Før jeg ble gravid så følte jeg ikke et behov for å trene. Enda folk anbefalte det, så hadde jeg verken motivasjon eller vilje til det.
Jeg veide det jeg ønsket å veie, og var såpass greit fornøyd med kroppen at behovet var ikke der. Etter svangeskapet derimot, så klarte jeg ikke tenke på noe annet. Jeg hadde gått opp 25kg, og det tok meg nesten 2 år før jeg kom litt mer tilbake til meg selv. Diett er heller ikke noe for meg, men sunnere kosthold kunne jeg prøve meg på. Jeg begynte å trene hjemme, men ikke regelmessig nok. Sliter veldig med å komme i gang med treningen for fult og etter å ha spontant meldt meg inn i Elixia, så måtte jeg virkelig komme i gang og ikke bli støttemedlem. ( noe jeg har vært tidligere 😂 ) Etter å ha meldt meg inn så måtte jeg ha noen å trene med. Jo, hvem ble det? Min søster og mamma. Vi skulle sette opp PT timer som følger med når man melder seg inn. Og kun på de 2 timene så fikk vi smaken av å ha PT timer.

Ann-Kristin som er PT på Jessheim er bare ei super dame. Hun gir oss kjempe motivasjon, tøff trening, noe som er akkurat hva vi trenger. Vi har hatt så mye morro på trening. Skal ikke legge under en stol at jeg har banna noen ganger av at jeg har blitt så sliten at jeg har trodd at jeg skulle dø, men etter treningen så har det ikke kunne vært noe anderledes. Kunne ikke vært noe mer fornøyd med valget av PT timer, og pga Ann-Kristin så har jeg funnet glede ved trening.

Ann-Kristin er en dame som har masse utdanning bak seg. Hun er en personlig trener på nivå 3, og er også kostholdsveileder og instruktør. Dere kan lese mer om hennes utdanning her:

https://www.satselixia.no/treningssentre/oslo/jessheim-elixia/personlige-trenere/ann-kristin-enerud-ekeli/

Akkurat nå så holder hun også et kostholdskurs. Hvis dette kan være i interesse for noen av dere så kan dere ta kontakt med Ann-Kristin, all info står på bildet under. ♡

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 328 Lesere

Likes

Comments

Etter familie feiringen i helgen, så var vi så heldig med å få så mye fint i gaver. Vi var også så heldig at vi fikk litt kontanter, og det tok ikke lang tid før jeg visste hva jeg skulle kjøpe. Som dere vet, så er jeg ikke noe særlig glad i rosa, så når jeg fikk øye på disse to herlighetene så var det ikke noe vei tilbake 😍

Jeg kom i kontakt med Howard Kjøkkenskriveri som ligger i Karenslyst Allé 53 i Oslo. Jeg må bare si, for en service altså. Flottere butikk skal man lete lenge etter. Rimeligere enn andre butikker er de også, noe som er et pluss. Ta en titt på produktene de selger via @howardkjokken på Instagram. Der kommer jeg til å fortsette å handle!

  • 425 Lesere

Likes

Comments

Hva tenker dere om eget tøy til barnehagen? Hjemme hos oss så kommer Eugenia hjem med klær full av flekker som heller ikke alltid går bort, og det synes jeg er såpass kjipt at jeg kjøper eget tøy som er til bruk i barnehagen.
Nå hadde hm stort salg på klær, og da hamstret jeg masse klær. Jeg fikk 9 bukser, 4 gensere, 8 T-skjorter, 3 pak med truser ( i håp om bleieslutt en dag ), sandaler og pysj til 1500kr. Er ikke det en bra pris? Jeg er super fornøyd. Nå mangler jeg bare ulltøy. Legger ved bilder av tøyet som er lagt av til barnehagen 👇🏻

