Her har dagen gått med til å rydde, vaske og gjøre klart til visning. Det er jaggu litt av en jobb skal jeg si deg😅 blomster og planter er kjøpt inn, og nye puter og pledd er lagt på plass i sofan, hagemøblemang er satt frem og jeg har plantet litt i noen krukker ute.. ikke rart man trenger ett par dager fri for å klare å gjøre alt i stand😅

Nå krysser jeg bare fingrene for at den rette kjøperen dukker opp!

Her skinner sola i dag, så det har egentlig vært veldig deilig å holde på litt ute☀️

Håper du har en fin dag og nyter litt sol du også💛


#interiør #interior #husoghjem #påflyttefot

Likes

Comments

Håper alle har hatt en herlig påske! Vi har hatt noen deilige dager i Valdres. Mye kos, litt ski og masse god mat. Med andre ord...helt perfekt😅

Rett før påske la vi ut huset vårt for salg. Endelig er tiden inne for å flytte tilbake til vakre Larvik! Tenk at vi endelig skal flytte tilbake til vårt kjære Larvik.. jeg kan nesten ikke tro det er sant, men vi har kjøpt oss hus i vår barndoms by!
Og endelig kjenner jeg det kribler og klør i oppussings fingrene igjen! Di fingrene har ligget en stund i dvale, men nå rykker det voldsomt i dem hihi;)
Jeg har såklart mange planer allerede, og sanker inn ideèr og inspirasjon overalt.

Tanken er å bruke washed linen som rød tråd, og bruke st. Pauls blue kalkmaling på en eller to vegger i stuen, og minty breeze i gangen eller på soverommet.
Har også lyst til å male noen av møblene i dempet sort.

Jeg synes dette er en utrolig behagelig fargepalett.. og jeg kan nesten ikke vente med å finne frem malerulla og å skape et lunt og koselig hjem, med deilige farger og myke tekstiler 🖤Washed linen😍 en rolig farge som jeg vil bruke som "rød tråd" gjennom hele huset.

St. Pauls Blue 💙 jeg har forelsket meg fullstendig i denne blåfargen! Lurer litt på å bruke den i stuen, bak TV... kalkmaling kanskje? Hva tror dere? Noen som har erfaringer?

Minty Breeze... sukk😍 nydelig, litt støvet mintgrønn..
Som dere skjønner, er det ikke planer og drømmer det står på😅
Tiden kan ikke gå fort nok til jeg kan starte med å forme vårt nye hjem!
Jeg er klar!

Likes

Comments