Er så utrolig hektisk på jobb om dagen. Vi har alt for mye å gjøre, for lite folk og produsenter på nakken hver eneste dag. Det mases om overtid på hverdager og i helger, og jeg kjenner at hvis det fortsetter så kommer jeg til å gå på en smell. Det har jeg gjort før og da var jeg så langt nede at jeg var borte fra jobb i 8 uker. Da var det i tillegg personlige årsaker, men jeg merker at det er helt tullete av meg å si ja til å jobbe ekstra når jeg kjenner at kroppen ikke klarer. Jeg kan godt jobbe en lørdag i ny og ne, men det evige maset. Uke etter uke.

Så kommer aspektet med samvittighet inn. Ikke bare ovenfor jobben og kollegaer. Men ovenfor familie og dyra mine. Som sitter hjemme alene hver dag mens jeg jobber. Jeg må få ha et par dager i uka som jeg kan bruke med dem.. Eller?

Det er veldig vanskelig å si nei. Og når spørsmålet om overtid kommer opp hver dag, så blir det som om jeg bærer en stor stein som bare vokser og vokser hver dag. Hva skal man gjøre? Jeg kan ikke si at jeg ikke orker, det godtar de ikke. Alle må bidra. Skal jeg forklare hele situasjonen min til sjefen, forklare han hvorfor jeg var borte mye fra jobb i fjor? Eller skal jeg bare presse meg selv til kanten av stupet?


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Kanskje en merkelig overskrift, men det er akkurat det jeg tenker. Ikke finn deg i dritt. Ikke omgi deg med mennesker som har negativ innvirkning på deg. Som drar deg ned i søla, som lesser deg ned med sine problemer, som klager og syter. Du vil bli påvirket i negativ retning, og det fører bare til at livet ditt blir mer fyllt av dritt.

Man har jo et valg? Man velger gjerne sine egne venner, hvem man ønsker å omgås mye med, og hvem man helst vil ha litt på avstand. Det er ditt valg. Det er ikke sånn at bare fordi man har kjent hverandre lenger, har felles bekjente eller bor i samme område så må man henge sammen dag ut og dag inn. Jeg omgås daglig mennesker, særlig på jobb, som jeg merker drar meg ned i søla, drar meg inn i en slags negativ sone. Det er dems meninger, de som klager og syter, som er slitne og mangler overskudd. Og dag etter dag med dette, så er du plutselig der selv. Uten å egentlig ha tenkt over det. Kanskje du ikke engang er enig? Kanskje man i utgangspunktet liker jobben sin? Syns det er et greit sted å være 8 timer daglig? Du kanskje ikke elsker å jobbe og skulle heller vært et annet sted. Men man innfinner seg i det og prøver å gjøre det beste ut av det. Men så har du disse menneskene rundt deg gjør hverdagen din dritt! Jeg sier ikke at du ikke skal lytte til andres problemer eller høre hva andre tenker og mener om livet, eller jobben. Men jeg tror det er viktig å ikke la seg bli dratt med ned i en slags møkkasuppe.

Jeg skal ihvertfall bli ennå mer oppmerksom på hvilke mennesker jeg omgås med. Ingen trenger negative, sytepaver i livet sitt. Ingen vil vel ha det? Det er ditt valg! Omgås mennesker som trekker deg oppover, som inspirerer deg og som du kan se opp til og ikke minst - VÆR DET INSPIRERENDE OG POSITIVE MENNESKET :)


Likes

Comments

En skikkelig drittmandag. Våknet seint, ville ikke stå opp, ville ikke jobbe, ville ingenting. Vil ikke prate med noen, sitter bare og dagdrømmer på jobb.
Har egentlig ingen grunn for å være i dårlig humør. Sola skinner, det er deilig og mildt og neste uke er det kort arbeidsuke og påskeferie! Men akkurat nå virker det så lenge til. Har vært på jobb i 4 timer, har 4 timer igjen. Vil helst hjem til gutta mine og gå tur med de i sola. Men det kan man ikke. Noen dager er bare sånn. Tenker på alt man skulle gjort. Alt jeg burde vært flinkere til og burde gjort tidligere. Æsj. Heldigvis kan jeg sitte med headset på meg og bare glemme alt. Det er det beste med jobben min. Så får jeg heller holde ut og kose meg når jeg kommer hjem.
Forresten, jeg liker ikke ordet fotballfrue. Jeg er ikke det. Richard er veldig fotballintressert men jeg har aldri brydd meg om fotball. Det er ikke mange i min familie som gjør det. Og selvom jeg har på meg LFC-skjorte på bildet så er det helt tilfeldig. Jeg hadde nemlig på meg en genser. Men så lå jeg i senga og skulle drikke av et glass og da helte jeg halve glasset utover genseren og halsen min. Så da tok jeg det nærmeste plagget jeg fant. Tilfeldigvis en gammel Liverpool-skjorte. Se på håret mitt! Jeg har klippet meg selv igjen.. haha. Må slutte med det, har snart ikke hår igjen.