  • 450 Lesere

Likes

Comments

Etter å ha vært i et forhold i nå 13 år, så kan jeg ihvertfall ikke si at jeg ikke har drømt om å gifte meg. Så etter 11 år, 6 mnd etter at Eugenia ble født så valgte min kjære samboer å endelig ( ja, endelig 😂 ) fri. Planen før han fridde var å gifte seg i kirken her i Norge, og ha et tradisjonelt bryllup. MEN, så begynte jeg å drømme meg bort. Største drømmen var et strand bryllup i utlandet, noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle få til. Men etter å ha sett ei venninne fra Australia gifte seg på stranden, så måtte jeg bare sjekke opp om jeg også faktisk hadde muligheten å få denne drømmen i oppfyllelse. Det første jeg gjorde var å sjekke opp hvordan dette kunne være mulig. Og da fant jeg Sjømannskirken. De er det flere av, så jeg måtte bare velge ut sted utifra hvor vi ønsket å gifte oss. Vi hadde i 2011 vært i Miami, et sted vi likte oss veldig godt. Og stranden der nede er jo bare nydelig. Familien hadde også lyst til å besøke USA, så da gjorde det valget vårt lett. I Fort Lauderdale er det like fint om ikke finere, og der trenger man verken å søke eller ha tillatelse til å vie seg på stranden, så da valgte vi Fort Lauderdale. Først booket vi presten til datoen vi ønsket, så sendte ut save the date kort 1,5 år før bryllupet. Sjømannskirken i Miami kjenner til en wedding planner, som vi kom i kontakt med for å få satt sammen alt der nede. Carina Strom som min wedding planner heter, fikser alt du trenger. Hun ringer, hun booker, hun henter blomster, kake og det som trengs på bryllupsdagen. Prisene er noe helt annet enn hva de er i Norge også, så å kunne få bryllupet i utlandet billigere enn hva jeg sikkert hadde endt opp med i Norge var bare en drøm jeg aldri vil angre på at jeg valgte. Jeg ønsker å fortelle noen av summene fra bryllupet. Vi valgte 3 retters middag med fri bar og tapas som lå på ca 1400kr per pers. Brudebukett, mindre bukett til min forlover + knapphullsblomst kom på 2150kr, bryllupskaken kom på 1800kr, fotograf til under hele vielsen + bilder av oss etter vielsen kom på 2900kr. Og siden vi valgte å ta presten ut av kirken så betalte vi 6500kr for vielsen på stranden. Husk at du trenger prøvingsattest fra skattekontoret, og i USA så trenger man også amerikansk marriage license. Hvis dette er noe du også drømmer om, og ønsker mer informasjon om så er det bare å spørre meg ❁

  • 472 Lesere

Likes

Comments

Blogge? Ikke blogge?

Innerst inne synes jeg det er gøy å skrive alt fra ting jeg liker å gjøre, om reising, til produkter jeg ønsker å anbefale til de som er rundt meg eller følger meg på Instagram.
Jeg tenkte å skrive et lite innlegg ang bryllup f.eks. Hvordan man går frem til utlands bryllup, og tips til inspirasjon. Er dette noe dere kunne tenke dere at jeg skrev et innlegg om? Og er det noe annet dere vil at jeg skal skrive om? Setter veldig pris på tilbake melding.
Ha en strålende dag videre ♡

  • 479 Lesere

Likes

Comments

Nå er jeg så klar for USA tur. Bryllupet har ikke satt seg i meg enda, men kommer nok til å gjøre det ved avreise. Det er fortsatt ting å gjøre. Og hva er typisk å gjøre når det nærmer seg bryllup eller ferie? Joda, først og fremst dette:

Sommerkroppen 2017. 🏃🏼‍♀️
Jeg har nå trent noen uker allerede. Jeg er en person som i utgangspunktet ikke kommer meg på trening, så jeg har fått med meg min mor og søster. Vi har også personlig trener som pusher oss 1 gang i uken. Nå gjelder det ekstra før avreise. Det største problemet mitt er sukker. Jeg ELSKER sukker. Spesielt brus og sjokolade. Har levd med dette så lenge jeg kan huske. Så å kutte dette helt ut funker ikke så bra for min del 😅 Men jeg skal prøve å ikke få i meg sukker dag for dag i hverdagen, og må bare ta det som det kommer!

