Header

Nu på söndag är det äntligen dags för höstens första värdinnemöte. Vi från USEK som kommer va med och vara ansvariga för värdinnorna och deras utbildning är så taggade!! Vi har flera projekt på g som vi vill utveckla tillsammans med de härliga tjejer som varje vecka hjälper till ute i stallet frivilligt. Men samtidigt blir vi påminda om att de flesta av dessa härliga tjejer börjar bli äldre och därför kommer gå längre i skolan.

Så därför vill vi passa på att bjuda in våra andra härliga tjejer och killar på ridskolan från åldrarna 9-18 som kan tänka sig att vara värdinna och hjälpa till någon dag i veckan. Det är bra om du har förkunskaper inom ridning men du behöver inte kunna allt för det ska vi förhoppningsvis kunna lära dig! :)

Varmt välkomna och hoppas vi ses!

// Matilda och Cecilia 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Efter några års väntan har vi äntligen påbörjat renoveringen av vårt egna rum, då bygget av rummet blev klart förra året och därefter valde vi att låta personalen ta det som kontor och vi tog över deras gamla. Efter hårt slit av städning har vi idag målat klart det sista lagret på de vita väggarna! Nu återstår en vägg med useks egna färg och lite små fix sedan ska vi flytta in! Här kommer en sneak peak på hur arbetet går! Här drar vi även stilen med sopsäckar som arbetskläder!

Likes

Comments

Halloj!

I helgen anordnade vi i USEK en grillkväll för alla medlemmar, det blev totalt 16st glada tjejer som samlades. Vi grillade hamburgare tillsammans och skålade för Ryttarklubben som nyligen blivit skuldfria efter en period på tio år, det blev en lyckad kväll med massa lek och stoj! Vi hade bland annat tävlingar och brännboll och sedan sov vi över i stugor samt tält, mysigt tycker vi. Vi ser fram emot nya och fler aktiviteter i höst och hoppas alla får en bra sommar!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag har Matilda och Cissi haft möte med värdinnorna då de två ska ta lite mer ansvar över värdinnorna till hösten. De presenterade sig och bjöd på lite fika, tyvärr togs det inga bilder men vi bjuder på en gammal bild på några av våra duktiga värdinnor som vi har i stallet :) Våra värdinnor är från åldrarna 12 till 18 och hjälper till frivilligt i stallet ca 3 timmar per vecka och som tack för det får de rida varannan fredag gratis. Ett perfekt tillfälle att få tillbringa lite extra tid i stallet och samtidigt få ett tack för hjälpen!


Ni kommer få lära känna värdinnorna lite mer till hösten då vi ska presentera de här på bloggen och även på vår insta @Frkusek

Likes

Comments