Sedan drog jag till Gränby och köpte det lilla jag behövde. Åkte sedan och kollade runt en snabbis innan jag vid 17 åkte hem. Väl hemma sen så gjorde jag lite och äta och nu ligger jag här i sängen och tar det lugnt med serie, som vanligt alltså haha.

Hoppas ni får en fortsatt bra lördag hörni, kramar på er!

Likes

Comments

Passade på att ha lite hemma mys igår, med en ansiktsmask ifrån Body Shop och färgade sedan mina ögonbryn lite. Vart inte sån stor skillnad men det var skönt att ta hand om sig själv lite. Förmodligen något jag borde göra mycket oftare.

Likes

Comments

Så ska jag äntligen snart sova!

Hej på er! Idag har jag haft en lång dag, vilade fram tills min tandläkare tid. Mådde då även bättre vilket var skönt efter att ha mått piss i 24 timmar. Tog mig till tandläkaren och efter det åkte jag till Thun's utanför Uppsala. Köpte 2 mössor och 2 trosor bara. Sen åkte jag till Huddunge för att träffa Alfred, vi åkte till Heby fram och tillbaka för att handla lite smått och sedan satt vi / gick vi runt i Huddunge och bara snackade lite! Åkte hem vid 9 då jag var helt slut och jätte hungrig.

Imorgon ska jag till Uppsala på eftermiddagen men annars ska jag nog faktiskt bara ta det lugnt, är helt slut i kropp och huvud och behöver ta igen mig lite!

Kramar på er!

Likes

Comments

​Ovan ser ni väskan jag berätta om att jag hade beställt men även den nya Harry Potter boken, ska bli så himla kul att läsa.

Väskan är ifrån Duchebags och jag är jätte nöjd. Alla mina kamera grejer får plats och är bra skyddade, till och med drönaren, surfplattan/datorn och massa annat samtidigt. Så är super nöjd. 

Likes

Comments