Brun og blid ☀️
Solarium må jeg jeg ta. Dette er noen år siden sist faktisk. Jeg har nok den lyseste huden man kan få, så føler at jeg bare må ta sol.

Betakaroten 💊
Dette har jeg ikke fått testet skikkelig enda, så jeg føler at hvis jeg skal teste det, så er det nå som gjelder. Håper virkelig det hjelper slik at jeg får lettere farge.

NAO Cosmetics 😁
Hvem ønsker ikke hvitere tenner? Denne burde jeg testet allerede, men har klart å legge den bort slik at jeg ikke har husket det. Nå skal jeg bruke den hver eneste kveld og håper på resultater.

Decrusto Black Peel Off Mask 👀
Denne fikk jeg i posten forje dagen. Jeg skal prøve den i kveld og gleder meg skikkelig. Porene mine er på bærtur om dagen, og det er så ille at denne må bare virke. 😬

Vippebøy👁
Ettersom jeg ikke tåler Vippe Extentions så må jeg prøve dette. Jeg har ikke rukket å teste vippeserum. Der jeg bestilte hadde de utsolgt. Og før jeg så mailen så var det bare 5 uker til bryllupet så tenkte at det bare får gå. Jeg skal gå til flinkeste Jenny på Jessheim. Hun er @jennyslashesandbeauty på Instagram for dere som lurer.

Frisørtime 💇🏼
Dette er fargen jeg virkelig ønsker meg. Men om håret mitt tåler det, det vet jeg ikke. Er en stund siden jeg frisket opp håret nå så gleder meg skikkelig til å dra til frisøren. Denne gangen skal jeg prøve frisøren til Sophie Elise. Synes hun alltid er så fin på håret. Sjekk ut @hairbymiasiren på Instagram.

Negler 💅🏻
Til slutt skal jeg til flinkeste @katelillytyler. Hun er helt rå når det gjelder negler. Jeg har vært hos hun før og bildet er av negler hun har laget. Jeg ønsker meg akkurat disse, for synes de er rett og slett rålekre 😍

Jeg tenker at jeg holder dere oppdatert om hva jeg synes om produktene jeg tester. Og jeg kommer til å legge ut flere blogg innlegg fremover. Ha en fin dag alle sammen ♡

  • 591 Lesere

Likes

Comments

Nå har jeg levert fra meg den fantastiske barnevognen fra Babyzen. Vi har vært så heldige å få være testfamilie for Babyzen Skandinavien. Denne vognen må jeg bare si at er perfekt på alle måter. Den veier kun ca 6 kilo og kan henges på skulderen som dette 👇🏻

Selv har jeg hatt emmaljunga vogn stående i gangen siden Eugenia ble født, og den tar halve gangen og veier ganske mye. Den er også veldig spesiell for meg, men nå skal det bli godt å rydde den bort.

Eugenia elsket Babyzen yoyo+ 6+, og fløy ut å inn av vogenen hele tiden. Hun var så lei seg når vi pakket den ned så jeg fikk faktisk litt vondt inni meg. Jeg hadde ikke trodd hun skulle bli forelsket i en vogn. Far i huset påpeker også at det er ikke noe å lure på om vi skal skaffe denne eller ikke. Så her er vi alle enig om at vi bare må få den i hus!

Babyzen finnes i 2 størrelser. Yoyo+ 0+ og yoyo+ 6+.

Yoyo + er den nyeste modellen. Vognen tåler mer vekt enn den eldre modellen yoyo som før var 15 kilo og nå er 18 kilo. Puten i sete er enda mer komfortabel og kurven under vognen har blitt 60% større. Maksvekten for kurven er 5 kg.