Uansett, håper dere har en bedre mandag enn meg og gleder dere til påske og vår ♡

nouw.com/frkscott

Likes

Comments

Jeg er såå klar for vår nå.. selvom jeg var ute og måkte snø i sta så har jeg håpet, den må jo komme snart? Så mens jeg og gutta mine venter på tørr bakke og sol så klikket jeg hjem disse deilige vårskoene fra Zalando. Jeg brukte kickback, en tjeneste som gir deg penger tilbake på alt du kjøper når du handler via dems nettside ♡

Er de ikke fine?? Elsker pastellfarger, særlig om våren og sommeren ♡

Hva syns du er det beste med våren?

nouw.com/frkscott

Likes

Comments

I dag hadde vi verdivurdering av leiligheten vår som vi kjøpte i 2011. Siden vi bor i et borettslag, hadde megleren god kjennskap til disse leilighetene fra før og kjente til romløsningen og beliggenheten. Han var veldig hyggelig, som meglere flest hehe, og vi fikk en vurdering vi var fornøyd med. Leiligheten har gått opp ca 500 000 i verdi. Vi har gjort minimalt når det kommer til oppussing pga vi hele tiden har vurdert å flytte videre. Ikke fordi vi ikke trives, men fordi vi kunne tenke oss et ekstra soverom, blant annet. Området er vi veldig fornøyd med og vi kikker etter bolig i det samme området eller i samme kommune.

Vi har kikket på et hus, og skal på visning på søndag. Det blir kjempespennende!


Har du kjøpt eller solgt leilighet før?

nouw.com/frkscott

Likes

Comments

Ja jeg vet, det høres ut som en klisjè. Men det er faktisk veldig viktig. Og jeg snakker av erfaring. Veldig ofte tar jeg meg selv i å tenke tilbake. Tilbake på mennesker, minner, turer, ferier, opplevelser som jeg husker som gode og blir nesten litt lei meg. Ofte kommer det en tåre. Fordi savnet er så stort. Og ofte er det lett å henge seg opp i fortiden, og glemme å se fremover. Det trenger ikke bare være gode minner. Også vonde minner kan man lett henge seg opp i. Mennesker fra fortiden som er borte, som du har mistet kontakt med eller som bare ikke er i livet ditt lenger. Jeg tror det er veldig viktig å tenke fremover. For livet suser forbi like fort, enten du gjør det ene eller det andre. Se fremover. Planlegg fremtiden. Nyt øyeblikkene og ikke heng deg opp i det som var. "Alt var så mye bedre før" sies det. Det kan godt hende. Men det er ingenting å gjøre med det. Bevar de gode minnene, ta de frem i ny og ne og nyt de. Smil. Og legg de vekk igjen. I skattekisten du har. Som er full av minner. Nyt det som er NÅ og tenk fremover. Du får denne tiden aldri igjen <3


Tenker du ofte tilbake på minnene? Klarer du å slippe tankene?

nouw.com/frkscott

Likes

Comments

Det er rart hvordan man henger igjen i gamle vaner? Jeg har brukt blogg.no av og på i mange år og alltid tenkt at det funker bra og er lettvint å bruke. Men i det siste har jeg sett fler og fler som bruker nouw og har likt hvordan bloggen dems har sett ut så jeg fant ut at jeg ville prøve selv.. og WOW! For en åpenbaring! Så utrolig mye enklere oppsett, bedre design og mye mer rom for kreativitet. Når har jeg ikke satt meg inn i alle funksjoner ennå, men det jeg har testet så langt har jeg likt veldig godt :) Kanskje det hjelper meg å holde skrivelysten oppe også? Jeg håper ihvertfall det, jeg liker å skrive og jeg liker å dele meningene mine med dere :)Har du en nouw-blogg jeg kan lese? Ha en flott dag!

nouw.com/frkscott

Likes

Comments

Fra torsdag til søndag har jeg og samboeren min vært i Nederland med et vennepar av oss. Vi var i Amsterdam og på a State of Trance, som er verdens største trancefestival ledet av selveste Armin van Buuren. Det var helt sinnsykt, jeg elsker trancemusikk <>

Det er utrolig mye sminkebutikker i Nederland, og jeg koser meg virkelig på shopping der. Dessverre er euroen litt høy nå, men det blir alltid noen godbiter med hjem!


Shine Killer - primer fra NYX, Stay Matte But Not Flat - foundation fra NYX, Fixing powder fra Etos, NYX Butter gloss, NYX matte lip cream, blush fra Makeup Revolution, Bronzer fra Makeup Revolution, Baked blush fra NYX, øyeskyggepalett fra BarryM og en kjempegod parfyme fra River Island.Handler du mye når du er på ferie? Happy Onsdag!

frkscott.blogg.no

Likes

Comments

Ja jeg kan godt innrømme det - jeg blir lykkelig av materielle goder! Men, når det er sagt så liker jeg ikke å bruke mye penger på ting, jeg er en kuppjeger og jeg kjøper alltid varer på tilbud. Jeg liker ikke å føle at jeg har betalt for mye for en vare, da angrer jeg bare i etterkant. Uansett, jeg vet at materielle goder ikke betyr noe "in the end", men det kan absolutt benyttes som en slags terapi for meg. Elsker kjøpesentere, elsker nye butikker og elsker kupp!
Haha, håret ser ikke bra ut men sminka er på plass. Det er het typisk meg ;)

Er du en person som kan bli glad av materielle ting? Ha en strålende tirsdag!

frkscott.blogg.no

Likes

Comments