Header

Hei og god kveld! I dag har dagen gått i ett, desverre ikke like fint vær i dag men det har heldigvis vært veldig varmt så ute har vi vært! Etter at vi flytta har vi vel vært mere ute i Hagen enn inne og det sier jo litt! Hehe koselig er det i alle fall.


I dag kom foreldrene mine og tante på besøk vi hadde stelt i stand middag og dekket bord hadde jeg fått tid til, jeg elsker jo og dille med slik så denne gangen ble det blått som ble temaet.alle middags fat ble tømt og alle så blide og fornøyde ut så regner med at det ble en vellykket middag.Nå er lille endelig i seng så nå er det nett serier og avslapning som står på planen! Rett og slett en koselig søndag kaller jeg dette!!

-Tonje Benedicte

Likes

Comments

Hei og velkommen hjem til meg, vi flytta hit for ikke så alt for lenge siden og siden dag 1 har vi stor trivdes her.

Jeg heter foresten Tonje Benedicte er 23 år og mammaen til lille Ulrik Nikolai på 1,5 år. Vi bor i ett koselig liten rødt hus sammen med barnefaren og vi trives så godt. Jeg er middels sagt veldig glad i interiør og kan vel snart kalle det for hobbyen min. Jeg jobber i post i butikk i en liten butikk i nærområdet og trives godt der, drømmen er nok en dag og starte for meg selv, jeg er også veldig glad i barneklær og har fått helt dilla på og sy i det siste. Og da går det for det meste i barneklær sjekk ut @lillebulle_ på Insta kanskje du finner noe du liker? Jeg syr gjerne.


Men nok om det. Jeg har blogget her før, men nå synest jeg det var på tide og koste støve bort fra både Mac og kamera! Man får jo så mye glede av bloggen i ettertid spesielt når man har barn.

Gleder meg masse til og blogge og fortelle mere fremover og ikke minst til og vise dere ennå mer av mine interesser.

-Tonje Benedicte

Likes

Comments

Instagram@tonje.benedicte