Babyzen yoyo 0+ er fra nyfødt og har liggestilling, mens yoyo 6+ har forovervendt sittestilling fra 6 mnd om ikke litt før, og opp til barnet veier 18 kilo.

Yoyo måler kun 52x44x18 cm sammenlagt, og passer perfekt til reise hvis du skal ut å fly. Denne kan nemlig tas med om bord på flyet som håndbaggasje.

Det jeg også synes er perfekt med denne vognen er at den er fantastisk og kjøre. Hjulene er svingbare og tåler alt slags vær.

Vognen finnes i mange nydelige farger, og ønsker dere å finne ut mer om disse vognene så kan dere gå inn å lese på : http://reirei.se/sv/varumarken/babyzen/yoyo-6-

Husk å sjekke ut @babyzenskandinavien på Instagram.

Sist men ikke minst. Denne anbefales virkelig!

  • 782 Lesere

Likes

Comments

I går var jeg på åpningen av butikken BarnOmBord som ligger på Kløfta stasjon i Akershus. Jeg var så spent på hva de hadde av produkter hos dem. Jeg følte jeg nesten gikk rundt meg selv, fordi de hadde så utrolig mye fint, og ikke minst en butikk som har alt som trengs på et sted. Dette er en butikk som har produkter og utstyr til reise. Hvis du ikke har mulighet til å gå i butikk, så har de også en hjemmeside: www.barnombord.no ✈

Her har jeg noen av tingene jeg hadde med meg hjem i går 👇🏻

Denne gangen vil jeg trekke frem 3 produkter som jeg synes virker helt fantastiske og virkelig vil gjøre reisen din mye lettere.

Jeg starter med AeroMoov Popup reiseseng.
Dette er en popup reiseseng, som kun veier 5kg og kan slå opp og tas ned på få sekunder. Sengen har to ulike høyder, slik at du skal slippe å bøye deg unødvendig når de minste barna ligger i den.
Dere kan lese mer om sengen her: http://barnombord.no/index.html#!/AeroMoov-PopUp-Reiseseng/p/73312622/category=4740112

Flybaby.
Denne er for de minste barna. FlyeBaby er en patentbeskyttet barneseng for fly, som er designet på prinsippene til en hengekøye. Den veier kun 400 gram. Barn opp til 11.4 kg kan ligge trygt og godt i denne hengekøyen. Dere kan lese mer om denne her: http://barnombord.no/index.html#!/FlyeBaby/p/8449051/category=4740112

Sist men ikke minst 👇🏻

Bedbox by Jetkids.
Dette er min favoritt, og denne ble med meg hjem. Jeg gleder meg så utrolig mye til å ta den i bruk i sommer. Jeg kommer til å skrive et eget innlegg om denne når jeg har tatt den i bruk, men enn så lenge så gir jeg dere litt info og bilder.
Bedbox er rett og slett en fotskammel/seng som kan brukes til barn opp til 6-7 års alder. Den er barnets håndbagasje, sparkekoffert og fotskammel/seng i en og samme boks. Den veier ca 3kg, og er 46cm x 20cm x 36cm stor. Denne passer både under flysete forran, eller oppe i hattehyllen under avgang, turbulens eller landing. Dere kan lese mer om denne her: http://barnombord.no/index.html#!/BedBox®-by-JetKids®/p/48043147/category=4740112

Visste dere at de har utleie på 7 forskjellige flyplasser? Les mer om det her: http://barnombord.no/#!/UTLEIE-ONLINE-BOOKING-Hent-og-levér-på-flyplassen/c/4740100/offset=0&sort=normal

  • 837 Lesere

Likes

Comments

Det har gått 11 dager, jeg våkner med følelsen av å måtte ta en test. Enda jeg burde vente til dag 14. Jeg er så redd for skuffelse. Jeg har ikke tellingen på hvor mange tester jeg har håpet på å være positive. Jeg sniker meg opp, Kristian ligger å sover. Jeg går på badet å tar opp esken fra skuffen å titter en liten stund på den. Jeg håper så inderlig på en positiv test, men tenker også på hvorfor det skal klaffe på første forsøk.
Testen må tas og er nå tatt, og nå er det bare å vente noen minutter. Minuttene er lange. Jeg tør ikke se på testen, men nå er det på tide. På testen lyser et svakt kryss. Hæ? Drømmer jeg? Et kryss? Jeg må vekke Kristian. Han er langt inni i drømmeland. Jeg viser testen og sier: Se. Ser du det samme som meg? Et kryss? Tenk om det faktisk har gått? Kristian tar en titt enda han ikke er helt våken. Han ser det samme som meg og smiler. Jeg er så glad. Så glad at jeg må sende bilde til mamma og snappe til et par av mine nærmeste for å få det bekreftet. Alle er enig. JEG ER GRAVID. Jeg er så glad og redd på en gang. Tenk om det er noe feil med testen? Jeg tar en ny hver dag frem til mandag, dag 14. Alle testene er positive og blir sterkere for hver dag. Jeg må ta en blodprøve hos legen å sende den til Danmark. 2 dager senere ringer de å bekrefter graviditeten og gratulerer meg. Verdens beste følelse. Nå er det bare å vente til uke 7, min første ultralyd. Når man går igjennom prosessen IVF, så er det vanlig med tidlig ultralyd for å se hjertebank. Jeg gledet meg så utrolig mye til denne ultralyden, for da kunne jeg føle meg tryggere. De sier at når hjertet banker, så minsker sjansen for å miste betraktelig. Når jeg kom til uke 7, så kunne jeg ikke vente på legetimen lenger. Kristian var med, og damen tar en liten titt før vi får se. Når hun snur skjermen mot oss kan vi se et bittelite frø som har et hjertebank som dunker. Vi var i ekstase å smilte fra øre til øre. Svaret var da endelig. Vi ventet et lite mirakel barn. Verdens mest fantastiske følelse. Og nå var det bare å glede seg til å få barnet vårt i armene.

  • 1156 Lesere

Likes

Comments

I ung alder, så visste jeg at jeg skulle ha barn. Og i flere år, gledet jeg meg til det var vår tur. Jeg sluttet med p pillene som 19 åring, fordi kroppen trengte en pause fra det. Det og begynne på pillen igjen tenkte vi rett å slett ikke over.

I 3 år var Kristian redd for at jeg skulle bli gravid. Han var ikke helt klar. Men etter det så var det ikke så farlig lenger.
Når jeg fylte 24 år, og hadde gått 5 år uten å gravid så ble jeg litt bekymret. Allerede før dette så trodde jeg kanskje jeg hadde et lite problem med å bli gravid, fordi jeg har litt uregelmessig mens. Jeg hadde prøvd pergotime som ikke virket, og siden folk skrev på nettet at dette var "siste utvei" så skjønte jeg at noe var galt. Ingenting hjalp, hva i all verden gjør vi nå?
Jeg kontaktet Gynekologen min. Hun ønsket at Kristian skulle sende inn en sæd prøve slik av vi var 100% sikker på om at alt var som det skulle. Kristian sendte inn prøven, vi ventet vel et par uker om jeg ikke husker helt feil og så fikk vi brev i posten. Vi skjønte ikke alt, men det sto at 40% er motile og at vi måtte gå videre med dette.
Etter å ha lest på nett så fant jeg en mann navn Kenneth Purvis. Lege i Oslo. Han kunne hjelpe Kristian. Vi bestilte time, kom inn og Kristian fikk medisiner for å se om det kunne hjelpe litt med spermien. Vi måtte ta ny test som var litt bedre, men ikke nok så vi skulle prøve med medisiner litt til. Så etter å ha tatt enda en prøve så fikk vi et nytt brev hvor det sto: Du har et lavt fertilitetspotensiale og små muligheter til å befrukte partneren ved samleie men bra sjans ved prøverør.
Å få det brevet satt meg helt ut. Hva betydde dette? Prøverør? Hva er det? Kan vi ikke få barn? Blir vi barnløse???
Tusen tanker raste gjennom hodet. Jeg hadde aldri vært så langt nede i mitt liv, og hva med Kristian? Hva tenkte han om dette stakkars?! Det var de to tingene jeg tenkte på, og var redd for å vise at jeg gråt av redsel i å bli barnløs.
Vi snakket med Kenneth Purvis, og fant ut hvilken vei vi skulle gå. Vente 6-8 mnd offentlig ? Eller gå privat med en gang? Norge eller Danmark? 

Vi fant ut etter en samtale med Purvis at vi skulle gå for Ciconia. Ettersom jeg ikke orket å vente 6-8 mnd, så endte vi med privat sykehus i Danmark.
Jeg sendte Mail med en gang. Og det tok ikke mer enn noen uker før jeg var på medisin. Det var så mye tanker i hodet. Jeg visste egentlig ikke hva vi drev med, men vi måtte bare kjøre på.
Av medisiner måtte jeg ha nesespray 3 ganger om dagen, så 1,5 uke med sprøyter i magen og avslutte med eggløsningssprøyten.
Når jeg hadde gått på medisiner i flere uker og brukt sprøyte i 1 uke så sier Gynekologen at hun så en cyste på eggstokken, og at vi mest sannsynlig måtte avbryte hele forsøket. Jeg gråt ustoppelig. Jeg var så psykisk sliten, jeg hadde masse hormoner av medisinene i kroppen og jeg var så nær drømmen. Heldigvis kvelden samme dagen, så fikk jeg mail fra Ciconia om at dette var vanlig så jeg ikke skulle bekymre meg og fortsett som vanlig.

Noen dager etter på en torsdag så ringte Ciconia igjen. Denne gangen for å informere om at vi skulle komme inn. Vi fikk time lørdagsmorgenen til egguthenting. Jeg måtte booke speedbåten fra Larvik og booke hotell i Aarhus. Når vi kom til Aarhus var kl 23.00, og vi måtte bare finne hotellet å legge oss. 

Endelig hadde dagen kommet.
Vi skulle dra inn på sykehuset. Vi ble kjempe godt tatt imot. Det var som om vi kjente hverandre alle sammen som gjorde opplevelsen så mye bedre.
Når vi var klare og skulle ta en sjekk før uthentingen så sier legen: Visste du at du er overstimulert?
Overstimulert sier jeg, kan det ha noe med ubehaget/ømheten i magen?
Ja, det kan det nok også være sier legen. Bra med eggposer her ihvertfall.
Jeg tenkte at dette kommer til å gjøre vondt. Å FY som jeg hadde rett. Den overstimmuleringen fikset det. Absolutt værste jeg har vært borti. 10 minutter med hælvette. Sykepleieren dyttet i smertestillende intravenøst, jeg hadde jo selvfølgelig glemt å ta smertestillende før jeg kom.
De telte hvert egg de fikk ut, 1-2-3....17. 17 egg? Det hadde jeg aldri trodd. Men kun 9 av de overlevde. Vi dro tilbake på hotellet. Jeg hadde merket hele uthentingen, men medisinene funket etterpå. Jeg ble liggende rett ut på hotellet til mandag to dager etter, til når vi skulle sette inn egg.
Når vi dro inn igjen fikk jeg et valg om jeg ønsker å sette inn et egg. For det var en del risiko med overstimulering. Det ville ikke gå utover fosteret hvis jeg ble gravid, og det var det eneste jeg var opptatt av.
8 egg ble lagt på frys og vi satt inn et perfekt egg. 15 desember ble terminen sa legen når han satt inn egget. Var han så sikker?
Da var det bare 14 dager å vente...

Likes

Comments